Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İverson basketbolu bırakıyormu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu salak (Holy alınma), NBA'de takım elbise zorunluluğu geldiğinde kuralla dalga geçmek için böyle işler yapıyordu her gece.

Bu arada Marbury yok, Francis yok, Iverson yok.Sevdiklerim döküldü birer birer.
Mesaj tarihi:
ben asıl tmac e ağlıorm. nbade en açık ara en sevdiğim oyuncudur. donceği gunu sabırsızlıkla bekliorm. houstonda oynatcaksa oynatsın, oynatmicaksa da takaslasında bi izleyelim tmac i.
Mesaj tarihi:
10 sene bi takımda oynayıp da sonra takımını bırakıp şampiyon olcam diye başka takımlara geçenleri hiç sevemedim. karl malone bir, iverson iki.
Mesaj tarihi:
iverson is back. philly ile anlaşmış. hayırlı olsun valla. gerçi lou will e baya bi yazık olucak bence. sonucta phillyde seneye için hazırlanıodu ve bu sene lou will için baya iyi gidiodu. şimdi ai gelince suresi azalıcak donduğu zaman tabi. ayrıca igo da baya bi geri planda kalıcak hucumda. philadelphia sevdiğim bi takım umarım iyi şeyler olur ai geldiğinde.
Mesaj tarihi:
yalansın iverson o konusmadan sonra zaten sevmiyodum inşallah küme düşer philedelphia, lou'ya yazık olucak bu arada benim fantezi takımımıda sürüklüyodu ai gelince düşer bayagı ortalaması
Mesaj tarihi:
e önümüzdeki 2 ay sürükleyemeyecek zaten fantazi takımını.

ayrıca lou will gelince starter olur gene merak etmeyin. eddie jordan ne yaptığını bilen bi adam iverson'ı benche çekicektir.

OH ULAN DÖNDÜ OH KAPAK OLSUN SEVMEYENLERE ;););););;);););););)
  • Yeni Oluştur...