Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücudun karıncalanması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Düzensiz bir sırayla çok fazla sürmeyen 5 10 dakkalık karıncalanmalar hafif iğne batması hissi uyandıran (bacak , el , göğüs , ense , karın ) karıncalanmalar oluyor dünden beri . Çok uzun zamandır spor yapmıyodum dün ve önceki gün biraz şınav çektim acaba onla mı alakalıdır dedim ama bilmiyorum . Varmıdır fikri olan .
Mesaj tarihi:
e tabi uzun zamandır spor yapmıyosan ve şınav çektiysen vücudunda bikaç gün gariplikler olacaktır. genelde et kesiği tarzında olur ama karıncalanma da olabilir heralde
Mesaj tarihi:
seksi spor saymazsak eğer çok uzun zaman olmuştu spor yapmayalı ama ne biliyim yani bacak fln ne alaka diyor insan kendi kendine . Felç olup kalcam diye korkuyorum
Mesaj tarihi:
Garip bişey ya moraran solan bişey yok , his kaybı yok , sadece karıncalanma var nese bakalım nasılsa bayram sonuna kadar doktora fln gidilmez
Mesaj tarihi:
spordan olmuştur.
aslında bende de ağır karıncalanma var bu aralar,fakat benim nedenim masabaşında otururken bir bacağımın üstüne oturmamdan kaynaklı ve bu durum 1 senedir bende alışkanlık halinde. oturduktan 5-10 dakika sonra farketmeden bacağımın üzerine oturmaya başlıyorum,ve son 1 aydır ağır karıncalanma var kol ve bacaklarımda,bu alışkanlığı kesmem lazım.

ve pilates lazım.daha önceki ağır karıncalanma durumumda baya yardımcı olmuştu pilates,tavsiye ederim,bende tekrar geri dönücem.
Mesaj tarihi:
Noise said:

Düzensiz bir sırayla çok fazla sürmeyen 5 10 dakkalık karıncalanmalar hafif iğne batması hissi uyandıran (bacak , el , göğüs , ense , karın ) karıncalanmalar oluyor dünden beri . Çok uzun zamandır spor yapmıyodum dün ve önceki gün biraz şınav çektim acaba onla mı alakalıdır dedim ama bilmiyorum . Varmıdır fikri olan .

enteresan bir olay normalde biz bunu havada yüksek irtifalarda yaşıyoruz creeps denen bir dekompresyon hastalığı ama korkma geçici. vucüttaki asit-baz dengesizliği yüzünden olan bişey ama dediğim gibi geçici bir durum merak etme. fakat devam ederse 3-4 gün bir doktora görünmende yarar var..
  • Yeni Oluştur...