Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

varmı güzel bi shard ?

karabocek

Öne çıkan mesajlar

ya uodan tat alamaz olduk arqas güzeldi geçti run uo ya batırdı yokmu şöyle oynancak bi shard nebulada skiller çok zor...şöyle orta derecede fln skiller bi shard varmı akıllı bişey off off acaip sıkılıyorum artık.[signature][hline]Bless me, undress me,just for Bloody.
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 11 Temmuz 2004 21:43 tarihinde demiş ki:
ya uodan tat alamaz olduk arqas güzeldi geçti run uo ya batırdı yokmu şöyle oynancak bi shard nebulada skiller çok zor...şöyle orta derecede fln skiller bi shard varmı akıllı bişey off off acaip sıkılıyorum artık.

Arkadaslar AOS- LBR -Second age ile RUNUO , SPHERE , POL vs i karistirmayin birisi oyunun kendisi digerleri emulatörler.

Arqas runuo degil Sphere 1.0+ version kullanıyor.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jonq, 11 Temmuz 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
said:
FRP_Master, 11 Temmuz 2004 21:43 tarihinde demiş ki:
ya uodan tat alamaz olduk arqas güzeldi geçti run uo ya batırdı yokmu şöyle oynancak bi shard nebulada skiller çok zor...şöyle orta derecede fln skiller bi shard varmı akıllı bişey off off acaip sıkılıyorum artık.

Arkadaslar AOS- LBR -Second age ile RUNUO , SPHERE , POL vs i karistirmayin birisi oyunun kendisi digerleri emulatörler.

Arqas runuo degil Sphere 1.0+ version kullanıyor.

olsun ne farkeder ki eninde sonunda gusel bi chard yok :D[signature][hline]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯
[b]Bay-E Jinn,20 Mayıs 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Hela(heal) tüpü yuok
Sosyal ağlarda paylaş

Frasua o konuda bisey diyemem valla görsel birsey o bence :)

Ama su dikkatimi cekti. Her AOS kurulu olan server RUNUO sayılıyor. Ben Aos oynamam demiyorlar RUNUO da oynamam diyorlar ve second age kurulu server ise SPHERE sayılıyor. Yani ben AOS ,LBR veya Second Age oynamam/oynarım denmiyor ben Runuo veya Sphere oynarım/oynamam olayına dönmüs olay. Bu da Bilgisizlikten gelen birsey kanımca veya arastirmamaktan.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...