nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Okuyanlar haber linkini okuduklarında zaten anlayacaklardır. Okumayanlar da bilimkurguyla ilgililerse mutlaka okumalı bu hikayeyi. Ahan da Algernon haberi: nımnımnım Bence hikaye baya isabetli çıkabilir ama bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 okumam bile haberi, öyle acıklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Güzel gelişme de inşallah şöyle sonuçlanmaz bioshock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 evet cidden ilginç bir gelişme ama daha algernon kelimesini görünce duygulandım, daha da öyle hüngür hüngür ağlatan ne kitap, ne film ne de başka bir eser oldu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 3 kat daha zeki olmak mümkün müdür bilmiyorum ama televizyon ve internet beni 3 kat daha gerizekalı yaptı onu farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar