Reumer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 MSN saçma saçma iletiye "happy new year" yazıyo..şifreyi değiştirdim fakat birşey farketmiyo hacklenmedim yani :) nedir bilen varmı?microsoftun şakalarından bir tanesimi yoksa nedir bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 heppi börtlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 o ne ya, öle bişey yok? hacklenmişsin bariz xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 31 Aralık tarihinde otomatik o ileti konuyor. Windows'un saati ileri gitmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ciddimisiniz? Hacklenmediğime emin olucak kadar anlıyorum bilgisayardan arkadaşlar :) Hacklenmedimde başka bir şey var :)ben online ken bile değişti ileti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Yok valla feci salladım kusura bakma. :D Virüs, trojen filan olabilir abi, kontrol et bence. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bakalım o zaman :) başka açıklaması yok zaten virus falandır ama ne biliyim belki microsoftta geyiğe vurmuştur seçip birilerini kekliyodur falan dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yok microsoft hayatta öle bişey ypamaz da bi bak evet bi virusumsu bişey olabilir vardır ya millete mesaj atan saçma sapan virusler o tarz bişeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 :) tamamdır sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 neymiş nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 iLk problemInI a$tI arkada$ kutulucum. anladığımız kadarıyla virüs varmış. ne ettin ANLADIN MI¿¿¿¡¡ nihohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 gtfo noob kızdım birass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar