Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İverson basketbolu bırakıyormu?

pipo_14

Öne çıkan mesajlar

maçı izlemeden böyle yorum yapmanız üzücü sadece. billups'ın en iyi oynadığı, denver'in ivme kazandığı dakikalarda eddie jordan iverson'ı 6-7 dakka oturtunca böyle bir sorun oluştu. neyse iverson gereken cevabı vericek zaten hepinize önümüzdeki maçlarda
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Lou Williams beklenilen point guard performansını vermese de, kişisel anlamda gayet başarılı bir sezon geçiriyordu.O dönünce ne olcak line-up merak ediyorum.Iggy'i 3'e çekip Young'ı bench'e de alabilir.

olabilir benchden gelen katkı çok kısıtlı ama lou will 6inci adam olsa da olur. iyi bi skorer ama takım arkadaşlarını oyuna başarılı bi şekilde dahil edebildiğini söylemek zor. Halbuki skor katkısı açısından zaman zaman patlama yapabilecek bir tarzı var ve görüntü itibariyle şu anda 76ers ın en çok ihtiyacı olan şey skora katkı yapabilen bir bench.
tabii speights da geldi mi iyi bir rotasyonla katkılar sağlanabilir.
benim şahsi görüşüm mevcut 5in korunmasından yana
Sosyal ağlarda paylaş

Abi phili nin kazanamamasında iverson ın ne payı var anlamadım... tamam eski a.i değil ama onun yerine şimdi kobe yide koysan direk winner takım olmaz heralde...

kazanan takımlar bir iki oyuncuyla değil bi sistem ve düzenle kazanıyo. a.i geri dönsün dediysek seyir zevki için onun sahada görmek gayet güzel:)
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Lou Williams beklenilen point guard performansını vermese de, kişisel anlamda gayet başarılı bir sezon geçiriyordu.O dönünce ne olcak line-up merak ediyorum.Iggy'i 3'e çekip Young'ı bench'e de alabilir.
koça zaten soruldu bi soru ve aynen böyle açıkladı eddie jordan.
iggy 3 oynayacak zaten hayvani fiziği var.
iverson 2 ye geçiyo
lou yine yerini devralıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...