barnacle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kesin şarkı söyleyen biri ya da brek dansçı biri kazanır bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Verlure said: AAaaaa allahına kurban aallahına kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bu adam flash tv ye fln çıkıyordu, adını fln veriyortdun arabesk rap yapıyordu.. ya da kana a artık neyse öyle abuk bir televiyonda program gibi bir şey yapıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abi nası yetenek yok diyosunuz şu adama anlamıyorum yani tamam çok çok iyi değil de, evet dedikleri çoğu yarışmacıdan çok daha iyi be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Fortuna said: videoyu izlemedim ama Yetenek+Sizsiniz= Yeteneksizsiniz. hadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 muziğin dehası bilal aaaa allahına kurbaan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Killer said: Fortuna said: videoyu izlemedim ama Yetenek+Sizsiniz= Yeteneksizsiniz. hadi? VAAAY ESPRİYE GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tamam olm vurmayın daha fazla çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar