Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Classico - 29.11.2009

Lucky Strike

Öne çıkan mesajlar

Hala bu başlık açılmamış,aylardır tüm dünyanın beklediği maç bu haftasonu,birkaç istatistikle devam ediyim.

FC Barcelona - Real Madrid CF

29 Kasım 2009 Pazar

Nou Camp

20:00 Ntv (Ercan Taner'in nefis anlatımıyla)

Ligde 159. toplamda 207. El Clasico..

158 Lig Derbisinde; 68 Real Madrid, 60 Barcelona galibiyeti, 30 beraberlik.. 263 Real Madrid golü, 237 Barcelona golü..

Lig, Kral Kupası ve diğer organizasyon maçları ile birlikte toplam 206 El Clasico'da; 85 Real Madrid, 79 Barcelona galibiyeti, 42 beraberlik.. 355 Real Madrid, 324 Barcelona golü..

Tarafım belli: Hala Madrid !

Sosyal ağlarda paylaş

benim gözümde dünyanın en iyi oyuncusu Iniesta'dır. Xavi ile iyi oynarlarsa barcelona bu maçı bin kere alır. Madrid'de de korktuğum tek oyuncu higuain'dir. Gördüğüm en iyi bitirici forvet bu adam. şu artist deyim var ya underrated, valla bu adam tam öyle. İnsanlardaki saplantıların bitmesi lazım artık. Aynı şey valdes için de yapılıyor. Ancak son 1.5 senede bu adam oldukça başarılıdır benim gözümde. Casillas'tan sonra İspanya milli takımında ikinci kaleci olmayı hak etmiştir. Ne var ki insanlar valdes'i hala çok kötü kaleci olarak değerlendiriyor. Geçen sene çok maçta kritik kurtarışlar yaptığını hatırlarım. Real Madrid'le yapılan ilk maç ve Chelsea maçları bunun en güzel örnekleridir.
Skor tahmine gelince; geçen seneki ilk maçla aynı skoru düşünüyorum: " 2-0 "
Sosyal ağlarda paylaş

higuen gerçekten muhteşem bi forvet. bnm en beğendiğim forvetler arasındadır açık ara. dediğin gibi adam muthiş bitirici ve pozisyonlara cok iyi girio. hava hakimiyetide bi nebze var. tam bi komple forvet adam. şutu var, karşıkarşıya cok iyi, pozisyonlara guze girio, adam geçebilio, hızlı. daha nolsun yani.
Sosyal ağlarda paylaş

rubrubbakidibakbak said:

benim gözümde dünyanın en iyi oyuncusu Iniesta'dır.

geçen bir yerde dünyanın en iyi 5 oyuncusunu siralamişlar liste epey bi ilginç

1. Messi - Barcelona
2. C.Ronaldo - R.Madrid
3. Ibrahimovic - Barcelona
4. Iniesta - Barcelona
5. Kaka - R.Madrid

Bana görede liste doğru cidden. Hatta 4 ile 2 yi direk değişirim.

Galacticoslar kapışıcak bakalım. Ronaldo oynar inş da dünyanın en iyi 5 oyuncusunu aynı maçta izleriz
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

rubrubbakidibakbak said:

benim gözümde dünyanın en iyi oyuncusu Iniesta'dır.

geçen bir yerde dünyanın en iyi 5 oyuncusunu siralamişlar liste epey bi ilginç

1. Messi - Barcelona
2. C.Ronaldo - R.Madrid
3. Ibrahimovic - Barcelona
4. Iniesta - Barcelona
5. Kaka - R.Madrid

Bana görede liste doğru cidden. Hatta 4 ile 2 yi direk değişirim.

Galacticoslar kapışıcak bakalım. Ronaldo oynar inş da dünyanın en iyi 5 oyuncusunu aynı maçta izleriz

Gerrard yoksa yalan o liste.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...