Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hmm ne hoş kalçalar diye bakardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 allah sahibine bağışlasın dersin geçersin kalçaları bişi olmaz ondan niyet önemli niyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 kalçaya bakarken ne niyetim olabilir ki? off bundan ne güzel kuşbaşı çıkar diye bakmıyorum heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 başkasının götüne bakıyorsan niyetin bellidir başka niye bakarsınki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 aynı anda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 amma büyükmüş lan diyede bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 görüş açısına güzel kalçalar girince bakmayan insanlar mı varmış bi saniye? ben 21 yıllık ömrümde böyle yalan duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bi iki kere.. bi keresinde küçük yeğeni burnunu çaldım diye aldtamıştım. çok ağlayınca geri verdim ama burnunu.. gerçi ilk adımda çalmadığımdan burnunu geri vermem de aldatmaya girer. ayıp ettik bak çocuğa. pisigolocisi bozulacak veledin.. bu arada yukarıdaki olay hiç yaşanmadı. okuyup inandıysan seni de aldatmış sayılırım ha.. öle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 bakın güzele iyiye bakmak sevap derler ama niyet önemli niyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 büyük kalçaya niye bakayım ki. kadının salçalısı yemeğin kalçalısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 güzel kalçayada güzelmiş helal olsun demiyorsunki sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 işte senin niyetin bozuk öyle demiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 sen nediyosun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ben "ne şanslı adammış sevgilisi" diyip yoluma devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ne niyeti bu anlamadım ki sevgilin vardır cinsel olarak açlık hissediyorsundur bakarsın göte oh keşke yanımda olsalar dersin. çekmiyorsundur, hmm hatunun ne kadar güzel kalçaları vardır dersin. sevgilininliker çok güzeldir hmm benim manitamın daha güzeller ki dersin. kötü niyet var iyi niyet var yani sevgilim varken bi göt görüp AHEY diye saldırasım gelirse aldatmış saldırasım gelmezse aldatmamış mı olajağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ulan amma cinsel açıdan açsınız ha bi doyuramadık hükümetçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ne dedim ben şimdi zaten 13. sayfanın sonundan girdim muhabbete hiçbişey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ben aç değilim bilader sevgilim var sevişiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 milletin karısının kızının götüne bakmayın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 efendi olun lan 2 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 2 meme resmi koyun libidomuz şenlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 milletin karısına kızına bakarsanız sizin yanınızdaki karıya kızada bakarlar sende pezevenk değilsin herhalde baktırmazsoın bakanıda benzetirsin ben görsemde başimi çeviriyorum verenlerle yetiniyorum en iisi yani bakıpta iştahımı kabartacagıma kafamı çevirir yoluma devam ederim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar