Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 abi oha ya! acextar ileri gitmiyim diyorum ama saçmalıyorsun! osi napsın g.tü boklu şıpeyırı (;)) orda bi server'a eminim 2k user giriyordur burda max 300 kişiyi kaldırıyor ha bu arada diyim OSI tek server değildir icinde binlerce shard vardır yani gelip geçen adamın biri gelip osi ye girdim fln dedi hangi shard dedim fln osi lan işte salak dedi bilmiyonmu püheee yarıldım orda bittim gittim game over olduydum müheeee[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Acextar, 11 Temmuz 2004 14:50 tarihinde demiş ki: Bende inanmadım ama scriptlerde OSI'nin ismini gectigini gördüm. Scriptler suan makinamda, yeni ram alınca size gösteririm. OSI yazmak 3 klavye vurusu farkindaysan.[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 vay be bizim türkler sonunda osi scriptlerinide sphre e döktü hll büyüğüz be :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Valla billa ne büyük adamlarız biz bee uh![signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Eğerki bu scriptlerin UO Turkle aynı olduğu dogruysa,devoloper Midnight'dır.%100 ihtimal veririmki Midnight olabilir?Birincisi yaş olarak uygun ikincisi Kıbrısta oturuyordu son derece uygun bi pozisyon+ Tecrubeli ve bilgili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ya arkadaşlar, osi scripti dediği, osi style healing system falan gibi, osi'ye benzetilmiş sphere scriptlerinden bahsediyor.. amma ezdiniz ;)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Erutan, 10 Temmuz 2004 23:06 tarihinde demiş ki: bencede hatta bu healing i flnda onlar yazmamıştı cünkü coğu yabancı sitede geziyor o healing scp i eh... biz buna Faust unda dedigi gibi ne diyormusuz ???!? Kolaycılık diyormuşuz... Nebula gibi cok tutulan bır serverda bile war bu deneyım..!!!! Neymişşş Madem Türksün Göster Ürksün :D[signature][hline]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]Bay-E Jinn,20 Mayıs 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Hela(heal) tüpü yuok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 osi nin kendine ait bir open source emilatörü var bunu cümle alem biliyor kendileride web sitelerinde yazmış bulunuyorlar. Script based olması imkansız gibi düşünüyorum. + Nebula nın osi kullanılan sistemler gibi script tabanı ve script sistemi kullansa ne olur? OSI ultima online da orjinalliğin simgesidir. Ayrıca yanlış görmediysem bi arkadaş osi nin "ha bu arada diyim OSI tek server değildir icinde binlerce shard vardır yani" gibi bir cümle kullanmış. OSI nin kullandığı connection type lar aynı bir datacenter daki router dağılımı gibidir. Birbirine link li olan bir kaç database den oluşuyor. Yani tek bir bilgisayar ile emilatör desteklenmiyor. EA games inde desteğiyle dünyanın farklı bölgelerinde anlaştğı iss şirketleri ile bir pool kurmuş durumda. Bu yüzden herhangi bir aksama , hattın çürümesi vs. vs. gibi konular söz konusu olmuyor... Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 open source olduğu için script based olmasının imkansız olduğunu sölmek istemedim. Open source olunduğu biliniyor ayrıca zannetmiyorum ki script based olsun anlamında kullandım. Yapılamayacak birşeyde değil belirttiğin gibi coder. Bende aynı şekilde C# (neredeyse bütün yazılım dillerini bir araya getiren bir yazılım dili) ile güzel hazırlanmş bir emilatör olduğunu düşünüyorum. Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prager Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bence Silencer Bir scripter değil. Bence birilerinden yardım alarak ekliyordur servera (gorusumdur.) nebulada millet nasıl oynuyor hala aklım almıyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 şuan script olarak türkiyenin en önde giden server ı nebula gerçekten sıfır a yakın bug.bu yüzdende player çekmesi doğal ayrıca silencer da hiçbir zaman çıkıp ben scripterım demediki ha bu demek değil scripting bilmior ama iyibir scripter olduğunuda iddia etmiyor .[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar