canercan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ewt beyler bu nebulanın yeni scriptlerini acaba kim yazıyor yada nereden satın alıyor bunu bilen warmı ?aklıma takıldı gitmedi
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Silencer yazıodur kim yazcak.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 eh... neymişki yenilikler? bize söylede kim yazıyor söyleyelim :lol:[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ...| ...|....|.....|....| ./ ./ ../ ../ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 itiraf ediom ben yazıom ama nbeulaya vermiom :) bunun için silencer kendi yazmak zorunda kalıyor :-p sence silencer dan başka kim yazarki ben gidip durduk yere nie yazam :) herkes kendi serverına script yazar silencerda kendininkine yazıor benim serverıma yazcak deil ya :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Nebulada tek scp yazanın Silencer oldugunu hiç sanmıyorum :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 10 Temmuz 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bencede hatta bu healing i flnda onlar yazmamıştı cünkü coğu yabancı sitede geziyor o healing scp i eh...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 scriptsharing.org ve dbsource.net'i incelerseniz bronx'un scriptlerini bulabilirsiniz. ama ben tekrar tekrar söylüyorum; bronx tüm scriptleri alıp geliştirmiştir. hemde sonuna kadar. kısmen alıntı yapılabilir, bilinmeyen/yapılamayan functionlarda alınabilir. çoğu yabancı script türkçe scriptlere kaynak olmuştur zaten.[signature][hline]faust @ noir
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 deh faust söylemiş ben soylemiyim dediydim ama...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Nebulada Scriptleri hopeful,Exhosa ve Marius tu sanırım... silencer sadece ilgileniyor :)[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 devrik cümle hmmm... (edit:) bi daha baktımda anlamsız bir cümle :) [signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları [Bu mesaj Erutan tarafından 11 Temmuz 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Acextar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Nbl'da kullanılan scriptler eski SS ve eski UOTurk'dekinlerle aynı cıktı nedense. Karsılastırma yaptım Nbl'nınkiler editlenmisti. Ozamanlar Nbl scriptlerini paticik.com'a koymamıstı tabi. Bide Osi'ninkilerle aynı cıktı.. Yani anlıcagınız scriptler Osi'den gelip SS'ten gecip Nbl'da bitmis. Nbl'danda üremeye baslamıs.. Osinin scriptleri bende demiyorum sadece scriptlerde Osi'nin ismi gectigini ve yukarda bahsettigim server'larla aynı script olması beni sasırttı..[signature][hline]Acextar Lousiano Odysseia yapım asamasında..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 OHA OHA OHA YUH FALAN OLDUM BRIST ABI Osi ohaa!!! ohaaa!!!! abi iyide osi nin kendi sistemi var napsın sphere i osiden gelmiş ss den geçmiş... vay vay vayy yanlışın var[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 abi inanmıyorum ya dumur oldum :-O[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Acextar, 11 Temmuz 2004 01:33 tarihinde demiş ki: Bide Osi'ninkilerle aynı cıktı.. Yavas gel, sallamanin da bir derecesi, bir mantigi var. Osi ne zamandir Sphere kullaniyor?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ehh baggio bu kadar ağır suçlama bence haklısın ama biraz ağır kaçmış yani... ne bilim yanlışın var desen yeterdi.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bu arada osi şipeyır kullanıp open source dı demi? doğru unutmuşum eühüehüe yada boşver ya en iyisini baggio bilir[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Agir kactigini zannetmiyorum, gerci hafif olmasi icin de bir sebep yok, sana mantikli gelen bir tarafi varsa o yazinin, boyle alalim; - Osi'nin 'scriptleri' yok, direk server programi var, mis gibi source ile yapiliyor hersey. - Osi'nin script-based oldugunu varsayalim, bunlarin alelade bir insanin eline gecme sansi nedir sence, hatta Osi'nin isi gucu birakip Nebula scriptlerini editlemesi nasil bir ihtimal? - Yine Osi'nin script-based oldugunu varsayalim, isi gucu birakip kendi serverlarini emulate etmek icin yazilmis olan Sphere mi kullaniyor ki bu adamlar, tutup bir karsilastirma yapilabiliyor bu scriptler arasinda? Sahsi meselelerinizi mesajlarimi yorumlarken kullanmazsaniz ve olaylara daha objektif bakarsaniz iyi olur. Sahsi problemleriniz icin pm veya icq kullanabilirsiniz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Delinquent Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Erutan, 11 Temmuz 2004 04:04 tarihinde demiş ki: bu arada osi şipeyır kullanıp open source dı demi? doğru unutmuşum eühüehüe yada boşver ya en iyisini baggio bilir Sphere'i şipeyır diye mi telaffuz ediyorsun sen? :)[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al..
canercan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ya beyler bi$ey daha soracam bunu silencer neden cevaplamo acab ?
Roanoke Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Silencer cevaplasa bile buyur al scriptlerimi dicek hali yokya..[signature][hline]Roanoke
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 cevaplar cevaplamaz orası size kalmış ama scriptler onların değil scriptsharing de falan yıllardır geziyor bunlar[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Delinquent, 11 Temmuz 2004 04:24 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 11 Temmuz 2004 04:04 tarihinde demiş ki: bu arada osi şipeyır kullanıp open source dı demi? doğru unutmuşum eühüehüe yada boşver ya en iyisini baggio bilir Sphere'i şipeyır diye mi telaffuz ediyorsun sen? :) hee şıpeyırrrrrr :D :) ;)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 sizene elalemin scp den sphere sinden boşver bea ne yapjanız[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 elalem dediğin ultima online ı herkezle tanıştıran kişi (ilkler unutulmaz ama :D işte) yaptığı işe destek veriyorum ama serverlarını sevmiyorum[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Acextar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Bende inanmadım ama scriptlerde OSI'nin ismini gectigini gördüm. Scriptler suan makinamda, yeni ram alınca size gösteririm.[signature][hline]Acextar Lousiano Odysseia yapım asamasında..
Öne çıkan mesajlar