Noise Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Düzensiz bir sırayla çok fazla sürmeyen 5 10 dakkalık karıncalanmalar hafif iğne batması hissi uyandıran (bacak , el , göğüs , ense , karın ) karıncalanmalar oluyor dünden beri . Çok uzun zamandır spor yapmıyodum dün ve önceki gün biraz şınav çektim acaba onla mı alakalıdır dedim ama bilmiyorum . Varmıdır fikri olan .
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 e tabi uzun zamandır spor yapmıyosan ve şınav çektiysen vücudunda bikaç gün gariplikler olacaktır. genelde et kesiği tarzında olur ama karıncalanma da olabilir heralde
Noise Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 seksi spor saymazsak eğer çok uzun zaman olmuştu spor yapmayalı ama ne biliyim yani bacak fln ne alaka diyor insan kendi kendine . Felç olup kalcam diye korkuyorum
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 geçen sene uzun zamandır spor yapmıyordum bi anda ısınmadan odada dururken az şınav çekeyim dedim biraz zorladım tabi kendimi ertesi gün 1 hafta süren kolların kapanmaması :D
Noise Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Garip bişey ya moraran solan bişey yok , his kaybı yok , sadece karıncalanma var nese bakalım nasılsa bayram sonuna kadar doktora fln gidilmez
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 spordan olmuştur. aslında bende de ağır karıncalanma var bu aralar,fakat benim nedenim masabaşında otururken bir bacağımın üstüne oturmamdan kaynaklı ve bu durum 1 senedir bende alışkanlık halinde. oturduktan 5-10 dakika sonra farketmeden bacağımın üzerine oturmaya başlıyorum,ve son 1 aydır ağır karıncalanma var kol ve bacaklarımda,bu alışkanlığı kesmem lazım. ve pilates lazım.daha önceki ağır karıncalanma durumumda baya yardımcı olmuştu pilates,tavsiye ederim,bende tekrar geri dönücem.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 aynısı kaynımda var. iveeeet, çekme yapıyor. aynısı işte.
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 boyun fıtığı var sende. geçmiş olsun hayatın kaydı. bye.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Noise said: Düzensiz bir sırayla çok fazla sürmeyen 5 10 dakkalık karıncalanmalar hafif iğne batması hissi uyandıran (bacak , el , göğüs , ense , karın ) karıncalanmalar oluyor dünden beri . Çok uzun zamandır spor yapmıyodum dün ve önceki gün biraz şınav çektim acaba onla mı alakalıdır dedim ama bilmiyorum . Varmıdır fikri olan . enteresan bir olay normalde biz bunu havada yüksek irtifalarda yaşıyoruz creeps denen bir dekompresyon hastalığı ama korkma geçici. vucüttaki asit-baz dengesizliği yüzünden olan bişey ama dediğim gibi geçici bir durum merak etme. fakat devam ederse 3-4 gün bir doktora görünmende yarar var..
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Sigara alkol ve kilo varsa karaıncalanma ozellikle de spor sonrası varsa hayra alamet olmayabilir.
Noise Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 geçti karıncalanmalar yaw heralde çok fazla hareketsizlikten oldu bi anda şınava abanınca heralde böyle oldu
Öne çıkan mesajlar