Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu kadının hayatı sizin elinizde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Konuyla ilgili Hürriyet.com.tr'ye yollanan okuyucu yorumları:

said:
iran bu kadının iadesini isterse derhal verilmesi lazımdır bir ülkede toplulukta yaşayan insanlar kurallarada uyacaklar irandaki rejimi bu kadın bizden daha iyi biliyor bizden yardım istemesi yersiz

said:
islam dini inanca karışmaz diyenler bu inancın "sadece ehli kitabı" kapsadığını yani hristiyanlık ve yahudiliği kapsadığını ve bunun dışındaki dinlere mensupların(pagan, putperest...vs) islama girmedikleri takdirde kanlarının helal olduğunu bir zahmet öğrensinler.

said:
INSAN ATEIST OLUR AMA BASKALARINI YANINA CEKMEK ICIN HAYAT MUCADELESI VERMEZ,

BASKASININ TANRISINA, PEYGAMBERINE HAKARETLER ETMEZ..

OZGURLUKLER BU KADAR SINIRSIZ OLMAMALIDIR !

said:
bize ne kardeşim o ülkenin kuralları bu kadına idam suçu veriyorsa o kadında ona göre davranacak kendi ülkesinde asılması gerekiyorsa asılacak.İran Türkiyede aponun asılmasına karışsa kimin hoşuna gider.İranın iç işleridir bizi ilgilendirmez işlediği suçun cezasını biliyordu işlemeseydi.Gönderelim

Böyle yorumları gördükçe, daha çok desteğe ihtiyacı varmış gibi..
Mesaj tarihi:
pff asıl bunları gerçekten öldürsek ne güzel olur ya kötü bişi değil abi faşizm falan önemli olan iyi ellerde olması mesela bunları komple öldürsek çogzel olur
Mesaj tarihi:
Valla siyasete giriyor mu bilmiyorum ama daha 16 sene önce ateistler yakılıyordu Türkiye'de. Eğer iran'a vermezsek çok şaşıracağım. Türkiye'yi yanlış biliyormuşum diyeceğim.

said:
AKLI DENGESI BOZUK;

CAHIL KESIME KÖTÜ BIR ÖRNEK!

ACILEN SINIR DISI EDILMELI!

TÜRKIYE'YE GETIRISI OLMAZ;

GÖTÜRÜSÜ OLUR...

Ahaha bu yorum da süpermiş.
Mesaj tarihi:
Ulan ne hıyarlar var ya

lanet olsun böylelerine

said:
bu da bazı inançsız insanlara

soğuk diye bir şey yoktur...sadece ısının yokluğu vardır.
Karanlık diye bir şey okytur.Sadece ışığın yokluğu vardır
Kötlükte yoktur...kötülüğü tanrı yaratmadı kötlülük kalplerinde tanrı sevgisi olmayan insanların yaptıkları işler bütünüdr....Albert Einschtein

dayı kasmış...
Mesaj tarihi:
said:
islam dini inanca karışmaz diyenler bu inancın "sadece ehli kitabı" kapsadığını yani hristiyanlık ve yahudiliği kapsadığını ve bunun dışındaki dinlere mensupların(pagan, putperest...vs) islama girmedikleri takdirde kanlarının helal olduğunu bir zahmet öğrensinler.

http://farm1.static.flickr.com/208/440891699_9fe066a4ac.jpg
Mesaj tarihi:
said:

hadi ordan hangi gerici yazmıs bunu acaba.artık neresiyle okumussa kur an ı.

neyse..
Mesaj tarihi:
vivavale said:

said:

hadi ordan hangi gerici yazmıs bunu acaba.artık neresiyle okumussa kur an ı.

neyse..

Cihad anlayışı olan bir dinden bahsediyoruz, yan etkileride böyle oluyor işte. Pek fazla savunmaya kasmamak gerek her tarafı fail olduğu için tutulur yanı yok.
Mesaj tarihi:
bak çok güzel bi örnek başka bir başlıkta

"allah yuvarlaktır" diyen ateist arkadaşa ayıptır saygılı olun herkezin din anlayışı var demiştim başka bir ateist arkadaş saygı maygı duymuyorum hadi bakalım demişti

şimdi benim kafamda iki soru var

birincisi acaba bende o arkadaş gibi saygı maygı duymuyorum ateistliğine diyip assınlar mı demeliyim

yada

adamın inancı kardeşim istediği gibi yaşasın mı demeliyim ?

ateist olmakla cahil olmak bambaşka kavramlar, müslümanlık içinde aynı

ateiste de müslümana da hıristiyanada saygı göstermezsen böyle davaları hep yaşarsın..

PS : kadının davasına tabiki destek olacam, insan inancı için öldürülürmü..
  • Yeni Oluştur...