Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 çok kaba oldu başlık ama, laptopı geçen gece kapatırken ekranı tam kapanmasını beklemeden kapattım. ve şimdi bilgisayarı açtığım halde ekrana görüntü gelmiyor. yardımcı olabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ekrani acip kapayan dava takilmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 nasıl çözebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sorun tam olarak, oturum kapanırken ekranı kapatıp beklemeye almaktan kaynaklanıyor gibi. görüntü gelmiyor bir türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 laptopın monitörü süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 elektriği kes pili çıkar, aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 düzeldimi merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kapatıp açmayı, pili çıkartıp takmayı denedik. işe yaramadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 napıcaksın servise götür? yani bende herkesin düşündüğü gibi düşünmüştüm monitoru kapattıgında harddiski kapatıyosa veya uyku moduna geciyosa kapanmasını beklemeden kapattıgın icin gecmis olabilir diye düşündüm ama pili cıkardım diyosun gelmedi diyosun ? bu arada pili elektrik prizi sökülüyken cıkardın dimi çünkü fiş takılı çıkardıysan bilgisayarda gene elektrik oldugundan açık kalıcaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 aquila said: ekrani acip kapayan dava takilmis olabilir. bi de bunu dene ekranı siyah yapan kapattıgında cubuk gibi icine giren bi parca varya ona basınca ekran gidiyo ekranı kapattıgında ekran onu ittirdigi icin o icine kacmıs veya kalmıs olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Monitöre giden bağlantılarda sorun olabilir. Şahsen benimkinde arada görüntü gidiyor veya anlamsız çizgiler oluşuyor, monitör pozisyonunu değiştirince düzeliyor. Büyük ihtimalle temassızlık benzeri bir sorun. Sende de öyle olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 çözebildinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 xaty said: Monitöre giden bağlantılarda sorun olabilir. Bu birkere başıam geldi. Önce notebook uçtu tırsmıştım ama normal bir monitörü bağlayınca çalışmıştı. en iyisi servise götürmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ekran kartı sürücüsünü yeni yüklediysen de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar