FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben ilk okul 1de 1 ay falan dudagim patlak gezmistim. evde bi kiza hava atcam diye takla atip kafami kanepenin kenarina gommustum. sora okulda tenefuse cikma yasagi almistim mudurden surekli dudagim patliyo diye. tuvalete diye kosarken biriyle kafa goz birbirime girip havada ucan dudak parcami gormustum fdsg heryer kan falan boyle. 3-4 gun sora da okulun arka tarafinda kosarken tam koseden cikan ortaokulluya carpmistim yine ayni manzara; havada mesafe kateden bi dudak dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 zipzip said: malın biri yanan laylonu bana attıydı.boynuma yapıştı ağladım laylon derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 okulun ilk günü ilk tenefüs sınıfı bulamayıp ağlaya ağlaya eve dönmüştüm. salaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 üçüncü sınıftayken bulundugumuz kattaki diğer sınıflarla kavga ederdik.kalem,silgi,cetvel ne bulursa atardı elemanlar.toparlardım alayını yolumu bulurdum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hergün çamura düşerdim. Yazın bile 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bende hep aynı çocuğu döverdim ilk okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ilkokula gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Garip bi kız vardı sınıfta, bizim sınıfın piçleri "Ehehehe X Y'yi seviyo" diye ağlatmışlardı bunu okulun bahçesinde (X kız Y ben), benim olaydan haberim yok, olayla alakam yok, yanlarına giderken kız ağlayarak gelip şamar atmıştı bana. Ben de geri şamar atmıştım refleksle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kızın son hali; http://img60.imageshack.us/img60/7956/allahcarpmis1qb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Tanrının elini görmüş dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 okuldan sonra okulun bahçesinde oynarken öbür sokaktan baya büyük çoçuklar topumu alıp vermemişlerdi. bizim sokağın çoçukları da toplaşıp bunlara girmişti. ben topumu alıp eve gitmiştim. giderek akıllanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abvblizzard said: Tanrının elini görmüş dostum. Tersten gördü hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Birinin kafasında tahta cetvel kırmıstım bi de hocaya silgi atıp suçu sıra arkadaşıma attım sınıftan atıldı. onun dışında pek bi attraksiyonum olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bütün sınıfı sıra dayağına çekerdim hocaya söverdim oda terbiyeni takın dediğinde tokat atmıştım. sıraları yakmıştım pencereyi kırdım masaların üstünde zıpladım beden değitimi dersinde kızlar soyunurken kapının deliğinden izledim. sınıflar arasında kavga, su savaşı vb şeyler yaptım. kızın birinin götünü başını elledim. tebeşir savaşı yaparken yanlışlıkla içeri giren hocaya fırlattım dayak yedim. çok yaramazdım sürekli ismim tahtaya yazılırdı yanınada xxxxxx konurdu bi sürü disiplinlik oldum o yaşta. bi kaç arkadaşımı sakatladım. başka bişi kaldımı yazmadığım ? aklıma gelirse yine üretirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 öğretmene ve sınıf arkadaşlarıma tecavüz edip sınıfı yaktım. içinde onlarla tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 oha lan en önemli şeyi unutmuşum yangın çıkarmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ha bide istiklal marşı yada andımızı okurken bi olay çıkartıp bütün okulun önünde dayak yemekde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben istiklal marşında ira bayrağı açmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 lisedeyken istiklal marsi sirasindan mudurden yumruk yemistim fsdg iyi vurmustu ama serefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 koşan birine çaktırmadan çelme taktım. ağzı burnu kırıldı ben olduğumu bile anlamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 beden eğitimi dersinde kızın birinin apış arasına tekme atmıstım.yarım saat agladı ,helal olsun ama beni ispiyonlamamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hahah ama o tekme isini lisede yapan bi arkadasim vardi. kiz oyle bi tekme yedi ki kapali kapidan cikti disari ahaha bkz:7thBreath ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kafasına top atıp bi arkadaşının bayıltan yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 pekaziz said: Bizde bir arkadaş vardı. Eline kurşun kalemi alır kızların enselerinden bellerine doğru sürterdi, sütyen var mı yok mu anlardı. Gerçi sonradan yakalandı da epey pataklamıştı ingilizce hocası. :P Ama bu lise hatırası oldu. :D AHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bir kızın apış arasına tekme atan birini hiç görmemiştim. Gerçi yine görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar