pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 + + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 sex with barmaid de deneyebilirsin ama ülkemiz dahilinde sıkıntı yaratabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 backwood içtikten sonra ağzından 3 gün cıkmayacak berbat bir tat kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 BulletRide said: alma bunu berbat bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 <=========== Şarkısı bile var (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Masticore said: backwood içtikten sonra ağzından 3 gün cıkmayacak berbat bir tat kalıyor bide backwoods içtiğini düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kötü espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 pekaziz said: Cuba Libre acayip basit görünüyor da tadını bilen var mı? (tu) Ama param olsa viski içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 likör iç en iyisi çerezdir bitter çikolatadır falan al yanınada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 SpiderS_DangeR said: Masticore said: backwood içtikten sonra ağzından 3 gün cıkmayacak berbat bir tat kalıyor bide backwoods içtiğini düşünqft edilecke kadar kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bende bugun sunu aliyom gencler; http://www.drinkhacker.com/wp-content/uploads/2008/04/bacardi-classic-mojito.jpg icme tavsiyesi olan varmi? kafaya dikebilirmiyim can guvenligi ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 BulletRide said: + düzelttim resmi. (ps: phillies de çok çok güzel değil de idare eder. rahat bulunabiliritesi bakımından koydum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 aromalı içki seviyorsan yanii illa sert bişey olmayacaksa archers ya da cardinal melon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 "Blue Motorcycle" veya "Adios Motherfucker" 2 side ayni ickinin degisik isimleri. Tadi cok guzel ve adeta he-man kadar guclu bir icki, eksenini kaydirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 sene 2010 olcak birayı halen içkiden sayan var rakı iç kesmedi viski iç ist olsaydın rakı içerdik beraber, bugun erken başladım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bira içkidir arkadaşım. Erkekliğini ıspatlamak için sert içki içmeye çalışan bebeler anlamasa da muhabbet içkisidir patatesle midyeyle karidesle süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 En güzel içki de single malt skoçtur. fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 içkiyi kafa yapsın,güzelleşelim diye içmiyo musunuz? kaç bira kafa yapıyo ki? açıkcası ben biranın çiş yapmaktan öteye geçtiğini düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kaçak olmeca aldık bugun kardeşimle içtik fln.Yok abi bayıo 4 ten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 abvblizzard said: Bira içkidir arkadaşım. Erkekliğini ıspatlamak için sert içki içmeye çalışan bebeler anlamasa da muhabbet içkisidir patatesle midyeyle karidesle süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 HaciYatmaz said: içkiyi kafa yapsın,güzelleşelim diye içmiyo musunuz? kaç bira kafa yapıyo ki? açıkcası ben biranın çiş yapmaktan öteye geçtiğini düşünmüyorum ben sarhoş olmak için bira içen adam görmedim. 3 tane içersin kafan kıyak olur muhabbeti boostlar bu kadar. Biranın işlevi budur yani bi derdin kafayı bulmak istiyosan gider viski açarsın rakı açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 abi bira bi süre sonra kola ile aynı seviyeye geliyor, dur sıcak bastı bi bira alayım diyorsun, maç oluyor dur bi bira alam diyorsun, dizi film izleyecen bira cips çakıyorsun, oyun oynarken yanına koyuyorsun loadinglerde bi fırt çekiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar