Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Neden ilk 12 saat kapalı bi şekilde şarj ettirilir ettirilmezse ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 PATLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ciddi sordum garbıca aldanmayın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bakın buraya çabuk cevap verin sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dayı kafan mı guzel garbajdasın ztn. senin hatan buraya ole konu açmak. bu arada istediğin gibi kullan şarj etmeden bi nane olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tam dolsun diye. bi de şey var böle bitmeden şarj edersen pilin ömrü azalıyo. vardır bi açıklaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bozulur. yeni yapılan telefonlarda antenler içeride olduğu için küçük bir enerji farkından etkileniyorlar. 12 değil hatta 14 15 saat şarjda tutmak lazım açmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 nane mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ıhlamur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Laraken said: bozulur. yeni yapılan telefonlarda antenler içeride olduğu için küçük bir enerji farkından etkileniyorlar. 12 değil hatta 14 15 saat şarjda tutmak lazım açmadan. Off telefon aldım bahsediyodum diğer yerde s5603 merak ediyorum da daha açmak nasip olmadı :( Diğer telefonum da bozuldu kullanamıyorum da kafayı yicem mesaj geliyo cevap veremiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 açma hafız dinle beni, harbiden sıkıntı yani o. benim de çok açasım geliyor açmıyorum 12 saat en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi hiçbirşey olmaz, yani olur da, benimki gibi olur olursa, bataryanın ömrü kısalır. Günde 120 mesaj alış-verişi(240 total diyelim), full sessiz, titreşimsiz, maksimum 7 dk telefon görüşmesi. Tüm günün enerji harcama planı bu, batarya 1 günde bitiyor. Her gece şarj istiyor. Sadece batarya ömrünü kısaltır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ha tabi sadece ona bağlı değil batarya ömrü. Yarım şarj varken şarja takarsan falan da kısalır ömür. Ah alcatel telefonlar nerde, deşarj vardı lan, önce deşarj olurdu sonra şarja geçerdi...........çoknokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 garbage'ı ciddileştiren zihniyeti kınıyorum eskiden böyle deildi buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi teknoloji ilerledi. artık li-on piller kullanıolar. onlarda bole bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 lan durun iki dakika aboov ne cennetlikmişiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 merak edip saga sola sorarak yeni telefon aldigini belli edip hava at diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Yok lan aldım diye öteki yere yazardım. asdf Cidden şu anda görmemişin bi telefonu olmuş tutmuş kurcalamış modundayım ama kurcalayamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ama tabi senin telefonunda li-on pil olmayabilir. ayrıca isveçli bilimadamlarının yaptığı istatistiklere gore alındığında 12 saat şarjda tutulmayan telefonların %93ü kullanıldıkları sure boyunca en az bir defa elden kayarak yemek tabağının içine giriyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 garbage havasi lazimdi. KENDINIZE GELI GENCLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 olm param yok telefon aldım diye sallama kafa atacam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 mokoko said: ama tabi senin telefonunda li-on pil olmayabilir. ayrıca isveçli bilimadamlarının yaptığı istatistiklere gore alındığında 12 saat şarjda tutulmayan telefonların %93ü kullanıldıkları sure boyunca en az bir defa elden kayarak yemek tabağının içine giriyomuş. tamam trolleyin gerekli bilgi geldi Kurban bayramınız kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 synorin said: olm param yok telefon aldım diye sallama kafa atacam sana param yok telefon aldım ben. 25 milyon borç buldum hatta..Yarın falan açım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kurban bayramı da nasıl bişe abi oyuna koysan ingilizce olarak direk dark side iğrenç bir ırka yakışacak isim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Dartanian said: synorin said: olm param yok telefon aldım diye sallama kafa atacam sana param yok telefon aldım ben. 25 milyon borç buldum hatta..Yarın falan açım. lol hacı yanlış bunluş anlaşıldı noktalama işareti ftw! olm param yok.(benim yok)telefon aldım diye sallama, kafa atacam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar