Brigand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kurban bayramındayız biz hiçbişe kesmiyoz kız bizden müslüman
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 nası bi sapıklıktır lan bu? ezberledim tipini yolda görürsem kız mız dinlemeyecem ağız burun girecem.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 abi off lan. içim gitti resmen resimleri gorunce ki hiç kotu olmam bole kanlı resimlerde falan ama yok yani bole bişi ya. bu nası bi manyaklıktır, nası bi sapkınlıktır. yok yani olamaz.
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Tenekeadam said: Kediye yazık olmuş bilader. kedinin hiç mi suçu yok :)
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 oeh dikkat etmemisim hayvanlar kizin adini soyadini falan vermisler bu da ayri bir hayvanlik
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 işte demekki bundan sonra ekmek vermeyecek su vermeyeceklerse kıza, alın döve döve öldürün hafız demişler.
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Brigand said: kurban bayramındayız biz hiçbişe kesmiyoz kız bizden müslüman lol
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ben mesela bu tarz insanları gördüğüm, duyduğum zaman seviyemi koruyayım falan demeden ağzına kaldırım taşıyla falan vurmak isteyen bir insanım. Şu anda da canım tam olarak bunu istedi.
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ya bi kedi bi emo kızı katletseydi?
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 http://img204.imageshack.us/img204/5900/1258761230846.jpg
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Brigand said: kurban bayramındayız biz hiçbişe kesmiyoz kız bizden müslüman HHAhHAAHA
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Kenjuro said: yirim kız keser sen yersin mis
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 biri 4chana versin şunu. 2incisi netlogdan ekliyicem kızı a hbi adres falan alayım direk otobüse atlayıp hanki şehirdeyse allah en verdiyse girmezsem ne olayım
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 şu girecem dalacam diyenlerin hepsinin girmek ve dalmak fiilleri ile aslında ne kasdettiklerini biliyorum.
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ulan adam köpeğini köpruden asağı atar tutuklanır, bizde manyaklar hayvanları katleder birde resim koymuş denyo, yok abi harbi ağzını yüzünü kırıp, kapatsınlar ruh ve sinire, yok böyle bir olay baktıkça tipe monitöre giresim geliyor..
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 brigand biz pati abazaları, pardon sapları 15-20 kişi ölmüne mokoko yapıcaz bu hanım kızla. bari topluca entlog hesabı alıp kızı trolelyelim sövelim bişiyler yapalım. sabahtan beri küfrediyorum. bu arada kızın netlogundan bir kaç seçmece said: BeeLzeBuB Trust (6 gün önce 06:08 saatinde) doğum günün kutlu olsun ziyaret defterinden bu. yazan kişinin adı beelzebubgoat. hmm hem beelzebub hemde keçi. yanlız "beelzebub" öyle yazılmıyordu sanki çakma satanist bozması? said: markalar kısmı dahada mükemmel. tahmin edin? mtv, nike converse. ahahahaha said: Metal&Rock slipknot Alkolik Klan Rammstein RoCK FoReVer DiyenLer ..! Green Day ŞeBnem Ferah amy lee METAL-ROCK Hayko Cepkin roCkkk....>>>metal bu da icinde bulundugu "gruplar" hayranı oldugu sanatçılar said: Hayranı olduğum sanatçı DevilDriver Rammstein Dark Tranquillity Death Draconian Jonas Brothers HIM Amon Amarth Gojira Mayhem Gorgoroth Pentagram Epica Soulfly Motorhead System of a Down Lordi Iron Maiden Linkin Park Amorphis Daha fazla sanatçı şimdi bu kıza mı daha çok sövsem yoksa doğurmayıp sıçana mı? birde arkadaşın ana sayfasınının ss ini koyuyorum. edicek laf arıyorumda daha. kelimeler kifayetsiz kalıyor. ALTTAKI LINKTE BU .... LIGI NFOTOLARI BULUNMAKTA. YEMIYORSA BIR TARAFINIZ KESINLIKLE AÇMAYIN http://www.misschat.net/forum/index.php?PHPSESSID=lu6blq40hu9a3g5n7tgh9b7fk5&topic=663.msg1372#msg1372
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Spidee said: Ben mesela bu tarz insanları gördüğüm, duyduğum zaman seviyemi koruyayım falan demeden ağzına kaldırım taşıyla falan vurmak isteyen bir insanım. Şu anda da canım tam olarak bunu istedi. sonuna kadar katıldığım kısımları kalın kısımlar halde gösterilmiştir
Öne çıkan mesajlar