soulberry Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 anime severlere tavsiye ederim. zaten pc'lerde bu tarzda pek oyun yok, zamanında soruşturmuştum. gerçi grandia 2 biraz fazla cicili bicili kaçabilir paticik milletine, ama ben nedense çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 öeah 5 sene önce belki de şu anda feci batar göze grafikleri. gerçi ff e göre baya güzeldi kallavi büyü animasyonları bu galiba spoilerdı bakarsın oynıycak çıkar küfür yemiyelim ehue bi de şu akşamları evil olan bi hatun vardı galiba o süperdi asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yani dediğim gibi, bana doyurucu geldi grafik işi. diğer oyunlarla pek alakam olmadığındandır sdf. ama anime sevenler pek takmaz herhalde orasını. http://dcmedia.ign.com/media/previews/image/grandia2/bg56_640w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bende oynadım baya bi süre bitirdimmi hatırlamıyorum gerçi. yani şu anda biri şikayet ederse ya grafiklerindendir yada o chibi çizimlere ciddi hava yedirmeye çalışmalarındandır yoksa fena değildi zamanına göre. dediğim gibi video giren büyü animasyonları > ff gf summonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bitirmistim ben, o hatunun konusu olayi falan baya guzeldi sonudnaki twist iyiydi baya ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 turn based mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 gibi ama tam değildi yanlış hatırlamıyorsam. belli sürede mi ne hareket etmen gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 help öhöm şimdi ilk görevi aldım kızı götürdüm kanatlandı geri getirdim bi kanatlı kız saldırdı.. ölmüyo? hp si ??? en son öleyim belki olur dedim yemedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bazı kişilerde hata olarak geçiyomuş. kendin savaşmak yerine ai moduna geçersen düzeliyomuş o noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar