Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ops yanlış okumuşum sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 nerden bilicez allasen.ben aldattıklarımı bilirim. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 cado said: hemen altta aynı konu var ya? O aldattınız mı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aldatılmanız için önce bir sevgiliniz olması gerekir zuaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bildiğim kadarıyla hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 demek burda aldatılan insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 evöt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hepimiz emperyalizmin gizli çarkları tarafından aldatılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 dartcım taklitler asılları yaşatır. çok daha bomba konularla karşınızdayım yakında. bi millet terini atsın, dinlensin gücünü de toplasın geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 uuuuuuuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bilaeee sen benim topiclerimi görmedin daha dön geçmişe bak.Kaç yüz sayfa asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 geçmişinde çok iyi konular açmış olman beni taklit etmediğne kanıt mı şimdi : ) birbirimizi kandırmayalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Aldatıldın yaran var ve ondan böyle konuşuyosun asdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 neyse ben yanıt vereyim, sapına kadar aldatıldığıma inanıyorum ama ne yazık ki elimde kanıt yok, benden ayrılıp ertesi günü başkasıyla sarmaş dolaş oluyorsa bir hatun bunun önceside vardır ve aldatılmışımdır gibi geliyor bana. en azından şu olmalı, bak başkası girdi hayatıma ve senin doğru insan olmadığını anladım, oturup konuşalım bu durumu ayrılmak istiyorum vs gibisinden bir şey değil de, ara verelim veya seni çok seviyorum ama benim sorunlarım var kendi içimde gibi bahaneler sonrasında başkası ile sevgili olduğunu görmek hatunun çok sinir bozucu oluyor. bence bu da aldatılmaktır yaneee ek: e aldatıldım, farkında olmadan başka aldatıldıklarım da olabilir ama konu ile alakası yok ki, sen anlattınız mı topikinden sonra ikinci karbon kopya oldun : ) kabul et istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Evet o topicin taklidiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 valla benim bildiğim yok :) ama benden 10 dakika sora başkasıyla olan biri olmustu.aldatsaydı o kadar koymazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 gökten düşmemiştir o 10 dk içinde, vardır öncesinde bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ulan aldatan bile olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bilmiyorum ama bu konudaki görüşüm; kızların da maymunlardan farksız olmadığıdır. bir dalı tutmadan, diğerini bırakmıyorlar. dolayısıyla aldatılmışımdır ama haberim yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Biriyle öpüştüm dedi (evet sdfsfdasdf) evdeydik tuttum kolundan kapının önüne koydum hiçbişey söylemeden bi daha da komuşmadım. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 O gün bugündür hiç bi kız eve gelmedi dimi eko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Evet başka eve götürdüm sonra istanbula taşındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 okul gezisinde otel odasında yakaladım sads sonra müdürü çağırdım annesine falan söylemişlerdi kızınız bi erkeğin odasında kalıyodu diye falan sonra kuran kursuna falan gitti heralde canıma değsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 http://1.bp.blogspot.com/_hFSRjav6Ir8/SDzvrRUZsiI/AAAAAAAAA4M/xnq7wJdBCY0/s400/Huzur%2B%C4%B0slamda.BMP Olmuş kız adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar