Or1on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 basketbolu değil traşı bıraksın ayvırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 mokoko said: philly denver ı yensin banlayın beni burdan. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 philly formam tekrar gerçek forma olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 mokoko said: mokoko said: philly denver ı yensin banlayın beni burdan. ...tamamen eddie jordan hatasıdır bence. denver da bok gibi oynadı ayrıca billups haricinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Melo bu sezon ilk kez 20'nin altında kaldı, Billups reis var allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bi çansi yetmiş demekki iversonlı philly e karşı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 maçı izlemeden böyle yorum yapmanız üzücü sadece. billups'ın en iyi oynadığı, denver'in ivme kazandığı dakikalarda eddie jordan iverson'ı 6-7 dakka oturtunca böyle bir sorun oluştu. neyse iverson gereken cevabı vericek zaten hepinize önümüzdeki maçlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ee stuckey de tokaylamıs iversonu!!! neler oluyor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 oha 2 mactır kaybediyo lan iverson bıraksın basketbolu olamaz boyle bise!!!!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 evet arkadaşlar iverson balonmuş maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ben bildim bileli oynuyo zaten sıkılmamışmı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Adamı yargılamayın hemen, psikolojisi ne alemde kim bilir.NBA'in en duygusal oyuncusudur gözümde, ilk 2 maçı biri Billups diğeri Pistons'a karşı.Olur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 iverson'a şimdiden balon diyenin balon kadar aklı yoktur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 iverson balonsa.. dikkat edin yüzünüzde patlamasın. ehiehi :D:D mıhmıh kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Şundan çok değil 2-3 sene öncesinde Brand-Iverson aynı takımda olacak, çok fena şeyler olurdu.Fakat Phila'nın üzerinde ölü toprağı var.Speights ve Lou'nun dönmesi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 iversonla hakan şükürü çok benzetiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yok lan benzetmiyorum vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 iverson abartılmış buyuk bir balondur. yok lan yok değildir. adam tek basına finallere getirmişti phillyi zamanında. ama artık bıraksın yahu. olmuo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi niye zorla bıraktırtıyorsunuz adama.. takılsın işte ne zararı var. willie green daha mı iyi anlamadım ki derdiniz ne? adam rondo yerine bostonda oynamıyorki. jrue holiday yerine philly de oynuyor yani sorie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Lou Williams beklenilen point guard performansını vermese de, kişisel anlamda gayet başarılı bir sezon geçiriyordu.O dönünce ne olcak line-up merak ediyorum.Iggy'i 3'e çekip Young'ı bench'e de alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 BulletRide said: Lou Williams beklenilen point guard performansını vermese de, kişisel anlamda gayet başarılı bir sezon geçiriyordu.O dönünce ne olcak line-up merak ediyorum.Iggy'i 3'e çekip Young'ı bench'e de alabilir. olabilir benchden gelen katkı çok kısıtlı ama lou will 6inci adam olsa da olur. iyi bi skorer ama takım arkadaşlarını oyuna başarılı bi şekilde dahil edebildiğini söylemek zor. Halbuki skor katkısı açısından zaman zaman patlama yapabilecek bir tarzı var ve görüntü itibariyle şu anda 76ers ın en çok ihtiyacı olan şey skora katkı yapabilen bir bench. tabii speights da geldi mi iyi bir rotasyonla katkılar sağlanabilir. benim şahsi görüşüm mevcut 5in korunmasından yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Abi phili nin kazanamamasında iverson ın ne payı var anlamadım... tamam eski a.i değil ama onun yerine şimdi kobe yide koysan direk winner takım olmaz heralde... kazanan takımlar bir iki oyuncuyla değil bi sistem ve düzenle kazanıyo. a.i geri dönsün dediysek seyir zevki için onun sahada görmek gayet güzel:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 BulletRide said: Lou Williams beklenilen point guard performansını vermese de, kişisel anlamda gayet başarılı bir sezon geçiriyordu.O dönünce ne olcak line-up merak ediyorum.Iggy'i 3'e çekip Young'ı bench'e de alabilir.koça zaten soruldu bi soru ve aynen böyle açıkladı eddie jordan. iggy 3 oynayacak zaten hayvani fiziği var. iverson 2 ye geçiyo lou yine yerini devralıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 basketbol onu bırakmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar