Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Nebulanın yeni Scriptleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eh...

neymişki yenilikler? bize söylede kim yazıyor söyleyelim :lol:[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
...| ...|....|.....|....|
./ ./ ../ ../ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Mesaj tarihi:
itiraf ediom ben yazıom ama nbeulaya vermiom :) bunun için silencer kendi yazmak zorunda kalıyor :-p

sence silencer dan başka kim yazarki ben gidip durduk yere nie yazam :) herkes kendi serverına script yazar silencerda kendininkine yazıor benim serverıma yazcak deil ya :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bencede hatta bu healing i flnda onlar yazmamıştı cünkü coğu yabancı sitede geziyor o healing scp i

eh...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Mesaj tarihi:
scriptsharing.org ve dbsource.net'i incelerseniz bronx'un scriptlerini bulabilirsiniz.

ama ben tekrar tekrar söylüyorum; bronx tüm scriptleri alıp geliştirmiştir. hemde sonuna kadar.

kısmen alıntı yapılabilir, bilinmeyen/yapılamayan functionlarda alınabilir. çoğu yabancı script türkçe scriptlere kaynak olmuştur zaten.[signature][hline]faust @ noir
Mesaj tarihi:
deh faust söylemiş ben soylemiyim dediydim ama...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Mesaj tarihi:
devrik cümle hmmm...

(edit:)

bi daha baktımda anlamsız bir cümle :)
[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..

[Bu mesaj Erutan tarafından 11 Temmuz 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Nbl'da kullanılan scriptler eski SS ve eski UOTurk'dekinlerle aynı cıktı nedense. Karsılastırma yaptım Nbl'nınkiler editlenmisti. Ozamanlar Nbl scriptlerini paticik.com'a koymamıstı tabi. Bide Osi'ninkilerle aynı cıktı..

Yani anlıcagınız scriptler Osi'den gelip SS'ten gecip Nbl'da bitmis. Nbl'danda üremeye baslamıs..

Osinin scriptleri bende demiyorum sadece scriptlerde Osi'nin ismi gectigini ve yukarda bahsettigim server'larla aynı script olması beni sasırttı..[signature][hline]Acextar Lousiano
Odysseia yapım asamasında..
Mesaj tarihi:
OHA OHA OHA YUH FALAN OLDUM BRIST ABI

Osi ohaa!!! ohaaa!!!!

abi iyide osi nin kendi sistemi var napsın sphere i osiden gelmiş ss den geçmiş... vay vay vayy

yanlışın var[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Mesaj tarihi:
abi inanmıyorum ya dumur oldum

:-O[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Mesaj tarihi:
ehh baggio bu kadar ağır suçlama bence haklısın ama biraz ağır kaçmış yani... ne bilim yanlışın var desen yeterdi.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Mesaj tarihi:
bu arada osi şipeyır kullanıp open source dı demi? doğru unutmuşum eühüehüe

yada boşver ya en iyisini baggio bilir[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Mesaj tarihi:
Agir kactigini zannetmiyorum, gerci hafif olmasi icin de bir sebep yok, sana mantikli gelen bir tarafi varsa o yazinin, boyle alalim;

- Osi'nin 'scriptleri' yok, direk server programi var, mis gibi source ile yapiliyor hersey.
- Osi'nin script-based oldugunu varsayalim, bunlarin alelade bir insanin eline gecme sansi nedir sence, hatta Osi'nin isi gucu birakip Nebula scriptlerini editlemesi nasil bir ihtimal?
- Yine Osi'nin script-based oldugunu varsayalim, isi gucu birakip kendi serverlarini emulate etmek icin yazilmis olan Sphere mi kullaniyor ki bu adamlar, tutup bir karsilastirma yapilabiliyor bu scriptler arasinda?

Sahsi meselelerinizi mesajlarimi yorumlarken kullanmazsaniz ve olaylara daha objektif bakarsaniz iyi olur. Sahsi problemleriniz icin pm veya icq kullanabilirsiniz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected]
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 11 Temmuz 2004 04:04 tarihinde demiş ki:

yada boşver ya en iyisini baggio bilir

Sphere'i şipeyır diye mi telaffuz ediyorsun sen? :)[signature][hline]'crimson legend'
Bütün dünya izler durur,
Afet-i azam bekler durur,
Hedefini al, piyasani al, her şeyi al..
Mesaj tarihi:
cevaplar cevaplamaz orası size kalmış ama scriptler onların değil scriptsharing de falan yıllardır geziyor bunlar[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Mesaj tarihi:
said:
Delinquent, 11 Temmuz 2004 04:24 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 11 Temmuz 2004 04:04 tarihinde demiş ki:

yada boşver ya en iyisini baggio bilir

Sphere'i şipeyır diye mi telaffuz ediyorsun sen? :)

hee şıpeyırrrrrr :D :) ;)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Mesaj tarihi:
elalem dediğin ultima online ı herkezle tanıştıran kişi (ilkler unutulmaz ama :D işte)
yaptığı işe destek veriyorum ama serverlarını sevmiyorum[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
  • Yeni Oluştur...