Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmenler Günü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Köpek sahibini ısırıyorsa, suç köpekde değil sahibindedir" deyu bir laf var. Dayak hiç bir şekilde eğitimin bir parçası değil ve olamaz ayrıca bunun hak edip etmemeklede bir ilgisi yok. Dayak bir şeye çare olmaz sadece dayak yiyeni tarafı sindirir içinde birşeyi çözmez veya ters teper iyice celallenir eleman. Ceza sistemi zaten hiçbir şekilde bireyi ıslah etmez, aynen ağrı kesici gibi bir fonksiyonu vardir, başınız ağrır atarsınız hapı ağrı diner ama ağrının kaynağı aslında devam ediyordur.

"Eğer birey gerçekden yaptığı davranışın hatalı olduğunu idrak ederse onu zaten yapmaz" deyu buyurmuş aristo veya benzeri bir zatı muhterem. Öğretmen olarak bunu anlatmaya çalışırsınız bireye ve anlatabildiğiniz kadarda öğretmensinizdir.

Öğretmenler günü elbetde kutlu olsun ama burada kutlanan bir ideal yani kutsanan ve yüceltilen aslında bireye yeni birşeyler aktarıp onun ufkunu genişletip daha özgür kılması beklenen öğretmenlik mesleği.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Valla dayak yiyen bi nesil olarak ben karşı değilim. Eğer hak ediyorsa dayağını da yemeli ögrenci.

peki ayni seyi senin cocuguna yapsalar, yine karsi cikmaz misin?
bam güm girisen sayko ögretmenler de gördük.

almanyada yok hic böyle ögretmenler günü vs.,ama onun yerine alamancilar ögretmenleri dövüyo :D
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Valla dayak yiyen bi nesil olarak ben karşı değilim. Eğer hak ediyorsa dayağını da yemeli ögrenci.

Ben senelerce bunu söyledim. Dinletemedim şimdi okullarda öğretmen oldular gayet dövüyolar sfdsdf. Bu sene sonunda bi kere daha uzatmayıp gidersem döverim hakedeni.

Meslek lisesinde öğretmenlik tabi...
Mesaj tarihi:
geneli için ancak "emeğe saygı" diyebiliyorum. bi iki tanesinin öğretmenler günü kutlu olsun.. kalanının terazisine terazisine...

tıklıyorum..

emeğe saygı hocam.
  • Yeni Oluştur...