DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 slm,1-2 sorum var yardım edebilirseniz sevinirim. şindik,bende 256mb-133mhz-sd ram var,yanındada 64mb-100mhz sdram,bunları birliktemi kullanayım yoksa 64mbyi atım 256 ilemi kalı,64 100 mhz olduğudann 133mhz olan 256da 100 mhz sayılırmı?öyle olursa 256+64mb-100 mhz mi yoksa 256 mb-133mhz mi yener? sonracuğuma,defrag veya scandisk atamıyorum cünkü her denediğimde hardiskin içeriği değişte baştan başlatılıyor diyor,ama ben öle bişi yapmıyorum,dokunmuyorum pcy,defrag dıişında başka hiç program açık değil ama yinede diskin içeriği değişti diyo???ne iş? bideee,bu spyware lerden gında geldi,adaware,historykill,sbybot var arıyorum temizx ama birgüç sürekli açılış safyafamı deiştiriyo,format atamam,pöf! saygılar,sevgiler.dogmeat[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 1. Anakarttan ayarı vardır ram hızının. 100 mhz diye ayarlarsan 256+64 kullanabilirsin. Her ikisinide kullanacaksan 64'ü ilk BANK'a 256'yı onun altındaki BANK'a koyacan. 2. Win98 'de yapar genelde bunu. Win2k veya WinXP'de genelde hiç başlamaz, "Exclusive access" hatası felan verir. Win98'de "Starting Windows...", "Windows başlatılıyor..." yazısında F8 tuşuna bas güvenli kip(Safe Mode) da aç makinayı öyle dene defrag. WinXP ve Win2k'da makinayı direk açıp hiçbirşey çalıştırmadan defrag yapabilirsin. 3. Adaware gibi programların halletmesi lazm sorunu. Yada Kaspersky'nin toolkitini kullanabilirsin. Ancak şöyle bir sorun var. Adaware de olsa Kaspersky de olsa, windows dizininde Downloaded Program Files dizinindeki trojanarı silemez. Hangilerinin trojan olduğunu Kaspersky gibi virüs programları söyler. O şekilde silebilirsin. Birde Windows altındaki TEMP dizininin içini periyodik olarak sil. Birde Disk Cleanup yap sıklıkla.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Ufak bir hatırlatma. Windows'un dizini altındaki Downloaded Program Files dizinin içindeki dosyalara windows explorer(windows gezgini) ile bakamazsın. Win98'de Msdos Komut istemi(msdos command prompt) , winxp ve win2k'da ise programlar/donatılar/komut istemi(programs/accessories/command prompt) çalıştırıp dos komutlarıyla o dizine gitmen lazm. O dizin altındaki dosya adı sadece sayılardan oluşan (851212.exe yada 121232.cab) her dosya trojandır.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 teşekkür ederim. peki anakarttan ayarı nasıl yapılır bu ramin,benbi ayar tyapmadan taktım,hatasız calışıyor.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 demek ki otomatik ayarlamış kendisi. Hatasız çalışıyosa -pek anlamam demişsin- kurcalama bence çalışsın[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 selamlar. scandiski windows açılmadan komut sisteminden yaptım,aöa defarg atamıyorum windows açmadan defrag atmanın yolu yokmudur,yada sürekli harddskmimmn içeriğini değiştiren nedir? teşekkürler,dogmeat.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar