Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlkokul hatıraları

Wispy

Öne çıkan mesajlar

ilkokul 4'teydik, bi gün yan sınıftan bi velet gelmiş bizim sınıfın ışığını yakıp söndürüyodu, bizden de 2-3 kız "ya gider misin :SSS" filan diyolardı çocuğa. sonra baktım böyle olmayacak, kalktım gittim olay yerine, "gider misin" dedim çocuğa, sonra biraz itiştik filan, sonra da ayırdılar sdf.

ilgili karikatür

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs159.snc1/5936_136713313584_654903584_2475100_2256038_n.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

1. sınıfta öğretmen tahtaya fişleri yazıyodu biz de bikbikbik konuşuyoduk
siz susmaz mısınız diyince ben de olumsuz soru duyunca kafam karışmıştı ve hayır demiştim
örtmen de cansın gel bakiyim demişti
yanına gidince ellerindeki tebeşir tozunu sildi ve iki eliyle aynı anda tokat atmak suretiyle yüzümü pressledi
hiç beklemiyodum, olayın şokuyla bi kaç ay anneme söyleyemedim
söyleyince de (başka sebepler de vardı) direkt okuldan alıp özel okula yazdırdılar sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

abi bizim sinifta oya bora kizlari vardi yonca evcimik kizlari da vardi
ben sinif baskaniydim
hiç bi gruba dahil degildim
elimde tahta cetvelle herkese vururdum ciddiyim.
sonra 4. sinifta hocam "kafamin sinif arkadaslarimdan cok daha ilerde oldugu"nu one surup baska okula gondertti beni.
bi ton psikoloji insanlariyla muhatap oldum bi de.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi sendeymiş cetvel bizde hocanın bir tahta cetveli vardı 1 metrelik

vurucağı zaman tahtaya kaldırırdı. avuç içine falan değil parmaklarını birleştir derdi. sonra cetveli ucundan tutup öyle bir sallardıki o momentle parmak uçlarına indiği gibi gözünün önünde şimşekler çakardı

public execution mübarek
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah ya evet bi de avuc icine vurmayan
hatta daha otesi ozel vurma sopasi yaptiran hocalar vardi
kizilcik sopasiyla gelirlerdi derse
hayatimda 1 defa elime cetvel yedim, nedenini hala bilmiyorum ama oyle acikli bakmisim ki aksam hocam evi arayip beni sormus anneme xD

bi de kizlar aralarina almadiklari icin erkeklerle birdirbir oynardim.
şişman bi cocuk killik yapinca ters kafa ustu bonk diye dusup kolumu incitmistim sonra bi de annem azarlamisti "salak" demisti bi daha oynamadim
Sosyal ağlarda paylaş

ahah bizim okul sabah 9 dan akşam 6 ya kadardı. 3 ten sonra ETÜD vardı. Okulun ismi de bombaydı ZÜHTÜ PAŞA PANSİYONLU İLKOKULU

günden sayfalarca ödev verirlerdi, etüd olunca millet oturur harıl harıl onları yapardı ertesi gün kontrol var diye. günlük "sınıf nöbetçisi" olurdu geçer tahtaya "yaramazlık yapanların" ismini yazardı tahtaya (bir ilerki kısmı küçük bir kağıda), çarpı sayısı yaramazlığın katsayısı olurdu. kollarını bağdaştırıp oturursan çarpın silinirdi falan

ahah of
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...