pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Yaklaşık 12 yıldır evde tülleri/perdeleri takıyorum ve ciddi anlamda nefret ettiğim en büyük şey hayatta. Takmada önce, takma anında ve taktıktan sonra o kadar geriliyorum ki elime geçen her şeyi kırıp dökebilirim. Bayram mazeretiyle az önce yine tüm tülleri değiştirdim. Nefret ediyorum kornişten de, perdeden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben takarken bi kere babannemin evinde duvardaki boya kavladı duvardan gözüme düşmüştü yukarı bakarken seneler önce. kireç boyamıdır nedir ondan işte. gözüm uzun bi süre yanmıştı. bende doktora gittim para istediler 40 lira ilaç verdiler şu bu diye babannemi kandırığ parasını almıştım. ne güzel etmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 oha pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 allahtan annemin boyu uzunda o takıyor söktüğü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hala en büyük kabusumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 en çok ben nefret ediyorum!1 merdivenden düşmüşlüğüm var bu gerizekalı icatlar yüzünden. evime stor perde alacam başlarım abuk subuk görünen tülüne de perdesine de ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 şincik bunun bir üst versiyonu o kornişin düşmesi ve yerine takılmasıdır. Hele bir de elinizdeki matkap yeterli güçte değilse atom bombası gibi patlamak istersiniz. kendinden kararan camlar standart olsun, her eve cam içi storlar gelsin, hiç kirlenmesin.. bayramlar eziyet olmasın ama hayat bayram olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 evet arada bir tane atlarsin. anne gelir söyle güzel bir ciglik atar. bi kendine gelirsin n'oluyor demeye kalmadan bastan baslaman gerektigini anlarsin dünyan yikilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bir de bizim salon botanik bahçesi gibi mübarek. İnşaat merdivenine çıkarken her yerime kaktüs dikeni batıyor. Nefret ediyorum ya, perdelerin kalkması lazım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bizim evde perdeleri değiştirmek kolay o yüzden hiç mutsuz olmuyorum değiştirirken hatta eğleniyorum korniş ray oluyor perde tren oluyor tren raya giriyor ülkemize medeniyet geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bugün değiştirdim.salonun perdesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 perde tül yıkamıyorum hem içersini daha az gösteriyor hem de yerinde duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hiç cam da silmedim hala dışarsı gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Temizlik yapmaktan nefret ediyorum. Yemek yapmaya bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ev yetmez gibi komşular çagırıyor perde takmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yurtdışından perde takma teklifleri alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 OHA kaçırma bence. Hemen git hayatın kurtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 çek kızları perdelerini takıcak türk istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 3sene yurtdışında perde taksam askerlikten yırtarım diyordum ama şimdi düşündüm de boyun fıtığı olma riskim çok yüksek.. azmo'ya da suudi arabistandan perde takma teklifleri gelmişti. gidiyor o işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 her evin korkulu rüyası. cümle bi garip oldu lan sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar