Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlkokul hatıraları

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Aramaya inandım ama Aradan yıllar geçmesine rağmen genelde çok netlikle hatırladığımız o masum ilkokul anılarını paylaşalım.

Ben başlıyorum.

-Sınıfın piçlerinden bir çocuğun sıranın üzerinden üstüme atlaması, benim kenara çekilmem sonucu çocuğun sümük gibi yere yapışması, ardından hocaya beni dövdü diye şikayet etmesi sonucu hocanın velimi görüşmeye çağırması. Benim de peki övretmenim diyip hakkımı aramamam.

-Çocuklar kelime dağarcığınızın gelişmesi için bilmediğiniz her kelimeyi bana sorunuz diyen hocaya, bir önceki gün izlediğim filmde geçen metres kelimesinin anlamını sormamın ardından hocanın bana terbiyesiz demesi.

-İlkokul3'te çalışmadığım saçma sapan hayat bilgisi sınavına çalışmayıp en arka sıranın altında kitap açıp kopya çekmeye çalışmıştım. İneğin biri 55 kişilik sınıfta taaaa en ön sıradan görmüş, övretmenim kopya çekiyo bu arkadaki demişti. Kıpkırmızı bir suratla övretmenim ekmek kuran çarpsın birşey yapmıyorum kalemimi yere düşürmüştüm demiştim. Sonra kopyayla o inekten yüksek not alınca yaşadığım keyif=priceless

Gogogo
Sosyal ağlarda paylaş

rotring'in asma ucunu bir kızın dudağıma batırması ve öğretmen dahil çıkaramamamız . yıllar sonra malum kız beni de böyle hatırlayacaktır .

Sınıfın bütün kızlarıyla yaptım danslar hoş anılar .

Çok hoş ya bu kız diye gezdiğimi hatırlıyorum bir ilkokul arkadaşım için, şu an msnde durur baya nadir selam veririm ya da konuşuruz.

enteresan şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...