xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 o zaman can egrisi uygula sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 xcorpion said: o zaman can egrisi uygula sdfg :D 5 puanı kime vereceğimi buldum da gerisini bulamadım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bak o zaman şöyle yap , en fazla işlem yapanın doğrularını 5e böl diğerlerine yaptığı işlem başına o puanı ver bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hatta ortalamayı al diyelim 10 işlemden ortalama 6 tanesini yaptı çocuklar , 10/6=1.6 küsür işlem başına o puanı ver , 6dan fazla yapana da fazladan kanaat notu falan verirsin nebilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Herkese 5 ver sevinsin garipler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 şöyle yap, listenin maksimum elemanını bul, ona 5 ver; onun işlem sayısını x olarak kaydet. kalanı için puan = yaptığı işlem sayısı / x *5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 fizban said: şöyle yap, listenin maksimum elemanını bul, ona 5 ver; onun işlem sayısını x olarak kaydet. kalanı için puan = yaptığı işlem sayısı / x *5 Aynen böyle yaptım işte teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Diğerlerine kaçar puan verdin bu durumda? Merakımdan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Pluton said: fizban said: şöyle yap, listenin maksimum elemanını bul, ona 5 ver; onun işlem sayısını x olarak kaydet. kalanı için puan = yaptığı işlem sayısı / x *5 Aynen böyle yaptım işte teşekkür ederim ulan içler dışlar çarpımı yap dedik ya kac kere ne fark etti simdi o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 daha bilimsel duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bide ciddi ciddi yaziyo sazanlar soru eksik ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Pluton said: fizban said: şöyle yap, listenin maksimum elemanını bul, ona 5 ver; onun işlem sayısını x olarak kaydet. kalanı için puan = yaptığı işlem sayısı / x *5 Aynen böyle yaptım işte teşekkür ederimulan biz ne dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 işlemin başarısına göre puan vermen gerekmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar