Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Fotoğraflarım (sanki) isimli başlıkta paylaştığım fotoğraflarımın linkleri ölmüş. Yenilemem de mümkün olmadığı için ben de herkesin yaptığı gibi yeni bir başlık açma ve kronolojik olarak çektiğim fotoğrafları tekrar yükleyip yeni çalışmalarımı da bu topic altında toplama kararı aldım. 1-8 1: 2: 3: 4: 5: 6: 7: 8: 9-16 9: 10: 11: 12: 13: 14: 15: 16: 17-24 17: 18: 19: 20: 21: 22: 23: 24: 25-31 25: 26: 27: 28: 29: 30: 31: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 13'ün orjinalini ö.m. atsan veya buraya koysan olur mu? Çok merak ettim. Fs'li bu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 13 te keşke kadrajın içine minareleride alabilseydin. ama tabi o an nasıl sığdırabilirdin, sonuçta an fotoğrafı :) fakat dediğim olsaydı ödül alabilecek bir fotoğraf bile olabilirdi (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 2009 Kömürcü Ödülleri Adayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 31. nin olayı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 31. olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yanımda oturan arkadaşım "niye böyle efektler atmış?" diye sordu. buraya yazdığımı görünce lafını değiştirdi, "niye böyle ucuz efektler atmış?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben 22 de takılı kaldım 5 dakkadır bakıyorum o nasıl bir bakış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 güzel fotolar var ama hepsine illa bi efekt atmışsın hoş olmamış üstteki arkadaşa katıldım bu konuda fotoğraf ne kadar saf kalırsa o kadar iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 o sizin görüşünüz tabi. photoshop yapıyorum çünkü photoshop konusunda uzmanlaşmak istiyorum. beğenerek takip ettiğim fotoğrafçılar dijital düzenleme yapan insanlar. beğendiğim fotoğraf tarzı da öyle. aslında sizin beğendikleriniz ve takip ettikleriniz de öyle. efekt konusunda bazen abarttım bazen az takıldım dönem dönem değişti bunlar. her zaman bir şeyler denedim aslında. dediğim gibi bunlar aslında kendimi geliştirmek adına geçmek zorunda olduğum evreler. profesyonel olduğumu iddia etmiyorum, o konuda kuşkunuz olmasın. yorumlarınızı da ona göre yaparsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 e ona göre yaptık biz de zaten :p mesela 13'te, gökyüzüne denk gelen eskitme efektinden rahatsız oldum ben biraz 14'teki çizgimsi şeyler de direkt fuzuli geldi. o tarz ufak şeyler yani yoksa genelde güzel yapmışsın özellikle profil fotoğraflarında 23 ve 27 mesela, herkesin keşke birisi de benim böyle çekse fotomu da koysam profilime diyebilceği fotoğraflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben yanlışmı hatırlıyorum, bu fotorafların bazılarını gormüştük önceki konularda. ha pardoın ben yanlış okumuşum zaten anafikir oymuş, istersen ben editleyimo konunun mesajını bunu onun yerine koyuyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 olur ama oradaki fotoğraflara yapılan yorumların da bir anlamı olmayacak zaten fotoğraflar görünmediği için. farketmez nasıl düzenli olacaksa öyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Efekt kıs bence. Güzelliği fazla kapatıyor. Biraz olur yada hiç olmalı bence ps. Daha çok pislik temizlemesi için kullanılması hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ya şu 10 daki arkayı siyah ön planı renkli veya saksafonu reknkli tutan adamı renksiz fln nasıl yapıyorusunuz ? bilemedim ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 seçerek yapmak mümkün. photoshopta istediğin yeri seçip sadece o kısma istediğin düzenlemeyi yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 27 favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ilk 2 spoilerdakileri bayağı beğendim. hatta 3. ama işte 3de yavaş yavaş değişen o efektler çok fenaydı. yani yumuşatamadım bunu kusura bakma hayatımda bu kadar kötü fotoşop efekti görmemiştim daha önce galba. 4. spoilerdaki efektler resmen üzdü beni. fotoğraf çekimlerine tek bir lafım yok çok güzeller. ama o efektler çok kötü yahu. şu tarlada durduğun da güzel mesela baya. o hariç. ama mesela birinci. niye öyle bişi yaptığını anlayamadım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Ferrero said: o sizin görüşünüz tabi. photoshop yapıyorum çünkü photoshop konusunda uzmanlaşmak istiyorum. beğenerek takip ettiğim fotoğrafçılar dijital düzenleme yapan insanlar. beğendiğim fotoğraf tarzı da öyle. aslında sizin beğendikleriniz ve takip ettikleriniz de öyle. efekt konusunda bazen abarttım bazen az takıldım dönem dönem değişti bunlar. her zaman bir şeyler denedim aslında. dediğim gibi bunlar aslında kendimi geliştirmek adına geçmek zorunda olduğum evreler. profesyonel olduğumu iddia etmiyorum, o konuda kuşkunuz olmasın. yorumlarınızı da ona göre yaparsanız sevinirim. fotoğraflar kadraj olarak hoş ancak ben "fotoğrafçılık" kavramında photoshop'un yerinin olmadığını düşünüyorum. tabii sen kendimi geliştirmek için yapıyorum diyorsun doğrudur yap ama keşke buraya orjinal hallerini koyaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 32-36 32 33 34 35 36 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 19'daki el cıkmasaymıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 32-33-34-35 eskilere göre çok daha iyi. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 35te yancılığı mı anlatmak istediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 biraz kadraj çalıştın mı olcak bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souichiro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 34 çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar