rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Merhaba arkadaşlar... konuya hemen atlayım. Omzum sınav arifesinde üçüncü kez çıktı. Açıkçası, ilk çıkıktan sonra yaptığım egzersizleri rambo yapmamıştır, hatta ikinci çıkığın üç ay sonrasında mr çektirdiğimde doktor inanamıştı, çok güçlü demişti, çok az hasar var diyordu. Ne var ki yalanmış, sabah uyanıp gerilirken omuz çıktı. :) Şimdi doktorum ameliyat dedi ve kapalı ameliyat olacak. Muhtemelen, bayramdan sonra kurtuluyoruz inşallah. İnternette biraz araştırdım fakat ama bu ameliyatı olan insanların fazla yorumuna rastlayamadım. Belki burada olanlar vardır, o yüzden merak ettim. Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Doktorum bana sağ omzun (çıkan) sol omzundan farkı kalmayacak dedi. Ciddi öyle olur mu, bilemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Geçmiş olsun..4-5 sene önce benim de sağ omuz çıkmıştı acısını iyi bilirim :) Sonra bi daha çıkmadı ama,doktor tekrar çıkarsa ameliyat lazım demişti.Asıl Halamın kol günde 1-2 kez çıkıyor duruma gelmişti,mecburen ameliyat ettiler.Biraz riskli bir ameliyatmış ama birşeyi kalmadı şimdi..Tekrar geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 nası lan?! bionic comandomusunuz. günde 2 kez kol mu çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 voltran geni var bunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 rubrubbakidibakbak said: İnternette biraz araştırdım fakat ama bu ameliyatı olan insanların fazla yorumuna rastlayamadım. bunun sebebi yorum yazıcak hallerinin olmamasıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kolu çıkan adam haliyle yorum yazamıyor :) ya çok kötü bişiymiş gerinmeye korkmak nası bişiydir geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 paticiğin eski üyelerinden dediğin ameliyatı olan Codenamecurse denilen bir arkadaş vardı. Ona mesaj atırım akşam seni bilgilendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Benim kuzenimin düzenli olarak çıkıyor omzu. Ha bir saniye deyip geri takıyor adam. Seninkisi daha kötüymüş herhalde geçmiş olsun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 teşekkür ederim... Aslında durumum ağır olması ile alakalı değil durum. Ancak ameliyatı ne kadar erken olursam o derece kolay olacaktır. Bankart lezyonu dedikleri bir durum var. Şayet bağ çok geniş bir şekilde yırtılırsa ameliyatın zorluğu da artıyor. Sanırım açık ameliyat yapılıyor o durumlarda. Şu an en azından kapalı ameliyat ihtimalim var. Risksiz ameliyat yok zaten. Göze alacağız, yoksa gerçekten böyle yaşanmaz. Bıktım lan, badici gibi omuz çalışmaktan. İnsan gibi yaşamak göbek büyütmek istiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 cehennem silahında da mel gibsonınki çıkıyodu, adam para karşılığı çıkartıp takıyodu falan. kazın ayağı öyle değilmiş zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Merhaba, benim de omzum 3 defa çıkmıştı sonrasında ameliyata aldılar. eğer kapalı ameliyata alıyolarsa iyi, bir ay bandajla gezersin, 6 aya spor yapmaya başlarsın, banada kapalı ameliyata almışlardı, antroskopi diyorlar galiba. açık ameliyat olursan uğraştırır diyorlar, nasıl uğraştırır tam bilemiyorum. ameliyattan sonra omzum gayet sağlam, şu sıralar aikido bile yapıyorum. sorunum var mı diye soracak olursan elimi omzuma koyup omzumu oynattığımda ufak tefek sesler geliyo, sonra uyurken sağ tarafa dönüp kolumu yastığın altına koyup uyumakta zorluk çekiyorum ama onun nedeni psikolojiktir çünkü omzumu 2 defa o şekilde uyurken çıkardım. onun dışında birinin sana söylemedikçe fark edemeyeceğin bir yan etkisi olabilir o da parmaklarını kontrolün. ben ameliyattan sonra 1,5 sene boyunca sağ orta parmağımı kontrol edemeden yaşamışım, günün birinde bir arkadaşım fark etti parmağımdaki durumu. neyse olay şu orta parmağımı kısmen yüzük parmağı ile kontrol ediyorum ama inan ki fark etmiyosun bile. kafanda yanlış bir fikir oluşmasın hatta bunu söylemesem ve başına gelirse muhtemelen fark etmeyecektin. 4 parmakla çok rahat gitar bile çalıyorum, sadece parmaklarında fark edilemeyen bi saçmalık olacak diyim. bu durumu bir kaç kişiye sormuştum, ameliyat sırasında omuzda sinirlere zarar gelirse oluyormuş dediler, başka bir arkadaşın da serçe parmağına olmuştu. Umarım yardımcı olabilmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 gerçekten oldukça yardımcı oldun, çok teşekkür ederim. En azından kayda değer bir bilgiye ulaştım. :) Senin de omzunun bir daha çıkmamasını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 gökhan zan yardımcı olur sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Abi bu ameliyati ben de olacaktım ama ameliyat sonrasına bakılırsa sanirim beyin ameliyati olmak yada o kolu toptan daha az zahmetli gibi lolz.. Biraz daha idare edeyim bare bu omuzla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bılmıyorum bana fazla gelmiyor. omuz çıktıktan sonra 3 hafta bandaj takacağıma ameliyattan sonra o bandajı 3-4 hafta takarım. bir de fizik tedavi süreci var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ben artik bandaj falan takmıyorum gerçi benim omzum çıktığında 4-5dk içinde kendiliğinden yerine girebiliyor :S Bir de açı falan da hissetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 nasıl yani? bir insan kolu çıktığında kaç derece ile çıktığı bilir sen nasıl açı hissetmiyosun bence sırf bunun için bile doktora gitmen gerekiyo adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ya omzumun çıktığını farkediyorum, hareket ettiremiyorum (kasarsam acıyor) fakat sabit durursam ayakta falan bile çok hafif bir sızı oluyor öyle bir acı olmuyor ayrıca: 1- Bir keresinde basket oynarken tekrar çıktı (İlk seferinde DOTA oynuyordum...) hemen yere uzandım acımasın diye falan derken 1dk geçmeden yerine girdi. 2- Yatakda dönerken ters bir hareket yapınca çıktı arkadaşlardaydım ayağa kalktım giyindik gecenin bir yarısı doktora gidecektik tam kapıdan çıkarken yerine girdi. Son seferinde hiç sızı bile yoktu neredeyse. Yalnız çıktıkdan sonra falan dokuda bir ağrı oluyor normal olarak bastırınca falan ama onun dışında pek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 muhtemelen yırtığın(bankart lezyonu) geniş epey. onunla alakalı sanırım. senin yerinde olsam bir doktora görünürüm. İleride bu girip çıkmalar sorun yaratabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ben bu basligi niye okudum ya icim gitti offfff ellerim titriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Or1on said: gökhan zan yardımcı olur sana. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ameliyatı oldum, şu an hafif ağrım var, bandajlıyım. Artık tek dileğim şu bandajdan kurtulmak. Kolumu şimdiden rahatsız etti. ama daha 20 gün var. ha gökhan zan da ameliyat olacakmış duyduğum kadarıyla. olursa gs sezonun ikinci yarısında zan dan kurtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 veyr10 said: 1- Bir keresinde basket oynarken tekrar çıktı (İlk seferinde DOTA oynuyordum...) Dota oynarken kolun çıktı?Ayrıntılarıyla anlatır mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Geçmil olsun rub..Koluna dikkat edicen artık fantastik hareketlerden uzak durucan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 dota olayının perde arkasını bende merak ettim. bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar