Faust Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bu tutorialda, txt dosyalarını nasıl scp uzantısına getireceğini öğreteceğim. not: resimlerin üzerine mecburen "faust" yazdım. resimlerin başka sitelere kopyalanmamasını rica ediyorum. bkz: ultimastrike, redturk. tutorial'da 9x sistemleri baz aldım. 2k bir sisteme geçince onlar içinde resimler hazırlayacağım. ama aynıdır 2k'da da. öncelikle belgelerim klasörünüzü açın. ve yukarıdan "görünüm"ü seçin. "bilinen dosyalar için uzantıları kapat" seçeneğini kaldırın. ve tamam deyip menüyü kapatın. ardından txt dosyasının üstüne gelerek "F2" tuşuna basınız. örneğin faust.txt yerine faust.scp yazınız ve enter'a basınız. daha soora sphere script klasörüne atınız. iyi günler, iyi günler. tşkler. ps: lütfen şu tutorialleri kendi sitenize almadan önce bir sorun veya alıyorsanız bile 2 satırı kaydırıp "biz yazdık" demeyin rica ediyorum.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Canınmı sıkılıyor olm bu ne her şeye yazıyon :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 time2share[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bitanede ben yazayım resim koyamıyıcam artık kusura bakmayın script yazarken yanlış yazdınız geri almak için ctrl+z ye basarak geri alabilirsiniz bu öğretmek amaçlıdır.tümhakları bende saklıdır LoL :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 evet güzel kardeşim yaz. kaç kişi ctrl-z'nin geri aldığını bilir? evet evet, hatta şimdi yazmaya başla.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=32886 Faq'da varmis zaten.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 neyse çift dikiş olsun diye yazmış faust :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 time2code :) Uz Pratik bir uzantı dönüştürücü yaptım buyrunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Sağol arthur yardımların için.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 np :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ha dosya visual basic runtime 6 istiyor bilginize.[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 benioku da yazmamışmıyım ... yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yazmışında ben okumamışım. (ayılık vardır hamurunda)[signature][hline]faust @ noir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar