paspatur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 5k madalyası almaya hak kazanan dartanian kardeşimizi tebrik ediyor, darısı başımıza diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ne insanlar gördüm üstünde madalya yok . ne madalyalar ... oha ne sacmaliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 az kaldı geliyorum ben de sonra daha öz konuşucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "Nationale Volksarmee" said: ne insanlar gördüm üstünde madalya yok . ne madalyalar ... oha ne sacmaliyorum ben ehuehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bi kedi gördüm sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Hem de Van kedisi. (Nasıl olsa gg olcam, sınır tanımıyorum sdf.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 adam bir yılda 5k madalya aldı. ben beş yılda alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 meh yıllar geçti hala tek madalyam var:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 4 ayda 10k madalyası alanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Garbıç gibi Konu Dışı bölümünde post kasılamayan forumlarda 1 yılda 5k kasan var, ne diyosunuz. Aiko said: 4 ayda 10k madalyası alanlar var Garbıçta kasılmasa biraz zor alır o madalyayı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Raki said: Hem de Van kedisi. (Nasıl olsa gg olcam, sınır tanımıyorum sdf.) banlamasınlar seni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bosphorus said: Raki said: Hem de Van kedisi. (Nasıl olsa gg olcam, sınır tanımıyorum sdf.) banlamasınlar seni ya Ya bilerek banlamıyorlar. Bekletiyorlar özellikle. Biraz mesaj kassın, sonradan banlayalım da aklı başına gelsin. Darbe yapalım fln diyorlardır kesin. ciddiyim. troll fln değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Zegna said: Ceza aldıktan sonra yeni nick alıp foruma yazabilirsiniz, fakat eğer yeni nick aldığınız tespit edilirse eski hesabınız hiç bir zaman açılmayacak, yeni nickinizle tekrar banlandıgınız takdirde ise yine aynı şekilde sonsuza dek banlı kalacaksınız. 3. kez uye olup yazdıgınız tespit edilirse, sorgusuz sualsiz tekrar forumdan uzaklastırılacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ya ne farkeder. Milyon kere fake aldım, anlamadınız zaten. Açın diye o kadar mesaj da attım, ses yok. Süresiz ban niye abi? Süreli ban sistemi niye yok? dh ne güzel. Hakaret edene uyarı puanı, devamında 4 gün ban. Çok ağır küfürlerde süresiz banlıyorlar. Sevmedim ben bu sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ============ Exit ==========> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 fake olduğunu çaktırmıcan işte akıllı olacan akıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 <============< NO <========== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ne yapayım abi. Trollüğü beceremiyorum ben. Seviyeli konulardaki hakimiyetimi herkes bilir. Trollemeyi beceremiyorum. Söylemeye gerek yok ben Powerful Darkness. Beni bile troll yaptı bu forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Post kasmak ne yaa. Madalya mı veriyorlar kasınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ohh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Banı açın ilk accmin, seviyeli tartışmalara devam edeyim. O accde psikolojik bir manyetik etki alanına girdim. Troll yapamıyorum o accde doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 la gurban ne diysin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Flassh said: la gurban ne diysin? Benum söyledihlerim, senun gafanun alabileceğu cinsten değul hemşerum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ne yapayım abi. Trollüğü beceremiyorum ben. Seviyeli konulardaki hakimiyetimi herkes bilir. Trollemeyi beceremiyorum. Söylemeye gerek yok ben Powerful Darkness. Beni bile troll yaptı bu forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Post kasmak ne yaa. Madalya mı veriyorlar kasınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ohh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Banı açın ilk accmin, seviyeli tartışmalara devam edeyim. O accde psikolojik bir manyetik etki alanına girdim. Troll yapamıyorum o accde doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 la gurban ne diysin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Flassh said: la gurban ne diysin? Benum söyledihlerim, senun gafanun alabileceğu cinsten değul hemşerum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar