suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Zegna said: Türkiye'de 3 büyük var, fenerbahce, galatasaray bi de 70 lik rakı :D bu laf 2 sene önce kapalıda açılan hatta bnmde ucundan tuttuğum bir pankarttır.. "Bu hayatta 2 büyük var , 1.si beşiktaş , 2.si 70 lik rakı" yeter artık bizden çaldığınız laflar ,tezahuratlar biraz özgün olun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 UU DOSTUM ÖZÜR DİLEMELERİ LAZIM SENDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 suBzer0 said: Bizim gruptan çıkıp çıkamamazla sen neden ilgileniyosun ki bu kadar? Kişisel olarak algılama ama ne sen bnm başarılı olmamı istiyorsun ne de ben senin... Onun için futbol sever gibi konuşup , bi çık artık gruptan filan diyipte laf sokmaya çalışmayın... Bizim senelerdir gruptan çıkamamamız ne manu ya koymamızı ne de fenere koymamızı gölgede bırakmaz... Ya şu son 4-5 sene ne ezmişsek yara yapmış be arkadaş, söyleyip söyleyip yendik Fener'i işte sonunda ohh diyonuz. Başlıktan bahsedin azıcık yahu, konuştuğun adam (BulletRide) zaten Cimbom'lu ve Fener ile ilgili bişi bile söylemedi ki adam, hemen bizi katıştırdın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ingilterede fenevi yendik sanırsam yaa bune böyle ne konuşuyorsunuz yaa E Z D İ K. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Olsun biz fena KOYDUK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 suBzer0 said: Zegna said: Türkiye'de 3 büyük var, fenerbahce, galatasaray bi de 70 lik rakı :D bu laf 2 sene önce kapalıda açılan hatta bnmde ucundan tuttuğum bir pankarttır.. "Bu hayatta 2 büyük var , 1.si beşiktaş , 2.si 70 lik rakı" yeter artık bizden çaldığınız laflar ,tezahuratlar biraz özgün olun.. Ne kadarını tuttun? Tahmini olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Llama said: ingilterede fenevi yendik sanırsam yaa bune böyle ne konuşuyorsunuz yaa E Z D İ K. . . ahaha bende bunu dicektim , bazı fenerliler mençıstırlılardan fazla üzülmüş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 BulletRide said: suBzer0 said: Zegna said: Türkiye'de 3 büyük var, fenerbahce, galatasaray bi de 70 lik rakı :D bu laf 2 sene önce kapalıda açılan hatta bnmde ucundan tuttuğum bir pankarttır.. "Bu hayatta 2 büyük var , 1.si beşiktaş , 2.si 70 lik rakı" yeter artık bizden çaldığınız laflar ,tezahuratlar biraz özgün olun.. Ne kadarını tuttun? Tahmini olarak >:D< güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bu espirinin güzel olması için , farklı bir ortamda farklı bir platformda yapılması lazım.. Bulletla benim aramda belirli bir samimiyetin olması lazım ki aksi halde sıkıntı yaratır bu tip laflar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ahauha bullet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ooo bullet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bildiğin ilkokul 1 olmuş paticik futbol ya. muhabbetlere bak. seviyenize inmeyi deneyeyim; herkesin tuttuğu kendine. edit: takım olarak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ilkokul 1 diyene bakın sayın seyirciler. kişisel alma roket. sonucta aramızda bi samimiyet yok ama espri yaptım yani. oke? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Pardon arkadaşlar ben yanlış anlamışım , bullet'ın özel mesajında söylediği gibi, o bana cevap verince sevinmem lazımmış :) bense adamın espirilerini yargılıyorum bak yaptığım terbiyesizliğe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 BulletRide haklı ve Subzero sana laflar hazırladım!!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Tamam sende laf söyle bana , ben daha çok seviniyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 calimero said: buraya koymuştum bir daha koymayacağım fekat isteyenler google amca dan sorabilir beşiktaş'ın şl deki topladığı puanları. gs ile maç başı aldığı puan olarak hemen hemen aynı (fenerbahçe ile zaten karşılaştırmaya gerek yok). attığı goller yediği goller 6-0 8-0 a rağmen neredeyse aynı. daha neyin tatavasını yapıyosunuz ki siz? yok beşiktaş bir üst tura çıkamama rekorunu kıracakmış falan filan. bu demektir ki beşiktaş, başarılıymış ki şl ye hak kazanmış ligde ve de gruplara çıkabilmiş, diğer beşiktaş a denk takımlar bu kadar sık katılamamışlar şampiyonlar ligine. ayruca da neymiş bjk fb ve gs kadar ballı değilmiş. 6 puan tolayıp gruptan çıkamamış, bu sezon 7 puan toplayıp belki de çıkamayacakmış... Avrupada kendinizi bizle kıyaslayacak yeterliliği göstermeniz için gidin önce bir kupa alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 CLde laf ediyosunuz cevabı yiyince UEFA kupası rerörö ne dansöz memleket ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Mençıstıra çakmamız ne kadar koymuş ya size.Bir an içinde kırk yıllık düşmanlar bize karşı birleşmiş. Ehehe En büyük Beşiktaş.Bu zaten baba hakkı döneminden beri bilinir.Sizin verdiğiniz kavga sonucunda ortaya bir rakip çıkacak.Biz ona bakıcaz uygun bulursak rekabete girecez. üzgünüm ama Beşiktaş diğerlerinden çok farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 said: Ömer Güvenç : Ne diyorsun ilk defa çıktın Old Trafford'a ... Batuhan Karadeniz : Stad büyük , seyirci güzel , zemin şahane . Burası başka bir yer . Başarılar diliyorum bundan sonra Manchester'a ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bencede bjk baya farklı 2 buyuklere gore. altda daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Abi şimdi buraya öyle güzel bir resim koyardım,ama banlanırım.Değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Beşiktaş'a büyük demeyen insanlarla konuşmamak lazım , hatta onları özel okullara göndermek , daha farklı eğitimler vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 mokoko said: bencede bjk baya farklı 2 buyuklere gore. altda daha cok. Doğru söze ne denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sub abi nie bu kadar sinir yaptın ki?Salla bırak rahat ol ya.Bize herkes mokoko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar