DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 fransızca müzik yapan önerebilceğiniz grup veya herhangi birisi var mı? edit piaf ı dinliyordum zaten. onun üzerine geçnlerde vanessa paradis in ve mathieu chedid in bikaç şarkısı geçti. hoşuma da gitti. var mıdır bildiğiniz böyle güzel hoş vs fransızca şarkı veya albüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Harmonium http://www.youtube.com/watch?v=hwamxQMefNA&feature=PlayList&p=AA180DD66B397613&playnext=1&playnext_from=PL&index=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 French Cafe albumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 noir desir var, rock türünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandOfMidas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aha adamını buldun =)) şimdiii en başta jacques brel den amsterdam georges brassens ten mouvais reputation ve mourir pour des idees renaud alain souchon bobby lapoinde boris vian miossec şimdi kalkmaya üşendim şahane bi akor kitabı buldum içinde 500 600 tane frensızca meşhur parça akoru var tek tek dinlemiştim hepsini de gece hiç uyumadım masaya uzanmak için güç geldiğinde yazarım birsürü sana. ama özellikle jacques brel,georges brassens,boris vian ve bobby lapointe i tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 dur dur aklıma geldi dahası.. renaud dan des que le vent nous soufflera sonra sardou yu dinle telephone diye klasik rock bi grup var seversen ben pek sevmedim ama hoşuna gidebilir boris vian dan desserteur ü dinle michel fugainden ıssız adam şarkısı une belle histoire barriere den un poete i dinle. sonra le forrestier den comme un arbre dans la ville ve sanfransisco boby lapointe ten te katie t'a quitte ve soisson sözünü içeren eğlencesi bi parçası var ilk başta bunu tavsiye edebilirim millete hava atarsın. sonra la boheme tabiki yalnızken açarsın charles aznavour u açarsın şarabını odaya kim girse aşık olur ben butaktıkten çok ekmek yedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 modern rock bilmem ama kyo diye bi grup var onlar güzel di kyonun le chemin diye bi parçası var dinle bak memnun kalacaksın. noir desir dende ben tostaky,ce gens la(normalde jacques brel parçası),une homme presse,un jour de france ı seviyorum. başka da var ama you tube varken bana susmak düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Karpatt, bir dene belki hoşuna gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar