Dennis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 tinkibinki said: Vallahi kıza küfür edenleri gördükçe de şaşıyorum, kediye işkence mi etmiş, biliyor musunuz? Öldürdükten sonra saçmaladı diye mi bu küfürler? Kediye üzülüyorsanız samimi misiniz? Her gün barınakalrda ortalıkta kaç tane hayvan ölüyor, belediye tarafından zehirleniyor. Mantığa bak çay demle. Ben demledim, içtim, bir de aynı mantıkla cümle kurayım. "Sokağa çıkıp insanları doğramaya başlıcam ama sakın bana laf atmayın, insanlar için de üzülmüş ayağı çekmeyin tamam mı, her gün afrikada onca insan ölüyor!'^!'^'333!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bu kızdanda küçükken bahçeli bir evimiz vardı , kedi gördümmü köpeğimi üstüne salıp kedinin boğazını kapıp yerden yere vurara boynunu kırmasını zevkle izlerdim . İstanbul bulgurludayım hadi gelin linç edin beni bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Estel_Anorien said: bazen kız mı daha hayvan siz mi bilemiyorum. nabacaksınız 15 yaşında kızı yahu. cıks cıks bide satanizm de bir dindir arkadaşlar. din tartışması yapmayın piliz. iyi saçmalamışsın ne içdin bende alabilirmiyim ondan? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Kız Dexter'da gördüm falan derse asıl bombayı o zaman görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 "peder zickler" said: bu kızdanda küçükken bahçeli bir evimiz vardı , kedi gördümmü köpeğimi üstüne salıp kedinin boğazını kapıp yerden yere vurara boynunu kırmasını zevkle izlerdim . İstanbul bulgurludayım hadi gelin linç edin beni bekliyorum tekrar yap videosunu çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ellerini ve ayaklarını baseball sopasıyla kırıp asansöre bindireceksin asansör hareket ederken kafasını araya sıkıştırıp ölmeden önce geri çıkartacaksın, çukura atıp sülük dolu varil boşaltacaksın bu videoyu facebook'dan paylaşan mallara da aynı muameleyi yapacaksın aslında böyleleri ne yaşamayı ne ölmeyi haketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 haha kedi kesen satanist içimizdeki sadisti uyandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 koç kesene dana kesene laf yok kedi kesene var dsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ne satanisti yau. gercek satanistler genelde attention whoreluk yapmazlar böyle. bildigin sayko özenti wanna be iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster...when you gaze long into abyss , the abyss also gazes into you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 niçeden alıntıda yaparmış entellektüel insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Verlure said: bunu alıcan abi ameliyat edip organlarının yanına kedilerin asla dayanayacağı nanelerden koyacaksın, sonra bu kızı bi odaya koyucan ve naneye şartlandırılmış 30 kediyi odaya koyucaksın, kızın içindeki naneleri almak için tırnakları ile parçalıcaklar midesini bağırsaklarını acı çekerek gebericek. oh evet. tatmin oldum saw V|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 o değil de bu kız da büyüyecek.. insan arasına karışacak belki anne olacak.. "biz kedi keserdik" diyebilecek mi o zaman? hayır burada o kadar kjişiyiz biz de 13-17 yaş arasında yaşadık gökten zembille inmesdik ama bir kiş de kalkıp "ben hayvanlara eziyet ederdim" diyebilir mi? hani "karga kovalardım" der ne bileyim "ekine hasada zarar vriyotrdu tüfekle karga abvlardık" da diyeiblir en azından bir sebebi var da ilgi çekmek için hayvan katletmek nedir? kedi makatına torpil sokup patlatan psikopatlar da vardı büyüdüler hiç bir şey olamadılar srne sürüne hayatta kalmaya çalışıyorlar çok faşizan bir ifade oalcak ama bu insanalrsdan en iyi sabun yapılır babacummostors gerçek hayatta 10 hümanist yamyam gücündedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Gaap said: niçeden alıntıda yaparmış entellektüel insan.çok kuulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 "peder zickler" said: çok kuulum Alakan yok (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 tamam değilmişim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kenjuro haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bizim nesil en fazla solucan keserdi sinek kızartırdı yeni nesil çok hızlı uvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 asın , kesin dessem olurdum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bence kuul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bence criminal minds izlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 video yu izlemedim kız dayaklık fakat su da var cocukluktan beri her bayram koyun kuzu koc bogazlaması goren bir nesilden 1-2 tane bu kız cıkması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 elesso said: koç kesene dana kesene laf yok kedi kesene var dsgd kedi etiyle aç sefil vatandaşa katkı yap(a)mıyorsun bir kere bok yoluna gidiyor o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bağırsaklarla birlikte çemçük ağız verdiği foto sanırım hayatımda bir dönüm noktası oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar