Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EA'nın son kurbanı Pandemic Studios


Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Destroy All Humans, Star Wars : Battlefront, Mercenaries gibi birçok güzide oyuna imza atan Pandemic Studios EA'nın son kurbanı oldu. Eğer kaderleri bu olmasaydı yakın zamanda II. Dünya Savaşı arka planında geçen gerilla casusluk oyunu Saboteur'u ve uzun süredir üzerinde çalıştıkları Batman: Dark Knight'ı yapacaklardı.

Pandemic Studios'u satın aldığı gibi ekibini işten çıkartan EA'nın Facebook'a oyun hazırlayan zynga ve playfish'i almak için kesenin ağzını açması oldu, 300 milyon dolardan bahsediliyor.

Allah belanızı versin ne diym
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Madem çalışanları işten çıkaracan o stüdyoyu neden alıyorsun ki? Bir isim koy yeni bir stüdyo aç adam al oraya. Pandemici pandemic yapan içinde çalışanlar değil mi zaten onlar çıktıktan sonra Pandemic'mi kalır. Neden o kadar para verip alırsın anlamak gerçek çok güç :). Pandemic'in sahibi aldığı parayı cebine koyar gider yeni isimde bir stüdyo açar Pandemic için çok fazla karlı iş :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar eskiden battlezone 2, dark reign 2, battlefront gibi efsaneler yapmış olsalarda mercenaries den beri sıçışlardaydılar. Yazık oldu ama belliydi zaten böyle olucağı. Milletin mazisine bakıp "belki bu sefer tutar" diye milyon dolarlarca harcama yapmaz hiçbir şirket
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adamların artık oyunla ilgisi falan kalmadı ki zaten. şimdi sene sonu geliyor ya, nerde paralar diye sorduklarında "bu sene şunları aldık, para yok" demek için ve girdikleri çıkmazdan sadece ve de sürekli başka firmaları alarak nakit akışını düzenleyebileeklerini düşünen yuppieler yüzünden hep bunlar.

nakit getiren spor oyunları ve battlefield serisi ellerinde kalan son mermiler. o serilerden de darbe yerlerse işleri biter gider. bi de bala 3-4 iyi oyun çıkarsa 1 senede o işte.

resmen oyun sektörünün ortasında bir anda beliren kara delik gibi bişeler. herşeyi yutup gene bir anda ortadan kaybolacaklar. oyun sektörünün enron'u bunlar, iyi izleyin. giderken çok ses çıkacaklar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ekibi işten atmışsa neye ödemiş bu parayı EA? Binaya ve içindeki bilgisayarlara mı?
Sırf rakip bırakmamak adına onu bunu satın alıp, gerçekte bir sanat dalı olan şu oyun işini baltalıyor herifler.
Aslında bu yuttuğu ve işten attığı adamlar birleşip birleşip yeni özgün işlere girişip silkeleseler şu EA ve benzerlerini çok hoş olurdu.
Son olarak inşaaalaaahh tez vakitte batar EA, eğer batmazsa allah yoktur!!!1!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pandemic and EA announce the latest entry in the popular sandbox series, Mercs Inc.

Ne istiyorsunuz ki adamlardan?Adamlar ellerinden geldikçe daha fazla oyun çıkartmaya çalışıyorlar,bu amaçta "iyi bir fikirle ortaya çıkmış fakat düzgün yapılamayan" oyunların firmalarını alıyorlar.Adamlar firmayı aldıkları gibi tutulan oyunun yenisini hazırlamaya başlamışlar,ayrıca oyun pandemic ekibinden çıkmayacağı için güzelde olucaktır.

Pandemic ekibi niye kovulmasın ki?Adamlar yapamadılar oyunları doğru düzgün?Siz daha önce bi bok beceremediniz ama umarım bu sefer yaparsınız diye ea o çalışanlarıda mı kendine bağlasaydı?

Ea'nın denyolukları olsada,oyun sektörüne güzel bir ivme kazandırdılar.Sizi bilmiyorum ama ben sevdiğim oyunun yeni serisinin 2 senede bir çıkmasını seviyorum,ve özellikle dlc'lerini.Ea'nın her oyununun dlc'si hazırlanıyor.
Daha fazla içerik,daha fazla oyun,daha fazla,daha fazla, seviyorum kapitalizmi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol "iyi bir fikirle ortaya çıkmış fakat düzgün yapılamayan" oyun nedir? fikir güzelse yaptır kendi adamına değişik isimle, blizzort bugünlere başkasının fikirlerini sentezleye sentezleye gelmiş zaten. neden şirketini alıp 2 yıl sonra kovuyorsun herkesi?

evrim geçirmeyen fikir ne kadar güzel olsa da çürümeye mahkumdur. sonuç ise günümüzün shooter, action rpg, mmorpg ve rts klonları. birbirinin benzeri tonla oyun varken belli türlerde oyun çıkmaz oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...