Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayvan

barbu

Öne çıkan mesajlar

Coronette etrafta satan olur belki. Tabiiki komutlari var..Examine edersen komutlari gorursun..bu arada arac alacaksan swoopbike al benim fikrim..en hizlisi fakat biraz fazla hasar aliyor..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,
1. Map'i actiginda sag taraftan vendor'lardan icinde pet gecenlere bak. O vendorlardan alabilirsin ama bebek olurlar.
2. Kendin Tame edebilirsin
3. Kalabalik yerlerde satanlar bagiriyor bazen onlardan yetiskin bulabilirsin.

Ama hayvanlar'i kullanabilmek icin CH prof'unun olmasi gerektigini sanirim biliyorsundur.

Swoop yerine Speeder al. Swoop hizli tamam ama onarimina para yetistiremezsin.[signature][hline]Antecurs
----------
Corbantis,
Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler (Devam)
Sosyal ağlarda paylaş

evet turklerin..nasil karsilasmadin ya:)ben adim basi goruorum server turk kaynio:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
barbu, 09 Temmuz 2004 15:23 tarihinde demiş ki:
hilal şehri türklerin mi? daha oyunda hiç türkle karşılaşmadım.
öyleyse hemen gelecem de.

Eğer Dantooine Mining Outpost a gelirsen, adım başı türk e rastlayacaksın.

Freedom Fighters, yani FrF de türk loncasıdır, şehrimiz de Freedom City dir.[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca frf mall da işini görür baya.ve türkle karşılaşmaman hakaten enteresan. ben başka serverlarda eclipse hakkında konuşurken insanlar eclipse teki türklerin sayısından şikayetçi oluyolar :)[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Sosyal ağlarda paylaş

ben infinitydeydim arkadaslar. burada yeni baslayanlar icin daha iyi sartalar oldugu yazılmıs. ben de onda oynuyodum. benimki trialdi. oyunu persembe günü alıcam. su anda sifreyle ilgili bi sorun cıktı. o yüzden sildim. persembeyi bekliyorum. bu arada infinityde de türklerle karsılastım. ve bir alman la baya bi sohbet ettim. herif durup dururken bana 50000credits yolladı. yani yabancılarda yardımcı oluyo. tabi türklerle oynamak farklı. siz hangi serveri tavsiye edersiniz. kalabalıklık durumu gözönüne alınarak. çünkü cok kalabalık ortamlarda arasıra takılmalar yasanıyo.256rd ram ve 64 geforce2 ,256adsl yüzünden.hepsine bakarak hangi server?
Sosyal ağlarda paylaş

infinitye geçtim ben 12ay eclipse sonrası..sen de gel infinitye gayet güzel bi sever..çok fazla corellia'ya bulaşmassan(ki biraz zor) oyunda takılma olacığnı zannetmiyorum..256k adsl yerine daha iyi bir ekran kartı üşünü görürdü tabi..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Sosyal ağlarda paylaş

landspeeder en yavasi fakat bozulmuyor kolay kolay..ama bence speeder al..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...