Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Arkadaşlar bildiğiniz en iyi techno, trance, dance turu parçaları bu topic altına yazarsanız bir arşiv yaratmak istiyorum bu konuda... Ben bir kaç tane yazarak başlayayım: DJ Tiesto - Pulsar DJ Tiesto - In my memory Benny Benassi - Satisfaction DJ Vibe - Caliente Chemical Brothers - The Test DJ Tiesto - Lethal Industry James Brown - Sex Machine (bunun remixini yapan DJ'in ismini yazar mısınız ikide bir orjinal versiyonunu çekiyorum kuduruyorum.) Public Domain - Operation Blade Faithless - Salva Mea Faithless - Insomnia PPK - Resurrection Evet arkadaşlar devamı için yardımlarınızı bekliyorum :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 john digweed -heavent scent(tam adi aklimda degil simdi) dj sasha & john digweeg -enjoy the silence john digweed-stargazer vede bilimum digweed parcalari moloko -absent minded friend.. moloko -Drum and bass moloko clubber olmasada tabi dinlenesi guzel bi musik..ritmler hos.. bu yaz buarda john digweed ve dj tiesto cesme joy beachteydiler..[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Dj Arkın Allen in yani Mercan Dedenin araya bazen ney sesi kattığı technolar da çok güzel ama nette bulabilirmisinki acep?[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 clubber adamın playlisti filan olmaz, vakti olmaz çünkü, evde durmaz adam ortamlara akar jshfds sen semi-clubber sın hehe lorna - papi chulo şahsi görüşüm, clubbers suck [hline] [Bu mesaj someone tarafından 08 October 2003 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 dj tiesto - flight 643[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ben daha önce fikrimi belirtmiştim süfer bi clubber party yapcan bütün clubebr gençlik ortama akıcak sonra mig lerle orayı bombalıcan.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 önyargi[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 david guetta - el ritmo del verdad benny benassi - inside of me paul johnson - doo doo wap[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 kroyum adım da deamon[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bonepart büyük cesaret gösterip oalyı yerinde incelemiş lafına güwenimiz sonsuz.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 kroyum. dorudur.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hepimispıştıs hepimispıştıs üçyüzbeçyüz üçyüz beşyüz bi de şey war gucçigucçiii gucçigucçiii[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 şimdik asıl hitler geliyor Jurgen Vries - The Wilderness [hasta bi şarkı] Sylver - Why Worry [hepimiz biliyoruz] Ultrabeat - Pretty Green Eyes [hastasıyııız] Laurent Wolf - Saxo(Club Mix) [bayılıyoruuz] Kurtis Mantronik Presents Chamoni - How did you know [dalga geçiosun] Ritma Dynamic - Calinda [bilmieni vuruyolar] P. Diddy Feat K.Ellis - Lets Get Ill [lets get up..] D-Devils - The Devil is a D.J [aşmış] D-Devils - 6th Gate [yıkılıyooo] David Guetta vs. Bowie - Just for one day [daha ötesi var mı?] Paul Van Dyk - Nothing but you [ehh soruyo musunuz ?] Room 5 - Make Love [meeyk laaav] Moby - Matrix Theme Song [sevmeyen var mı ?] Rob Dougan - Furious Angels [ehh yetmedi mi ?] yeter şimdilik bukadar sonra devam ederim belki[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverm1nd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 way ba emoya bak teknocu cikmis yalin gibi:)[hline]Liseli,ah o liseli Kisa etekli,Dar elbiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 emo kim ya? mephisto mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Deamon yarildim hehe hepmispi$tis hepmispi$tis in bi baska versiyonu daha var da buraya yazarsam yorunge disina cikarim hoho[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hoşgeldin güwensike burdan buyur[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Harbi ilgincim müzik konusunda. Aynı playlist'te bir önceki sayfada yazdığım şarkılara ek olarak inflames, metallica, megadeth, the doors, pink floyd gibi grupların da şarkıları var :P Ama "metalciyim" kavramından nefret ederim. Neyse hemen her topicte tartışılıyor bu konu burda da açmaya gerek yok şarkılar için çok teşekkürler herkese indiriyorum şimdiden özellikle Mephisto :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 metalci miyim eft klasik rock sewer miyim eft blues ? tabi ki club hayırrrrrrrr ![hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 abim diniio mesela club yan odada yane ben zararları yok asma sewmem hatta nefret edeceğim yanalrı war.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 uyku açmaya bire bir ama o tecno partiler yokmu ıyy direk işkence (DJ olduğum sürece iyidir)[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 1. Kelis - Trick Me (3:26) 2. Danzel - Pump It Up (5:49) 3. 2pm - Tetris (3:02) 4. Usher Ft Ludacris - Yeah (remix) (3:49) 5. Sean Paul - Feel Alright (3:07)*** 6. Kevin Lyttle - Kevin Lyttle - Last Drop.mp3 (4:07) 7. Black Eyed Peas - Hey Mama (3:33) 8. Raghav - Cant get enough (3:19) 9. Magic Box - This is better this is (4:22) 10. Anastacia - Left Outside Alone Jason Nevi (5:32) 11. Beyonce - Me, Myself And I (3:31) 12. Kelis - Milkshake (3:07) 13. E.M.V - ROCK YA BODY (3:25) 14. The Underdog Project - Saturday night (radio edit) (3:35) 15. Kevin Lyttle - 02. kevin lyttle - turn me on (3:22) 16. Britney Spears Feat. Madonna - Me Against The Music (Rishi Rich's Desi Kulcha Remix) (4:32) 17. R Kelly - Thoia Thoing (Globe Trotter Re (4:12) bunlar bu yaz için dj bi arkadaşımdan çaldığım cdnin içindekiler. Daha warmı bildiğiniz.Bide şu yıldızlı şarkının soundu çok hoşşşş[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: BabacumMostors, 09 Ekim 2003 00:38 tarihinde demiş ki: uyku açmaya bire bir ama o tecno partiler yokmu ıyy direk işkence (DJ olduğum sürece iyidir)[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle bide yanında güzel bi kız varsa iyidir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 her clubber'in playlistinde disco doggy adli calismam olmali, zira her seyin ozeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bu çalışmanı nerde bulabiliriz :P bu arada bende bi şarkı yaziim bari topice geldik madem :P britney spears - boom boom(feat. ying yang) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar