Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Aramaya inandım ama Aradan yıllar geçmesine rağmen genelde çok netlikle hatırladığımız o masum ilkokul anılarını paylaşalım. Ben başlıyorum. -Sınıfın piçlerinden bir çocuğun sıranın üzerinden üstüme atlaması, benim kenara çekilmem sonucu çocuğun sümük gibi yere yapışması, ardından hocaya beni dövdü diye şikayet etmesi sonucu hocanın velimi görüşmeye çağırması. Benim de peki övretmenim diyip hakkımı aramamam. -Çocuklar kelime dağarcığınızın gelişmesi için bilmediğiniz her kelimeyi bana sorunuz diyen hocaya, bir önceki gün izlediğim filmde geçen metres kelimesinin anlamını sormamın ardından hocanın bana terbiyesiz demesi. -İlkokul3'te çalışmadığım saçma sapan hayat bilgisi sınavına çalışmayıp en arka sıranın altında kitap açıp kopya çekmeye çalışmıştım. İneğin biri 55 kişilik sınıfta taaaa en ön sıradan görmüş, övretmenim kopya çekiyo bu arkadaki demişti. Kıpkırmızı bir suratla övretmenim ekmek kuran çarpsın birşey yapmıyorum kalemimi yere düşürmüştüm demiştim. Sonra kopyayla o inekten yüksek not alınca yaşadığım keyif=priceless Gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kantinden gazoz çalar bakkalı dolandırırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Sınıfın en zayıf ve çelimsizlerinden birinin bi dolabın yanındaki sandalyede tek başına oturduğunu görüp, en kilolumuzun çocuğun kucağına oturması, ardından bi 5-6 kişi daha gidip kucaklara oturmamız, çocuğun fenalaşması ve ardından topluca dayak yememiz klajsfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bende ilk okul 1 de bi dersin sınavı vardı ama neydi ders hatırlamıyorum. Şimdiki cumhurbaşkanımız kimdir gibi bi soru vardı. Bende gamze diye bi kıza sormuştum "söylesene hacı be hadi be hacı" tarzında. O da tansu çiller demişti. Bende yazmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 orta okul yazsak olmuyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 O yüzden ilkokul dedim, masum olsun biraz. İlkokulda hoca dövüp sınıf yakan da şimdi çoktan kırmızı listeyle aranıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kojiroh said: gidip kucaklara oturmamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ben 1. sınıfta ilk sınavda ismimi yazmayı beceremedim diye 4 almıştım sınıfta tek 4 alan bendim buda rezil bir anım sdfghj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben herkese kafa atıyordum. bide 5. kattan soğan atmıştım teyzenin birine. kolu simsiyah olmuştu kafasına gelse gg. balkondan işiyoduk bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hıdrellezde bomba yapıp ateşin içine atmıştım. bomba olmamıştı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 su tabancasına işeyip bi veledi ıslatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bardağa işeyip buzluğa atıp limonata diye içirmiştim aynı velede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 malın biri yanan laylonu bana attıydı.boynuma yapıştı ağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 rotring'in asma ucunu bir kızın dudağıma batırması ve öğretmen dahil çıkaramamamız . yıllar sonra malum kız beni de böyle hatırlayacaktır . Sınıfın bütün kızlarıyla yaptım danslar hoş anılar . Çok hoş ya bu kız diye gezdiğimi hatırlıyorum bir ilkokul arkadaşım için, şu an msnde durur baya nadir selam veririm ya da konuşuruz. enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yeni sünnet olmuş çocuğun bülüğüne tekme atmıştım bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 biri birinin defterine sıçmıştı bide ya hahahahah ben sıçmadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ilk okul 1. sınıf 1. hafta sıra arkadaşım kafamı ısırdı. van da okudum diye mi oldu bu bilmiyorum ama, sonra hayata bakışım çok değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ben de birinci sınıftayken çocuğun tekini haraslıyormuşum sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 çok komik şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bizde bir arkadaş vardı. Eline kurşun kalemi alır kızların enselerinden bellerine doğru sürterdi, sütyen var mı yok mu anlardı. Gerçi sonradan yakalandı da epey pataklamıştı ingilizce hocası. :P Ama bu lise hatırası oldu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Cons said: biri birinin defterine sıçmıştı bide ya hahahahah ben sıçmadım ama. AHAHAHHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 benim küsküye tekme atmıştı bi çocuk karnını ısırmıştım bende. kan topladı kanadı filan böyle siyah oldu orası sonra annem got medieval on my ass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Cons said: sonra annem got medieval on my ass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 23 nisanda rektör olmuştum. okulda bilgisayarlar hediye etmiştim, müdür dahil herkes peşimde koşturmuştu bacak kadarken ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar