paspatur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Rıdvan Güntekine fırça çekiyo ahhaahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 reikard kına yaksın şımarık . bildim dedik telli düdük takılıyorsun 2 maçtır nanayı alıyoruz . edit: Ertuğrul bir maça nasıl hazırlanması gerektiğini , nasıl konsantre olmak gerektiğini o kadar iyi aşılamış ve fiziksel olarak o kadar iyi çalıştırmış ki takımını imrendim Bursa'ya. Türkiye'den de Milli Takım'a yerli oyuncu arıyorsanız bu isim ya Şenol Güneş ya Ertuğrul Sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 mokoko said: açık ara şampiyon olucak takım lider ztn. Sende Nostradamus mu oluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yok ben mokoko. bak yazıo orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 paspatur said: Rıdvan Güntekine fırça çekiyo ahhaahah...ütopya nedir dio ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Chewy said: 3 hafta önce messiydi arda sdfsd sinem kobal çok yoruyor ardayı herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 mokoko said: yok ben mokoko. bak yazıo orda. Memnun oldum mokoko :) Sezon sonu belli olacak kimin şampiyon olacağı.Bakalım haklı çıkacakmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 arda premier lige falan gidemez bu zihniyetle. "Johann Cruyff" said: futbol basit bir oyundur zor olan basit oynamaktir bu arada nonda yla başlamamasını kınıyorum ama sabriye giren herife girmesiyle gözümde büyümüştür kendisi :D ertuğrul da nası bir manipulatör belli değil. ağzı durmuyo herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 3-4 kırmızı cakıp bursa sokaklarına dökülmek lazım lan şimdi. Bravo Bursaspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Khelben said: arda premier lige falan gidemez bu zihniyetle. ardayı bakkala bile almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Bonjo said: Chewy said: 3 hafta önce messiydi arda sdfsd sinem kobal çok yoruyor ardayı herhalde :D seni yormuyo diye kıskanma bonjo adgsafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 mokoko said: Khelben said: arda premier lige falan gidemez bu zihniyetle. ardayı bakkala bile almazlar.Ya hoca anladık fenerlisinde, bizim topiktede burdada harıykıvıl gibisin bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Beşiktaş - Fener maçı topiğinde de siz cirit atıyodunuz geçen hafta... nnnabeeerrr şakkir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 valla 3 tane salladık diyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 @paspatur : chewyye dediysen, adam beşiktaşlı hocam, failed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 e senin ne farkın kaldı harıykivıldan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yok ben GS li kardeşlere dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Top sarı lacivertmiş. Maç tekrar oynanmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 arda nasil kotu oynarim diye hesap yapiyo heralde maclardan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 santrafor oynarsa böle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Tipik Türk topçusu. Bizden adam olmaz. Yetenek var ama akıl yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 105 gol atar gs Rahat olun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 aquila said: arda nasil kotu oynarim diye hesap yapiyo heralde maclardan once. Daha çok karı kızla gezip alemlera akıyor şahsiyetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 tmmda bu arda geçen hafta domuz gribi değilmiydi? o etkilemiştir adamı belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 birader domuz gribinden en az 2-3 hafta öncesi dahil berbat oynuyor bu adam. ve her yerde fink atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar