peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 cinsellik farklı bir çekim , duygusal aldatmadan korkun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Dartanian said: Sevgilini çok seviyosan onu arzuluyosan o da vermiyosa gidip başkasıyla ihtiyaç gideriyosan fiziksel aldatmadır asdf..Ötekinden daha iyi halde olduğu için affedilebilir asdf bu aldatmani hakli cikarmaz yine de. kizin sana vermesini kabullenemiyorsan, birakirsin. gider ihtiyaclarini öyle karsilarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Absolut said: Delikanlı adam aldatmaz. bence alakası yok. çok sevip sevmemekle alakalı. olur arada. hormon mormon vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 delikanli adam aldatmaz. sevdigin kiza yapmaazsin zaten. versin vermesin onemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aynı kafadayız kanka seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 vaniLLe said: Dartanian said: Sevgilini çok seviyosan onu arzuluyosan o da vermiyosa gidip başkasıyla ihtiyaç gideriyosan fiziksel aldatmadır asdf..Ötekinden daha iyi halde olduğu için affedilebilir asdf bu aldatmani hakli cikarmaz yine de. kizin sana vermesini kabullenemiyorsan, birakirsin. gider ihtiyaclarini öyle karsilarsin. BEN YAPIYORUM MU DEDİM ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sevdiğin kızda yaparsın sevmediğinede ki sevmediğin biri ile nası çıkarsın böyle kıpraşma olmadan oda ayrı bişey ya neyse.. ama her türlü giderleri vardır yani kadınların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Absolut said: Delikanlı adam aldatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Dartanian said: vaniLLe said: Dartanian said: Sevgilini çok seviyosan onu arzuluyosan o da vermiyosa gidip başkasıyla ihtiyaç gideriyosan fiziksel aldatmadır asdf..Ötekinden daha iyi halde olduğu için affedilebilir asdf bu aldatmani hakli cikarmaz yine de. kizin sana vermesini kabullenemiyorsan, birakirsin. gider ihtiyaclarini öyle karsilarsin. BEN YAPIYORUM MU DEDİM ahahhaha ben sana yapiyorsun mu dedim. genel olarak söylüyoruz sevgili Dartanian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Senli konuştun bağa sen dedin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sevdiğin aşık olduğun kızın tabuları vardır yıkamıyodur beraber olamassın, hem ona zarar vermemeye kadar gider bu konu. seviyosan o istemediği sürece saçının teline dokanmassın. diğer kısım ise işin farklı boyutu genelde erkekler duygusal boşluktan aldatır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Aldatıcak sevgilim olmadı ühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Dartanian said: Senli konuştun bağa sen dedin! gittikçe samimi oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Abilify said: Aldatıcak sevgilim olmadı ühühü. sen de sağ elini aldat mesela. üzülmene değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "peder zickler" said: cinsellik farklı bir çekim , duygusal aldatmadan korkun lan duygusal aldatmadan anladığım benim şu sen birine aşıksın gidip başkasına bişiler hissediyosun bumudur demek istediğin ? o nasıl oluyo merak ettim. demekki aşığım dediğin kişiye artık bişiyin kalmaz gider başkasına tutulursun. ha bişiler hissetmeyipte gidip söylemiyosan bunu ona oda senin ayıbın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kermit said: "peder zickler" said: cinsellik farklı bir çekim , duygusal aldatmadan korkun lan duygusal aldatmadan anladığım benim şu sen birine aşıksın gidip başkasına bişiler hissediyosun bumudur demek istediğin ? o nasıl oluyo merak ettim. demekki aşığım dediğin kişiye artık bişiyin kalmaz gider başkasına tutulursun. ha bişiler hissetmeyipte gidip söylemiyosan bunu ona oda senin ayıbın.şu oluyo , gerçek anlamda başkasını severken ilişkini sürdürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "peder zickler" said: Dartanian said: Senli konuştun bağa sen dedin! gittikçe samimi oluyorsunuz Zaten öyleyiz peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi bir insan hayatında bir kişiyi sever bir kere aşık olur bence. ya seviyosundur ya sevmiyosundur ortası yok bunun. başkasına aşık oluyosanda ayran gönüllüsündür o senin midesizliğindir.he illa her yattığın kızada aşık olcaksın diye birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sevdiğin kızın tabuları vardır illa evlenince der tamam dersin. gidip başkasıyla birlikte olursun 5 dklık zevk için sonra pişman olursun. sevdiğin kızı 5 dklık zevk için üzmeye değermi ? yada ilişkinizi yıpratmaya ? bence değmez. allah size 2 adet el vermiş diyorum hala geçerlidir bu önerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "peder zickler" said: inanmam ölünü kemireyim tırmalayım ki ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "peder zickler" said: kermit said: "peder zickler" said: cinsellik farklı bir çekim , duygusal aldatmadan korkun lan duygusal aldatmadan anladığım benim şu sen birine aşıksın gidip başkasına bişiler hissediyosun bumudur demek istediğin ? o nasıl oluyo merak ettim. demekki aşığım dediğin kişiye artık bişiyin kalmaz gider başkasına tutulursun. ha bişiler hissetmeyipte gidip söylemiyosan bunu ona oda senin ayıbın.şu oluyo , gerçek anlamda başkasını severken ilişkini sürdürmek alışkanlıkmı diyosun yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kermit said: sevdiğin kızın tabuları vardır illa evlenince der tamam dersin. gidip başkasıyla birlikte olursun 5 dklık zevk için sonra pişman olursun. sevdiğin kızı 5 dklık zevk için üzmeye değermi ? yada ilişkinizi yıpratmaya ? bence değmez. allah size 2 adet el vermiş diyorum hala geçerlidir bu önerim. Sol kolum kırıldığında beri sol elimi kullanamıyorum kısacası Allah bana bu konuda KULLANABİLECEĞİM tek el vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tek elini kullan o zaman abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kermit said: sevdiğin kızın tabuları vardır illa evlenince der tamam dersin. gidip başkasıyla birlikte olursun 5 dklık zevk için sonra pişman olursun. sevdiğin kızı 5 dklık zevk için üzmeye değermi ? yada ilişkinizi yıpratmaya ? bence değmez. allah size 2 adet el vermiş diyorum hala geçerlidir bu önerim.Peki o zaman , ellerini kullanırken kurduğun fantazilerde gerçek olmasa bile beyin o anda gerçek sandığı için aldatma sayılmaz mı diye felsefik bi soru atim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar