Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 hmmm tamam ya şimdi oldu sağol :D edik: çöp toplayınca para falan gelmiyo dimi noluyo ? Ben paso topluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 çöp toplamak a para ödğyorsun sana yer açılması için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Alt tarafı bi patlak can simidini kaldırmak için kaç dakika uğraşıyorlar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 aynen hacı çıldırdım resmen. 5 işçi 5 kilo çöpü 15 dakikada kaldırdı. edik: Agalar oyunu kapayınca devam etmekte demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 offf ya nasıl para kazancaz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Gkgokhan said: edik: Agalar oyunu kapayınca devam etmekte demi ? Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Pluton said: offf ya nasıl para kazancaz be para için müşterilerin otelden gitmesini bekliyorum bende en iyi gelir öyle oluyor sanırım. Bunun dışında kumsala yaptığın şeylerden etkinlik düzenliyorsun para geliyor ama çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 evet ya kovamıyo muyuz bunları paranızı verin gidin lan diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 gidenler oldu benden yenilerini uçak dan alıyorsun hemen iyide para getiriyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Of çıldırıcam ya. Üstüne 26 dolar eksiye düştüm. İngilizcem de kötü ki GADDAMİK !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 türkçe dil desteği var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 şuan yok ama bence eklenir trivian'ın yapımcılarının oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 neden müthiş? ne farkı var diğerlerinden neden oynamalıyız ikna edin de oynayayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sen oynama :) fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 build nası yapıyoruz oyunda??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 iyi oynamam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 calimero said: build nası yapıyoruz oyunda??? altta mavi bir simge var ona basınca build menüsü çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 oyunun 2. günü gayet iyi para ve yine pearl geliyor iyi değerlendirin bence o gelenleri :) ilaç gibi geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Perl ile neler yapılabiliniyor? Ayrıca her gün gelicek mi böyle 50 perl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Evet geliyor. Bir gün geçti hesabı açalı, 5k para gelmiş. Paso işçileri temizliğe yollayın paranızın yettiği kadar. Bide arada etkinlik yapın. Havai fişek felan atın 3-5 geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ben o 50 perl ile 1 hafta premium a üye oldum :D her gün gelmez bence bu son du çünkü gelen emailde premium a deneme üyeliği için iyi bir fırsat falat yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ohh 5k para gelmiş. Şey dicem ne boka yarıyo bu premium edit: o değilde bende 2 işçi var ya hani artıyodu bu işçi level aldıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 işci level'i skill i 5 den sonra açılıyor premium da garip terimler var bende aslında tam anlamadım ama farkettiklerim; - fazladan AP - 1 fazla işçi - otelinde yer açılınca boşluğun yarısı doluyo 4 yatak boş ise 2 müşteri geliyor otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 iyi işe yaramıyomuş pek :D Ben hepsine ek işçi aldım çöp toplatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Ben de ek işçiye harcadım. 2 tane restore ettim bina. Bir de yenisini yapıyorum şimdi. Bir de bir sürü etkinlik aracı, şezlong falan koydum. 20 kişi takılıyor mutlu mesut.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar