Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Hala bu başlık açılmamış,aylardır tüm dünyanın beklediği maç bu haftasonu,birkaç istatistikle devam ediyim. FC Barcelona - Real Madrid CF 29 Kasım 2009 Pazar Nou Camp 20:00 Ntv (Ercan Taner'in nefis anlatımıyla) Ligde 159. toplamda 207. El Clasico.. 158 Lig Derbisinde; 68 Real Madrid, 60 Barcelona galibiyeti, 30 beraberlik.. 263 Real Madrid golü, 237 Barcelona golü.. Lig, Kral Kupası ve diğer organizasyon maçları ile birlikte toplam 206 El Clasico'da; 85 Real Madrid, 79 Barcelona galibiyeti, 42 beraberlik.. 355 Real Madrid, 324 Barcelona golü.. Tarafım belli: Hala Madrid ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Zlatan ve Messi'yi şaraba yatırdı Pep Madrid maçı için. Madrid'in uzaklardan bonus goller bulması lazım yoksa zor işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Banko barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 garantili Barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 madrid forever. gogo madrid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Madrid gitsin önce amatör küme takımını yensin lolol. Barca 3-1 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 barcelona 3-4 real madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 2 1 real alır. goller higuen,ronaldo ve messiden gelir. ronaldo oynamazsa lass atar bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ibrahim oynayacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 barça takar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 barça tek kale oynar, casillas coşar, kaka bir tane uzaktan nefis vurur, real 1-0 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Barca, İnter maçının ilk yarısı gibi oynar ve üstüne dinlenen 2 megastarı da eklenince ağlatır, geçen seneki gibi bi 6 daha atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 3-1 barça, gg pellegrini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 heryerde kralı tuttugumdan forza madrid! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 tecavüz olur +18 olur bu maç, BARCA!!!! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 4-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 geçen sene ne ezmişti barça ya. Bu senede barça alır bence.Real sabaha kadar transfer yapmaya devam etsin, barça gibi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Barca madridi sahaya gömer. Yazdım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 benim gözümde dünyanın en iyi oyuncusu Iniesta'dır. Xavi ile iyi oynarlarsa barcelona bu maçı bin kere alır. Madrid'de de korktuğum tek oyuncu higuain'dir. Gördüğüm en iyi bitirici forvet bu adam. şu artist deyim var ya underrated, valla bu adam tam öyle. İnsanlardaki saplantıların bitmesi lazım artık. Aynı şey valdes için de yapılıyor. Ancak son 1.5 senede bu adam oldukça başarılıdır benim gözümde. Casillas'tan sonra İspanya milli takımında ikinci kaleci olmayı hak etmiştir. Ne var ki insanlar valdes'i hala çok kötü kaleci olarak değerlendiriyor. Geçen sene çok maçta kritik kurtarışlar yaptığını hatırlarım. Real Madrid'le yapılan ilk maç ve Chelsea maçları bunun en güzel örnekleridir. Skor tahmine gelince; geçen seneki ilk maçla aynı skoru düşünüyorum: " 2-0 " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 higuen gerçekten muhteşem bi forvet. bnm en beğendiğim forvetler arasındadır açık ara. dediğin gibi adam muthiş bitirici ve pozisyonlara cok iyi girio. hava hakimiyetide bi nebze var. tam bi komple forvet adam. şutu var, karşıkarşıya cok iyi, pozisyonlara guze girio, adam geçebilio, hızlı. daha nolsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 rubrubbakidibakbak said: benim gözümde dünyanın en iyi oyuncusu Iniesta'dır. geçen bir yerde dünyanın en iyi 5 oyuncusunu siralamişlar liste epey bi ilginç 1. Messi - Barcelona 2. C.Ronaldo - R.Madrid 3. Ibrahimovic - Barcelona 4. Iniesta - Barcelona 5. Kaka - R.Madrid Bana görede liste doğru cidden. Hatta 4 ile 2 yi direk değişirim. Galacticoslar kapışıcak bakalım. Ronaldo oynar inş da dünyanın en iyi 5 oyuncusunu aynı maçta izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 mokoko said: karşıkarşıya cok iyi nerdeyse hiç kaçırmıyor karşı karşıyada ama komple forvet olarak ben ibrahimovic derim o boyla rövaşata bile atiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 normalde barca yı pek sevmiyorum ama adamlar harika oynuyor ya.rahat alırlar bu maçıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 barca favorim söyledim ancak madrid'i de bu sene tüm maçlarını izledim. Kesinlikle organizasyon sıkıntısı çekiyorlar. Fakat barcelona'dan daha rahat gol atıyorlar. Barcelona'nın gol atacağını anlıyorsunuz, madrid'in ise anlaşılmıyor. Bir garip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 RRa said: rubrubbakidibakbak said: benim gözümde dünyanın en iyi oyuncusu Iniesta'dır. geçen bir yerde dünyanın en iyi 5 oyuncusunu siralamişlar liste epey bi ilginç 1. Messi - Barcelona 2. C.Ronaldo - R.Madrid 3. Ibrahimovic - Barcelona 4. Iniesta - Barcelona 5. Kaka - R.Madrid Bana görede liste doğru cidden. Hatta 4 ile 2 yi direk değişirim. Galacticoslar kapışıcak bakalım. Ronaldo oynar inş da dünyanın en iyi 5 oyuncusunu aynı maçta izleriz Gerrard yoksa yalan o liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar