keldron Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Atanmayı başarabilirsek cok mutlu olucagım gündür.
Law Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 "Köpek sahibini ısırıyorsa, suç köpekde değil sahibindedir" deyu bir laf var. Dayak hiç bir şekilde eğitimin bir parçası değil ve olamaz ayrıca bunun hak edip etmemeklede bir ilgisi yok. Dayak bir şeye çare olmaz sadece dayak yiyeni tarafı sindirir içinde birşeyi çözmez veya ters teper iyice celallenir eleman. Ceza sistemi zaten hiçbir şekilde bireyi ıslah etmez, aynen ağrı kesici gibi bir fonksiyonu vardir, başınız ağrır atarsınız hapı ağrı diner ama ağrının kaynağı aslında devam ediyordur. "Eğer birey gerçekden yaptığı davranışın hatalı olduğunu idrak ederse onu zaten yapmaz" deyu buyurmuş aristo veya benzeri bir zatı muhterem. Öğretmen olarak bunu anlatmaya çalışırsınız bireye ve anlatabildiğiniz kadarda öğretmensinizdir. Öğretmenler günü elbetde kutlu olsun ama burada kutlanan bir ideal yani kutsanan ve yüceltilen aslında bireye yeni birşeyler aktarıp onun ufkunu genişletip daha özgür kılması beklenen öğretmenlik mesleği.
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Absolut said: Valla dayak yiyen bi nesil olarak ben karşı değilim. Eğer hak ediyorsa dayağını da yemeli ögrenci. peki ayni seyi senin cocuguna yapsalar, yine karsi cikmaz misin? bam güm girisen sayko ögretmenler de gördük. almanyada yok hic böyle ögretmenler günü vs.,ama onun yerine alamancilar ögretmenleri dövüyo :D
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 benim annem emekli öğretmen. canım benim, kutluyorum onun gününü ^^ eve hediyeyle gidiyim lan. duygulandım bak.. ne alıyım?
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 cicek alsan bile sevinir. ama güzel bi ajanda da olabilir 2010 yili icin.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ya ben tatlı düşünmüştüm.. hem ben de yerim diye asdf o zaman çiçek + tatlı combosu yapıyım. evet, güzel oldu. tenkyü
aramil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bende kutlarım bütün öğretmen ve adaylarının gününü.
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Absolut said: Valla dayak yiyen bi nesil olarak ben karşı değilim. Eğer hak ediyorsa dayağını da yemeli ögrenci. Ben senelerce bunu söyledim. Dinletemedim şimdi okullarda öğretmen oldular gayet dövüyolar sfdsdf. Bu sene sonunda bi kere daha uzatmayıp gidersem döverim hakedeni. Meslek lisesinde öğretmenlik tabi...
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Hoca,çocukları döv diye baskı gören öğretmenler tanıyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 geneli için ancak "emeğe saygı" diyebiliyorum. bi iki tanesinin öğretmenler günü kutlu olsun.. kalanının terazisine terazisine... tıklıyorum.. emeğe saygı hocam.
CANKAN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ÖĞRETMENLER GELECEK NESLİN MİMARLARIDIR. TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIM. CANKAN
Öne çıkan mesajlar