Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Dün öğleden sonra amazon'dan sipariş verdim bugün sabah elime ulaştı. Hatta öyle ki sabah uyuyordum eşim işe gidicek hazırlanıyor kapı çaldı. Ahanda monitörüm geldi diyerek zıpladım yataktan gözümü açarken zenci postacıyı karşımda gördüm :) Kutu benim göbeğimin bir kaç katı yani epey büyük! amazon'un bu olayına hastayım zaten ürün kutusu ne ise onu içine sıgdıracakları ayrı bir amazon.co.uk kutusuna koyuyorlar. hali ile ebat olarak kamyon gibi oluyor =) neyse aldım ürünü dedim bir kutu açma videosu çekeyim koydum kamerayı falan başlattım, herşey bitti oh bi bakayım dedim meğer video çekmemiş sorun olmuş :p eheh acemilik neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz. bir kaç fotosunu çektim ürünün, hazır bu şans bir de inceleme yazısı yazayım dedim. Şurdan buyrun. Bu arada uzun zamandır ufacık laptop ekranından internet dünyasına bakmaktan baymıştım ilaç gibi gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bende bunun 19 u var gercekten hoş bi monitor glare type panel die bişi var bunlarda goruntuyu daha canlı ve net yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 o toolbarlar ne ya oyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 çok bişi yok toolbarda sık girdigim site linkleri var tepede altında google toolbar altında da web developer addon var asıl kalabalık kısım sağ alt firefoxun envai çeşit seo addon dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 güle güle kullan, ben de geçen hafta lg flatron w2261vp aldım bir tane, maalesef samsung'un 21-22" aralığında hdmi girişi olan modelini bulamadığımdan. memnunum ama, belki seninki gibi bir yazı hazırlarım sonra siteye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar