karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ya uodan tat alamaz olduk arqas güzeldi geçti run uo ya batırdı yokmu şöyle oynancak bi shard nebulada skiller çok zor...şöyle orta derecede fln skiller bi shard varmı akıllı bişey off off acaip sıkılıyorum artık.[signature][hline]Bless me, undress me,just for Bloody. [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 :) Var skiller kolay artıo ama level sistemi var. Istersen bi dene reklam gibi olmasın ama kendi shardımızı soylemek isterim.Xhearon[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Yeni Shard Acilcak yakinda Odysseia Uo Shardi skiller filan hizli artcak ph var yani suan testte buglari filan ayarlari yapioruz yakinda acilacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Scripting & UO Shard Adresleri bakmanızı tavsiye ederim.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: FRP_Master, 11 Temmuz 2004 21:43 tarihinde demiş ki: ya uodan tat alamaz olduk arqas güzeldi geçti run uo ya batırdı yokmu şöyle oynancak bi shard nebulada skiller çok zor...şöyle orta derecede fln skiller bi shard varmı akıllı bişey off off acaip sıkılıyorum artık. Arkadaslar AOS- LBR -Second age ile RUNUO , SPHERE , POL vs i karistirmayin birisi oyunun kendisi digerleri emulatörler. Arqas runuo degil Sphere 1.0+ version kullanıyor.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 guzel bi shard yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 beklemen lazım biraz :)[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Ben Bronx'un shardını beklıyorum eger aradıgımı ordada bulamassam bırakırım zaten uoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: jonq, 11 Temmuz 2004 22:35 tarihinde demiş ki: said: FRP_Master, 11 Temmuz 2004 21:43 tarihinde demiş ki: ya uodan tat alamaz olduk arqas güzeldi geçti run uo ya batırdı yokmu şöyle oynancak bi shard nebulada skiller çok zor...şöyle orta derecede fln skiller bi shard varmı akıllı bişey off off acaip sıkılıyorum artık. Arkadaslar AOS- LBR -Second age ile RUNUO , SPHERE , POL vs i karistirmayin birisi oyunun kendisi digerleri emulatörler. Arqas runuo degil Sphere 1.0+ version kullanıyor. olsun ne farkeder ki eninde sonunda gusel bi chard yok :D[signature][hline]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]Bay-E Jinn,20 Mayıs 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Hela(heal) tüpü yuok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 nebulada 2 günde tailor kastım 2 haftada gm mage olunabilior fit fit skill gelince ne anlıosunuzki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ya bide benim gibi reskill yiyen tiplerdenseniz hiç çekilmio artık uo pvp kasmam lazım benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Frasua o konuda bisey diyemem valla görsel birsey o bence :) Ama su dikkatimi cekti. Her AOS kurulu olan server RUNUO sayılıyor. Ben Aos oynamam demiyorlar RUNUO da oynamam diyorlar ve second age kurulu server ise SPHERE sayılıyor. Yani ben AOS ,LBR veya Second Age oynamam/oynarım denmiyor ben Runuo veya Sphere oynarım/oynamam olayına dönmüs olay. Bu da Bilgisizlikten gelen birsey kanımca veya arastirmamaktan.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar