vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 peres'e laf sokan tayyip ayni cesareti burda da göstermeli. bi farki yok. ha savasta öldürmüssün sucsuz insanlari, ha idam etmissin.
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kafirlik ne zamandan beri suçsuzluk oldu hey allam ya
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 oldurmeyeceksin! burada oldurme var
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 said: ironiden anlamayan nesle aşina değilim
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sözüm Farinal a idi. Yasaklardan dolayı laf etmiyorum. Her türlü ban yerim =)
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bi laf ediyorsan editlemiceksin bilae
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 imzam da konuya cok güzel uyuyormus.
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyla ilgili Hürriyet.com.tr'ye yollanan okuyucu yorumları: said: iran bu kadının iadesini isterse derhal verilmesi lazımdır bir ülkede toplulukta yaşayan insanlar kurallarada uyacaklar irandaki rejimi bu kadın bizden daha iyi biliyor bizden yardım istemesi yersiz said: islam dini inanca karışmaz diyenler bu inancın "sadece ehli kitabı" kapsadığını yani hristiyanlık ve yahudiliği kapsadığını ve bunun dışındaki dinlere mensupların(pagan, putperest...vs) islama girmedikleri takdirde kanlarının helal olduğunu bir zahmet öğrensinler. said: INSAN ATEIST OLUR AMA BASKALARINI YANINA CEKMEK ICIN HAYAT MUCADELESI VERMEZ, BASKASININ TANRISINA, PEYGAMBERINE HAKARETLER ETMEZ.. OZGURLUKLER BU KADAR SINIRSIZ OLMAMALIDIR ! said: bize ne kardeşim o ülkenin kuralları bu kadına idam suçu veriyorsa o kadında ona göre davranacak kendi ülkesinde asılması gerekiyorsa asılacak.İran Türkiyede aponun asılmasına karışsa kimin hoşuna gider.İranın iç işleridir bizi ilgilendirmez işlediği suçun cezasını biliyordu işlemeseydi.Gönderelim Böyle yorumları gördükçe, daha çok desteğe ihtiyacı varmış gibi..
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 pff asıl bunları gerçekten öldürsek ne güzel olur ya kötü bişi değil abi faşizm falan önemli olan iyi ellerde olması mesela bunları komple öldürsek çogzel olur
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Üsttekilerin de da ironiden ibaret olması için DUA edebilirim.
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Valla siyasete giriyor mu bilmiyorum ama daha 16 sene önce ateistler yakılıyordu Türkiye'de. Eğer iran'a vermezsek çok şaşıracağım. Türkiye'yi yanlış biliyormuşum diyeceğim. said: AKLI DENGESI BOZUK; CAHIL KESIME KÖTÜ BIR ÖRNEK! ACILEN SINIR DISI EDILMELI! TÜRKIYE'YE GETIRISI OLMAZ; GÖTÜRÜSÜ OLUR... Ahaha bu yorum da süpermiş.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 insanlar kadın ateist olduğu için mi böyle diyor, yoksa gerçekten ruh hastası mı bilemiyorum. ve bu ikisinden hangisini seçsem onu da bilemiyorum.
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ulan ne hıyarlar var ya lanet olsun böylelerine said: bu da bazı inançsız insanlara soğuk diye bir şey yoktur...sadece ısının yokluğu vardır. Karanlık diye bir şey okytur.Sadece ışığın yokluğu vardır Kötlükte yoktur...kötülüğü tanrı yaratmadı kötlülük kalplerinde tanrı sevgisi olmayan insanların yaptıkları işler bütünüdr....Albert Einschtein dayı kasmış...
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 said: islam dini inanca karışmaz diyenler bu inancın "sadece ehli kitabı" kapsadığını yani hristiyanlık ve yahudiliği kapsadığını ve bunun dışındaki dinlere mensupların(pagan, putperest...vs) islama girmedikleri takdirde kanlarının helal olduğunu bir zahmet öğrensinler. http://farm1.static.flickr.com/208/440891699_9fe066a4ac.jpg
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 said: islam dini inanca karışmaz diyenler bu inancın "sadece ehli kitabı" kapsadığını yani hristiyanlık ve yahudiliği kapsadığını ve bunun dışındaki dinlere mensupların(pagan, putperest...vs) islama girmedikleri takdirde kanlarının helal olduğunu bir zahmet öğrensinler. hadi ordan hangi gerici yazmıs bunu acaba.artık neresiyle okumussa kur an ı. neyse..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 şamanist türklere çok müsamaha göstermişler gerçekten. din şeysine dönmesin basarım kilidi.
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 vivavale said: said: islam dini inanca karışmaz diyenler bu inancın "sadece ehli kitabı" kapsadığını yani hristiyanlık ve yahudiliği kapsadığını ve bunun dışındaki dinlere mensupların(pagan, putperest...vs) islama girmedikleri takdirde kanlarının helal olduğunu bir zahmet öğrensinler. hadi ordan hangi gerici yazmıs bunu acaba.artık neresiyle okumussa kur an ı. neyse.. Cihad anlayışı olan bir dinden bahsediyoruz, yan etkileride böyle oluyor işte. Pek fazla savunmaya kasmamak gerek her tarafı fail olduğu için tutulur yanı yok.
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ya şimdi ya sonra nasıl olsa ölcek bari müslüman olana kadar zaman tanıyalım gondermeyelim irana.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Attım mail. O yorumları yapanların da kafalarına meteor düşsün pls, onların yaşamasının getirisi değil götürüsü var afdszf
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 şu üstte alıntılanmış olan yorumları yapan denyoların acilen idam edilmeleri lazım.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Yorumlara bak, South Park'daki figüran teröristleri aratmıyor.
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bu şekilde toplu mesaj eyleme girmiyor mu ? pek bilgim yok ama sakata gelmeyelim
Coder Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bak çok güzel bi örnek başka bir başlıkta "allah yuvarlaktır" diyen ateist arkadaşa ayıptır saygılı olun herkezin din anlayışı var demiştim başka bir ateist arkadaş saygı maygı duymuyorum hadi bakalım demişti şimdi benim kafamda iki soru var birincisi acaba bende o arkadaş gibi saygı maygı duymuyorum ateistliğine diyip assınlar mı demeliyim yada adamın inancı kardeşim istediği gibi yaşasın mı demeliyim ? ateist olmakla cahil olmak bambaşka kavramlar, müslümanlık içinde aynı ateiste de müslümana da hıristiyanada saygı göstermezsen böyle davaları hep yaşarsın.. PS : kadının davasına tabiki destek olacam, insan inancı için öldürülürmü..
Öne çıkan mesajlar