Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 abi senle oynamak istiyom su anki oyundan çıksam asker kaybeder miyim[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 heheh yanlış yerdeymişim geliyorum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 hayir kaybetmiyorsun abi hicbisekilde asker[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 her server için ayrı ayrı mı acc almak lazım?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 evet abso[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 beni de ekleyin lutfen. bahadir_pati[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 guzel bi, dayak yedim ve hala da yiyorum hehe keyifli bir hastalık hakkaten.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Super oyun canim. Harika yapmislar bence. Gerek grafikleri, oyun mantigi, dengeler.. Harika. Gerci gold member olunca attraktif unit vermeleri biraz sinir bozucu o kadar... Ben de su anda giriyorum. Online olan arkadaslarla kapisalim. Hehe.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 benimde nickim anason.6. kattayım benide alınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yok abi buyuklere elim kalkmaz aba dragonum laf dinlemiyo be =p[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Hastalık len bu[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Herkes beni bir kere yenip üye olabilir ancak hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ehehhe[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 heheh kendimi dummy gibi hissediyorum hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ya ilk 5 oyunu kaybedeceksiniz ona gore oynayin..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 4 oldu :) demekki uber olmama 1 yenilgi kaldı heheh[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 çok güzel yapmış adamlar...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Uber oldum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 öyle olunca ne oluyo ?)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 beles üyelik berde yaw bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Remember Colony.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 o atraktif ünitelere karşı bilem zafer mümkün :=P ben denedim gördüm ehhe[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 szass cim 1 dragon bi golem imi kestin diye hava yapma bu kadar bak daha gormedigin 3 golemim ve dragon speaker larim felan var ona gore =p neyse ama sonucta bende senin knight ina onden damage verdim (yanlis anlasilmasşn lutfen =p)[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 eheheh atarım direkman havamı :=P sonucta dövdüm ölede bölede :=P sen hem o kadar para ver editlen sonrada dayak yeee :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 eheheh utanin be sirf klan kurabilelim diye para verdim ben sharky de sabahladim animelerden gaz olmusum zaten sharky dedi ya Paticik klani acalim takiliriz tamam gir paypal a aliyim hemen dedim aldik ben gold member oldugumda 2. macimi yapiyordum daha eher sharky antremanliydi neyse sonucta dayak yedim her zamanda yerim sorun degil ama gun gelicek ben o uber leri kullanicam! =p[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar