nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Sadece o değil ki eksik bikaç tane dosya var hepsinin ne olduğunu da söylemiyo, repair ederken gördüm bikaç tanesini ama orada da takılıyo. Neyse dv'ler ilk kullanımda iyi performans vermişlerdi. Laptop biraz dinlensin tekrar deniycem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Evet 6 saatlik çabalarım sonuç vermedi, boyun eğip sildim oyunu. DVD'lerim fazla hasarlıymış =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 senko said: bunu gördüm aklıma geldi, locitek batarsın inşallah ulan altı üstü tam takım direksiyon satıyosun, 700 milyon nedir lan, ağlayasım geldi onu alamayacağımı düşününce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 @nileppezdel 1 aydır falan kasıyorum boeing'ti airbus'tı. bu uçakların VFR mi ne var. ineceğim havaalanının kulesi VFR şeyi veriyor ve ben pisti bulamıyorum :( biliyosan bir tuto isteriz. Her şey tamam bir inerken pisti bulmam sorun oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Abi hiç anlamıyorum ben de, canım çekti zaten sen başlığı uplayınca :D yarın gidip gold edition mı alsam 10-20 lira falandır artık o d&r'da sdfsd Nette fazlasıyla profesyonel guidelar falan var onlara bak ama anlamak zor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abi çok zevkli yaa :D boeing kullanıyosun. inmek gibisi yok. Patide pilot falan varsa anlatsın bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ya ben de su oyunu oynamak icin kendimi paraladım resmen. bulundugum yerde internet baya iyi, hemen indiriyorum oyunu ama yuklemesi 30 saat suruyor. bi de yuklemenin tam sonunda hata verip kapanıyor. simdi tekrar indirdim 2 ay sonra tekrar deniycem bakiyim bu sefer olur insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Orjinal alcam ben bu sefer. Ama çok zor oyun ya :( Benindiremiyorum uçakları abi yavaşlatıp adam gibi alçalamıyorum. Tutorial yok ya sevdiğimin oynunda :D Burnuaşağı indirmeden irtifa düşürmenin yolunu öğretmiyor. Motor gücünü azaltmaya da korkuyorum falan düşücem diye. Şöyle bir oyunu bütün bir tutorial olmadan çıkartmaları kabul edilemeyecek bir ayıpama işte oynanıyor oyun yine de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 otomatik pilot yok mu? berber çırağı gibi otur izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 tuto var 10 adet. Hatta yardımcı pilot var yanında kuleyle o konuşuyor falan. Ne yapman gerektiğini harfi harfine söylüyor. Sıkılmadan 1 den başlarsan sıkıntı yok. Pırpırlarda tek motorlularda falan sıkıntım yok. Ben Boeing istiyorum abi. bombardier JRC 700'ü iyi kullanıyorum bile denebilir. Kendisi jet bu arada ^^ inmesine iniyorum bazen. oda pist düzgün gelirse. bunun kesin bi otomatiği vardır. pisti ortalıyacam diye takla atıyorum pc başında. otomatiği yoksa pilotlara allah sabır versin :D inerkende, flapsları full aç engine'i idle yap. yere deyince %25 reverse'e getir. sonrası fren zaten. @Rasmon, otomatik'te nereye kadar otomatik. inerken veriyolar joyistiği eline. bi tane de kokpit şeysi resim hadi gaza gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ya tuto var ama çoooook yetersiz bir tuto. İncelemesinde falan da tutorial çok yetersiz diye okumuştum, açtım e var dedim tuto işte ne bık bık ötmüşler :D ama bi baktım cidden çok yetersizdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 o ilk 10 tuto'yu yaptım. Yetti. Bomberdier'i uçurabilir seviyeye geldim. Bilgisayar Oyunlarına topic mi açsak, Chemical kesin biliyodur. ama abi sorularım var. taxi'de bi jeti ilerletmek için %60 Throttle yapmak yanlıştır heralde. az güç versemde tınlamıyo gemi gibi bişey zaten iki gıdım gitmek için bi gaz bi fren, bi gaz bi fren yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 zilyon tane helikopter yaması çektim paso sağa sola uçuyorum, gerçekçilik ayarlarını da kökledim baya keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 secret shuttle diye bi mission var. area 51'e gidiyosun. Görev gizli falan :) call sign'ın kalkarken farklı, inerken farklı. Yolda UFO taciz ediyo. missionlarda yardımcı pilot oluyor. iletişim onun kontrolünde oluyo kolay oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Allah allah ya hani bi tuto var ya Roma'ya mı ne iniosun air show var diye tırt bi kısa uçuş yapıp, yolcu uçağı üyükçe bişey. Onda indirecekken hani iyo ki mesela uçağı alçalt. Uçağı alçaltmam gerektiğini ben de biliyorum sdfsdf şu flapları şu akdar aç motoru şu kadara getir burnunun açısı şu olsun falan demesi lazım. Yoksa ne anladım tutoluğundan. Orada bi kere indirememiştim sanırım piste. Adam gibi flying for dummies modunda tuto yapsınlar!1!!bir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 öhh adam 3 kere F7'ye basıp flapları % bilmem kaça getir diyo abi daha ne desin hatta alçalmayıda oto pilotla 3k ft'ye in. Hatta 1,5k ft'ye in. sonrası Mause yooke ile. burnunu 15 dereceden fazla eğme.(Burnun çok eğik ise, pistin kenarındaki ışıklar 3 kırmızı 1 beyaz, Burnun çok havadaysa 3 beyaz 1 kırmızı oluyormuş.) flaplar full açık olsun. 5-6 kere F7'ye bas. piste gelmeden 5-10km kala flaplar açık halde engine'ı idle yap. zaten kuş gibi süzülceksin. yere değince de %25 geri güç ver. Oha ben öğrenmişim baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 san andreas oynuyodum ben gecenlerde. gorevleri falan bıraktım paso ucak ucurdum, cok zevkliydi valla ama fs baska tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bende hiç öyle demiyodu ya :/ belki korsan diye eksik gelmiştir dosya eheh :D yarın üşenmezsem orjinal alır tekrar denerim o zaman. Arıca piste 3-10 km kaldığını nereden anlarım? GPS'e falan mı bakmam gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 gps olayını anlayamadım daha :) işte göz kararı. inecek gibi olduğunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 GPS de benim için en kolayı. O havada şuraya dön buraya dön şu derece falan diyo ya, gps'te rotan belli dönüşler belli ve derece belli eden compass de üzerindeydi sanırım. GPS açık ona bka baka gidiyodum. Tam çizgi üzerinden gittin mi süper uçmuş oluyosun rotanda sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 detaylandır abi. uçarken rotayı zaten kalktığın kule veriyor. Heading ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ya evet de işte GPS'te çizgiye bakarak çmak rahat oluyo. Çizgiden sapmış oluyorum bazen fark etmeden rüzgar etkisiyle, işte dönüyorum hemen azıcık manevra ve yeniden rotadayım! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 auto pilot biliyosun dimi, joystickle kasmıyosun dimi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 adam bildiğin mause/joyistick ile uçuyo sanırım. Abi oto pilot var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 E abi otoya bağlayınca ne anlamı kaldı uçurmanın :D 4 saatlik uçuş koysam 3 saatini etrafı izleyerek mi geçiricem? Dayanamam ki sıkılırım asdasfsdg Ayrıca öyle joystick yok bende, klavyeyle oynuyorum :( normal PES oynamak için gamepadim var bi de ama hiç kullanmadım bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar