Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ahahah öldüm gülmekden cevap verilcek bişi yazmamışsın ki :=P Mantıklı açıdan bakarsan tabiki eski düşüncelerden her okuduğundan etrafında her duyduğundan etkilenir insan bu nedenlede aslında benim dediğimiz düşünceler bile aslında gördüklerimizin okuduklarımızın bir yansımasıdır sade... Sonucta bizi biz yapan düşüncelerimizdir. Eğer kendi düşüncelerimiz yoksa bu durumda hiç bir şekilde biz yokuzdur . Ayrıca ben filozofluğu üstüme alınmıyorken sahtesini hiç alınamam walla :P Kime atıyosan lafı o cevap versin ejhe[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: PhalanX, 07 Temmuz 2004 17:06 tarihinde demiş ki: Ne gevezesiniz be. ben geveze değilim walla üstüme hiç alınmıyorum topu direkman rakibemize atıyorum buyrun :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Valla sevgili rakibim sen ister alın ister alınma ben sana diyorum gerçekleri değiştiremezsin. Dünya sen dönmüyo desende dönüyo dönüyo desende dönüyo... Bu arada geveze lafını üstüme alınabilirim bana ilk kez söylemiyo bunu :) Ayrıca Gris istediği şeyi söyleme özgürlüğüne sahip :*[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ahan işte üstteki mesaja yanıt veremedi eheh hemen direk alttaki mesaja geçti :=P walla bana söleyemez sana gayet söleme özgürlüğüne sahip :=P onun için ben üstüme alınmayıp , sana attım topu ehehe[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ühühühüüüü erkekseniz teker teker gelin bea :( ( gris biradan gelip karı gibi ağlama dicek ama başka şansım yok :) )[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ehehehe daha kaba olman lazımdı kibarlaşmışsın :=P tabe cevap veremeyince nasıl kaçtığınızıda görüyoruz öle havadan sudan değil direk ağlayarak ehehe :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 :) sen o kadar aleni söylemiyosun hayatım zaten her seferinde zorla söyletiyorum :)[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bak sahte Filozof... sevenlerin arasına girilmez... Şimdi de sahte parazitliğe mi özendin... Sana her koşulda cvp veririm çünkü ben kendi düşüncelerimi savunuyorum... Ama öncelikli cvp hakkı Griz in Kapiş?????[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Haaaaa hop yavash :=P Parazitlik falan cık cık sen otur grise yant ver zaten :=P[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 :) valla sorun olmuyo bende 5 kişilik cvp verebilme kapasitesi var.. :) Ama ben de insanım di mi... Yavaş yani :)[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesajın üstünden yıl geçti yavashda yane seni sahte kablumbağaaa[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 :) ne sahteliğimi gördün ki :P Gayet açık net ve berrak bi kızım asla gizlim saklım yalanım yok :P[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ehehe 1 saat oldu 1 hala yanıt yok :=P kablumbağa olsa yazardı :=P yenilgiyi kabul edip hatalarını aramaya davet ediyorum seni :=P böylece mahsun şarkısı sölemek zorunda kalmazsın :=))[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ben mahsun dinleyip söylemiyorum bu kadar takıldığına göre senin tarzın... Sahte Filozof... Aynı zamanda fikir ve çümle hırsızı ... Niye benim tarzımı taklit edip sahte kaplumbağa gibi isimler takıyorsun anlayamadım ama yapında var sanırım.. Ayrıca ben şu an ofiteyim MSn müşteriler ve senle başa çıkmak zorundayım gecikmelerimi mazur gör...[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ben filozof değilim efendim üstüne üstlük lütfen kişisel haklarıma tacizde bulunmayınız , asabiyet bu havalarda bünyeye iyi gelmiyor. Ayrıcana bence bu lakap size çok yakıştı neden beğenmşyorsunuz ki çok şeker bişidir lakabınız :=P Ofiste ve msnde üstün başarılarınızı takdirle karşılıyoruz , tabiki yan koşulları bilemediğimiz için sade bu konuda susabiliyoruz. ( way be süfer ciddi oldu heuehu , biraz daha kassam daha güzel olurmuş aslında :=P )[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ben beğenmediğmi söylemedim... Ayrıca kaplumbağa oldukça sevimli bi yaratıktır... fakat benim kızdığım filozoflardan sonra benim tabirlerime dadanmanızdır sayın bay sahte filozof[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Szasstam, 02 Temmuz 2004 19:48 tarihinde demiş ki: ne kadar çok umarsan o kadar kötü duruma düşersin . Hayattan ne kadar az şey beklersen vede ne kadar az şey istersen o kadar mutlu olursun her zaman . Sınavdan geçmek sana yetiyorsa cc aldığında mutlu olursun ama sınavdan AA almayı bekliyorsan cc aldığında hayal kırıklığına uğrarsın. hayatda bir sınavdır . Onun için içindeki umudu yok edip elindekilerle yetinceksin ki en kötü durumda bile daha az üzül. en iyiyi umut emeyen asla en iyiye ulaşamaz, o yüzden hayallerine sınır koyma ki gerçekleşme ihtimallerini yok etmeyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Sayın kaplumbağa sizin daha önce kullandığınız bir kaplumbağa lafı göremedim lütfen rica ederim asılsız suçlamalarda bulunmadan önce bir kez daha düşünelim... Hmm umut etmekle daha iyisi için çabalamak arasında büyük bir fark vardır. Daha iyisi olucak diye ummadan hayatınızı yaşamaya devam ederseniz o zaman zaten imkan olursa daha iyiye sahip olursunuz. Ama olmaması durumundada yere çakılmazsınız...[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 eheh olsun zaten anca cevap düşünür :=P o nedenle problem yok ehehe[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valium_Corte Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Herkes icin umut var sanirim ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 nefesini duyabildiğin her zaman daha yapılmamış bişey vardır demektir[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 İşte benim adamlarım... olay budur! Szass duyda öğren olm! Sahte filozof![signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar