yav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 paticikte vardı bunun konusu ama kırtasiye malzemelerinden mi ne başlıyodu böyle bi garip bi kaç ay önceydi okuyup okuyup uzaklara dalmıştım bu sefer yapmıcam bu işi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yonca evcimik şarkıları vardı. sınıfın kızları toplanıp hergün aynı kareografide dans ederlerdi tenefüslerde tahtanın önünde oy başım ağrıdı hatırlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Abi benim abzürt kaçıcakta o zamanki hormonal konular :D kızın biri bacağını koymştu bacağımın üstüne 1 ay boyunca bi daha koysun diye yanında oturdum ahbsagang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ilkokul 4'teydik, bi gün yan sınıftan bi velet gelmiş bizim sınıfın ışığını yakıp söndürüyodu, bizden de 2-3 kız "ya gider misin :SSS" filan diyolardı çocuğa. sonra baktım böyle olmayacak, kalktım gittim olay yerine, "gider misin" dedim çocuğa, sonra biraz itiştik filan, sonra da ayırdılar sdf. ilgili karikatür http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs159.snc1/5936_136713313584_654903584_2475100_2256038_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ahah karikatür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 1. sınıfta öğretmen tahtaya fişleri yazıyodu biz de bikbikbik konuşuyoduk siz susmaz mısınız diyince ben de olumsuz soru duyunca kafam karışmıştı ve hayır demiştim örtmen de cansın gel bakiyim demişti yanına gidince ellerindeki tebeşir tozunu sildi ve iki eliyle aynı anda tokat atmak suretiyle yüzümü pressledi hiç beklemiyodum, olayın şokuyla bi kaç ay anneme söyleyemedim söyleyince de (başka sebepler de vardı) direkt okuldan alıp özel okula yazdırdılar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hangisine akdeniz kolejinemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi bizim sinifta oya bora kizlari vardi yonca evcimik kizlari da vardi ben sinif baskaniydim hiç bi gruba dahil degildim elimde tahta cetvelle herkese vururdum ciddiyim. sonra 4. sinifta hocam "kafamin sinif arkadaslarimdan cok daha ilerde oldugu"nu one surup baska okula gondertti beni. bi ton psikoloji insanlariyla muhatap oldum bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hayır o zaman samsundaydık özel ar diye bi okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Çocukken harbi gerizekalıydık hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben degildim, süperdim cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sınıfta arka sıraya geçip bira içip çişim gelincede hocanın masasına işemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 iyi sendeymiş cetvel bizde hocanın bir tahta cetveli vardı 1 metrelik vurucağı zaman tahtaya kaldırırdı. avuç içine falan değil parmaklarını birleştir derdi. sonra cetveli ucundan tutup öyle bir sallardıki o momentle parmak uçlarına indiği gibi gözünün önünde şimşekler çakardı public execution mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ADİL TEMİZ BANA ATTIĞIN O TOKADI HALA UNUTAMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bazı denyolar vardı bizim sınıfta. Hoca cetvelle vururdu eline, bebe gülmeye devam ederdi, hoca sinirden kudururdu asdasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ahahah ya evet bi de avuc icine vurmayan hatta daha otesi ozel vurma sopasi yaptiran hocalar vardi kizilcik sopasiyla gelirlerdi derse hayatimda 1 defa elime cetvel yedim, nedenini hala bilmiyorum ama oyle acikli bakmisim ki aksam hocam evi arayip beni sormus anneme xD bi de kizlar aralarina almadiklari icin erkeklerle birdirbir oynardim. şişman bi cocuk killik yapinca ters kafa ustu bonk diye dusup kolumu incitmistim sonra bi de annem azarlamisti "salak" demisti bi daha oynamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 orgu olan kızlar vardı. zengin kızları. sevmezdim. org ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Müzik dersinden tiksinmiştim ben flüt yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 dinci sureleri ezberlemediğim için bana sen müslüman değilmisin oğlum demişti hiç unutmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bizim din dersinde "musluman olmayan var mi?" dedi hoca, mudur yardimcisi bi de adam sazan bi kari atladi "beeeen" diye "yaparız" dedi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 niyeyse herkeste ezberlemez din dersinde sureleri herkeste gelir "ben ilk okulda bile sureleri ezberlemezdim din hocasına karşı gelirdim isyan ederdim" yazar buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Din hocasını imandan çıkarmış, sıcak şarap içmeye götürmüştüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 benimki gerçek ateistte değilim hani niyeyse cevap veresim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ahah bizim okul sabah 9 dan akşam 6 ya kadardı. 3 ten sonra ETÜD vardı. Okulun ismi de bombaydı ZÜHTÜ PAŞA PANSİYONLU İLKOKULU günden sayfalarca ödev verirlerdi, etüd olunca millet oturur harıl harıl onları yapardı ertesi gün kontrol var diye. günlük "sınıf nöbetçisi" olurdu geçer tahtaya "yaramazlık yapanların" ismini yazardı tahtaya (bir ilerki kısmı küçük bir kağıda), çarpı sayısı yaramazlığın katsayısı olurdu. kollarını bağdaştırıp oturursan çarpın silinirdi falan ahah of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Pansiyonlu nedir abi safsadf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar