Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptopın monitörü açılmıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok kaba oldu başlık ama, laptopı geçen gece kapatırken ekranı tam kapanmasını beklemeden kapattım. ve şimdi bilgisayarı açtığım halde ekrana görüntü gelmiyor. yardımcı olabilir misiniz?
Mesaj tarihi:
napıcaksın servise götür? yani bende herkesin düşündüğü gibi düşünmüştüm monitoru kapattıgında harddiski kapatıyosa veya uyku moduna geciyosa kapanmasını beklemeden kapattıgın icin gecmis olabilir diye düşündüm ama pili cıkardım diyosun gelmedi diyosun ? bu arada pili elektrik prizi sökülüyken cıkardın dimi çünkü fiş takılı çıkardıysan bilgisayarda gene elektrik oldugundan açık kalıcaktır...
Mesaj tarihi:
aquila said:

ekrani acip kapayan dava takilmis olabilir.

bi de bunu dene ekranı siyah yapan kapattıgında cubuk gibi icine giren bi parca varya ona basınca ekran gidiyo ekranı kapattıgında ekran onu ittirdigi icin o icine kacmıs veya kalmıs olabilir...
Mesaj tarihi:
Monitöre giden bağlantılarda sorun olabilir. Şahsen benimkinde arada görüntü gidiyor veya anlamsız çizgiler oluşuyor, monitör pozisyonunu değiştirince düzeliyor. Büyük ihtimalle temassızlık benzeri bir sorun. Sende de öyle olabilir.
Mesaj tarihi:
xaty said:
Monitöre giden bağlantılarda sorun olabilir.

Bu birkere başıam geldi. Önce notebook uçtu tırsmıştım ama normal bir monitörü bağlayınca çalışmıştı. en iyisi servise götürmek.
  • Yeni Oluştur...