Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bence güzel yakalamışsın çoğu hoşta.Arada söylenildiği gibi photoshop u biraz abartmışsın efekt falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Kız-erkek fotografı çekmektense doga fotografı çek benim çok hosuma gitti onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 37-41 37 38 39 40 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 19u çok sevdim yav başarılı gerçekten bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 42-46 42 43 44 45 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 fotoğraflara uyguladığın teknik nedir? biraz değişik gözüküyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 photoshop :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Uyguladığım belli bir teknik yok. Belli bir tekniğimin olmasını istiyorum ama henüz beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 teknikten kastım , post production :) yazı hafif bi kirlimi eskimiş havasımı var desem ne desem, yada makinen nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Makinem Nikon D80, evet photoshop müdahaleleri var fotoğraflarda :) Beğendiysen güzel, beğenmediysen de baktığın için sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 beğendim ya güzel bi hava vermiş.ama yani tonlamalarla oynamaktan çok, farklı birşey yapmışsın sanırsam. onu merak ettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 47-51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 hipsters, still hipsting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 son foto 60's 70's dallas dizisinden fırlamış gibi güzel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 52-56 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 52 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 43 dominic'in gencligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 birkaç kadraj ve perspektif hatası gözüme çarptı. örneğin 55.fotoğraftaki kız kadrajın saçma bir yerine oturtulmuş, ne ortada ne sağda. kadraj da çok dar, kız da topluca olduğu için boş alanlardan nefes alamıyor fotoğraf. 54. fotoğrafta da derinlik ve perspektif biraz fiyasko olmuş. farklı bir açıdan çekilseydi daha iyi olurdu. sanki arabalar geçiyor diye öyle çekilmiş gibi, bir anlamı yok. sanırım kadıköy'de, benim bir aralar oturduğum sokakta çekmişsin :) oradan çok araba da geçmez ya neyse. 56.da da yine arka plana uyumsuz bir açıyla duran kız derinliğini bozuyor. babalar estetik değil. 52 de kompozisyon güzel, ama kadraj dar ve yine çocuğun yerleştirilmesi hatalı. bu konuya eğilebilirsin kitaptır blogdur vs. takılarak. ilk fotoğraflarına da göz gezdirdim. bazı fotoğraflar fazla doygun, bazıları yeterince ışık almamış, bazı fotoğraflarda parlaklıkla, doygunlukla vs. çok oynadığın için fotoğrafların dokusu bozulmuş. (mesela ampullü fotoğrafın da kompozisyonu güzel ama çok dengesiz tonlar) ama bu son yüklediğin fotoğraflarda daha iyi tonlar yakalamışsın ve fotoğraflar daha kaliteli. bir de en önemlisi, fotoğrafların yapay geldiler bana. bir şey anlatmadılar yani. bu benim kişisel görüşüm, fotoğrafa sadece görsel estetik olarak bakmayan biriyim. bu tarz fotoğraflar çekmek gerçekten çok kolay, ve hali hazırda sayısız insan var daha iyi bir teknik bilinçle çeken. klasik geyik işte, bakınca "a bu oğulcan'ın fotoğrafı" demeleri için neler yapmak gerekir, farklı sanat formlarından, akımlarından beslenmek gerekir bir şeyler anlatmak gerekir bıdı bıdı. tekrarlamıcam. başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Tesekkurler yorumlariniz icin. Son yukledigim fotograflarla degerlendirilmeyi her zaman daha yapici buluyorum kendi adima. Basta da soyledigim gibi kronolojik ekliyorum zaten, hatta ilk actigim konu bulunsa rezil olurum. 5-6 sene once kompakt makine ile cektigim fotograflari ekliyordum ama gelistirdigimi hissediyorum, o yuzden geldigim noktadan itibaren bakilirsa farketmedigim yanlislarimi farkederim. 52. fotograf cok spontane oldu, 54'de oyle aslinda. 54'un spontane olmadan cekilmis halini bir sonraki parcada ekleyecegim. Umarim orda daha dogrudur. Tesekkurler uzun uzun yorumladigin icin moncini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Fistan said: son foto 60's 70's dallas dizisinden fırlamış gibi güzel (tu) ahaha aynen çok ilginç o foto, sanki kafasına eski bir dergiden kestiği maskeyi takmış gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 57-62 Bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Üstten 3. baya beğendim. İşi ilerletmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar