Brigand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 2. el bir D900 telefon aldım, evde sürekli telefonun konuşurken ses genelde alamama ve bazen gitmeme sorunu var, hat Turkcell. N70 ile avea'mda böyle bir sorun yaşamıyorum. Acaba telefon 2. el olduğundan ciddi bir sorunu olabilir mi ne dersiniz? Yoksa Turkcell bizbize kamu tarifesini kullandığımdan böyle turkcell benim çekiş gücümün önceliğini filan düşürüyor olabilir mi? Balkonda rahat rahat konuşuyorum tabi, camlar filan da pimapen çift cam, apartman siding kaplama etkisi olur mu hiç de bilmiyorum ama... Yoksa normal midir nedir anlamadım bir türlü yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Garantisi varsa gidip baktır belki anten baglantısı falan temassızlık yapıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yok ya 2. el ne garantisi var ne faturası var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ben mesela odamda tam bilgisayar başında otururken aynı şeyi yaşıyorum. kör nokta var resmen. mümkündür yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Faturaya gerek olmayabilir eger arkasında bansdrol falan varsa. Yani turkiyeden yasal alınmış ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Ya N70 ile denedim hiçbir kesilme veya sorun olmadı. Evde rahat rahat konuşabiliyorum. D900 ile nasıl diyim İzmir'in göbeğinde, Alsancakta, Konakta sokakta açık alanda yürürken bile gelen ses kesiliyor. Kesin bir iş var bunda ya. Turkcellin aynı hattı ile denedim ikisini de. Acaba şey olabilir mi, bu N70 3G destekliyor ya, 3G şebekesi üzerinden daha net bir yayın sağlıyor olabilir mi Turkcell konuşmalarda? Görüntülü filan konuşmuyorum tabi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Absolut said: Faturaya gerek olmayabilir eger arkasında bansdrol falan varsa. Yani turkiyeden yasal alınmış ise. Telpa'dan IMEI sorgulattım, bu ürün Telpa güvencesindedir filan yazdı ama bu garantisi devam ediyor mu demek anlayamadım doğrusu. Garantisi devam ediyorsa daha iyi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Telefon çıkalı bir kaç ay oldu daha devam ediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Brig izmirde bende de oluyor şu sıralar turkcellde. sanırım 3Gye tam adapte olamadılar deli ediyor şu sıralar. takma çok kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 levie turkcelli aradım izmirde herhangi bir çalışmamız yok bize ulaşan herhangi bir devam eden teknik bir mesela yok falan filan dediler. sizin şebenizde olabilir dediler. allahım yarabbim adam gibi görüşemicez mi şu telefonla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ya zaten teknik bi islem oldugunu sanmiyorum ama isin icine 3G dahil olduktan sonra basladi butun rezillik. yakinda gecer diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 3G ile kapsama alanları arasında yer değiştikçe sorun olabiliyor. Eğer 2 antenin kesişimine yakınsan ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar