dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Arkadaş aradı da şimdi, data kurtarma+format kaç para tutar diye soruyor.. bilmiyorum ama bir sorarım dedim. Kaç para bilen varsa hızlıca cevap alırsam süper olur.. Kaç gb ve kurtarılan data ne kadar bozulmuş bilemiyorum ama konuştuğum kadarı ile Windows Sorunu idi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bir bilgisayar dükkanı sahibi olarak ben cevap vereyim. format: 25tl (tabi orjinal lisansını getirmek şartıyla) Veri kurtarma biraz dallanıp budaklanıyor ama. Mesela bad-sectorden dolayı veya başka bir hasardan dolayımı veri kaybı vs. Bi de ücret MB başına alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 çok astronomik rakamlar duymuştum. edit: tabii dediğim iflas etmiş, kullanılamaz hale gelmiş, veri kaybına yol açan bad sector sahibi veya parçalanmış hddleri kurtaran bir firmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 data kurtarma işi baya pahali bi işlem. gecen sene falan ucuk bi fiyat istemistiler arkadasimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 dasaaa said: Kaç gb ve kurtarılan data ne kadar bozulmuş bilemiyorum ama konuştuğum kadarı ile Windows Sorunu idi sadece. genelde buna pek ücret alınmaz. Format atılır resimdi video idi vs kurtarılır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 DoruK said: çok astronomik rakamlar duymuştum. edit: tabii dediğim iflas etmiş, kullanılamaz hale gelmiş, veri kaybına yol açan bad sector sahibi veya parçalanmış hddleri kurtaran bir firmaydı. Bir fotoğraf stüdyosunun nişandı düğündü resimlerini kurtarmıştık. Yaklaşık 1200TL almıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 MB başı kaç para acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 crawler sizin yaptığınız sanırım diski yazılımsal yolla kurtarmak. bu iş için dediğin para çok bile aslında. benim dediğim olay çok daha değişik, hdd plakları falan çıkarılıp makinelerle veri okunuyor falan çok zahmetli bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 dasaaa said: MB başı kaç para acaba?? Problem windows'tan dolayı falan diyorsan bunun için para alınmaz. MB başı ücret aşşağı yukarı 0.5 ile 1tl arasındadır. Kurtarılacak veriye göre değişir. Probleme göre vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 DoruK said: crawler sizin yaptığınız sanırım diski yazılımsal yolla kurtarmak. bu iş için dediğin para çok bile aslında. benim dediğim olay çok daha değişik, hdd plakları falan çıkarılıp makinelerle veri okunuyor falan çok zahmetli bir iş. Evet. Plaka okuyarak kurtarma veri kurtarma merkezlerinin işi. Onlar için özel ortamlar falan var. Ama o iş baya tuzludur yani kişisel video idi resimdi falan bunları kurtarmak için yapılacak bir iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 çok teşekkürler herkese.. haber verdim ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 nasil bir datanin kurtarilacagini da soylersen belki alternatif onerebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 crawler sen adamın sildiği dosyayı geri getirmek için mi aldın o parayı? benim de bilgim olsun soran olursa piyasasını bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Osuran_boğa said: crawler sen adamın sildiği dosyayı geri getirmek için mi aldın o parayı? benim de bilgim olsun soran olursa piyasasını bileyim hem silinmiş, üzerine format atılmış, hemde bad-sectorden dolayı oluşan hasarlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Mum_Chamber said: nasil bir datanin kurtarilacagini da soylersen belki alternatif onerebiliriz. valla ben de bilmiyorum.. telefon ile aranıverdim sadece. ZRRRRRRRR -Alooo.. Neeeee bilgisayarda bir sorun mu var! (so who you gonna call..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 seni mi arıcaz dasaaa? tamam, not aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 genelde firmalar analizi bedava yapıyorlar, onlara götürüp analiz ettirebilir ona göre fiyat çıkartırlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar