Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir emo kızın kediyi katletmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi off lan. içim gitti resmen resimleri gorunce ki hiç kotu olmam bole kanlı resimlerde falan ama yok yani bole bişi ya. bu nası bi manyaklıktır, nası bi sapkınlıktır. yok yani olamaz.
Mesaj tarihi:
Ben mesela bu tarz insanları gördüğüm, duyduğum zaman seviyemi koruyayım falan demeden ağzına kaldırım taşıyla falan vurmak isteyen bir insanım. Şu anda da canım tam olarak bunu istedi.
Mesaj tarihi:
biri 4chana versin şunu.

2incisi netlogdan ekliyicem kızı a hbi adres falan alayım direk otobüse atlayıp hanki şehirdeyse allah en verdiyse girmezsem ne olayım
Mesaj tarihi:
Ulan adam köpeğini köpruden asağı atar tutuklanır, bizde manyaklar hayvanları katleder birde resim koymuş denyo, yok abi harbi ağzını yüzünü kırıp, kapatsınlar ruh ve sinire, yok böyle bir olay baktıkça tipe monitöre giresim geliyor..
Mesaj tarihi:

brigand biz pati abazaları, pardon sapları 15-20 kişi ölmüne mokoko yapıcaz bu hanım kızla.

bari topluca entlog hesabı alıp kızı trolelyelim sövelim bişiyler yapalım. sabahtan beri küfrediyorum.

bu arada kızın netlogundan bir kaç seçmece

said:
BeeLzeBuB Trust (6 gün önce 06:08 saatinde)

doğum günün kutlu olsun

ziyaret defterinden bu. yazan kişinin adı beelzebubgoat.

hmm hem beelzebub hemde keçi.

yanlız "beelzebub" öyle yazılmıyordu sanki çakma satanist bozması?

said:
markalar kısmı dahada mükemmel. tahmin edin?

mtv, nike converse. ahahahaha

said:
Metal&Rock slipknot Alkolik Klan Rammstein RoCK FoReVer DiyenLer ..! Green Day ŞeBnem Ferah amy lee METAL-ROCK Hayko Cepkin roCkkk....>>>metal

bu da icinde bulundugu "gruplar"

hayranı oldugu sanatçılar
said:
Hayranı olduğum sanatçı
DevilDriver Rammstein Dark Tranquillity Death Draconian Jonas Brothers HIM Amon Amarth Gojira Mayhem Gorgoroth Pentagram Epica Soulfly Motorhead System of a Down Lordi Iron Maiden Linkin Park Amorphis Daha fazla sanatçı

şimdi bu kıza mı daha çok sövsem yoksa doğurmayıp sıçana mı?

birde arkadaşın ana sayfasınının ss ini koyuyorum.

edicek laf arıyorumda daha. kelimeler kifayetsiz kalıyor.

ALTTAKI LINKTE BU .... LIGI NFOTOLARI BULUNMAKTA. YEMIYORSA BIR TARAFINIZ KESINLIKLE AÇMAYIN

http://www.misschat.net/forum/index.php?PHPSESSID=lu6blq40hu9a3g5n7tgh9b7fk5&topic=663.msg1372#msg1372
Mesaj tarihi:
Spidee said:

Ben mesela bu tarz insanları gördüğüm, duyduğum zaman seviyemi koruyayım falan demeden ağzına kaldırım taşıyla falan vurmak isteyen bir insanım. Şu anda da canım tam olarak bunu istedi.

sonuna kadar katıldığım kısımları kalın kısımlar halde gösterilmiştir
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...