ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bilmiyorum gördünüz mü duydunuz mu yok yani sizin de yapacak yorumunuz oldugunu sanmıyorm buna. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/20989/haci-sen-naptin-ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 açıldı. birinç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 "ismail PK" said: sizin de yapacak yorumunuz oldugunu sanmıyorm buna. |Joker| said: açıldı. edit: Birinçi ne zaman ekledin ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 görünce vidyoyu yazim dedim, baktım ilk yazmışım, saniyenin onda birinde editledim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben bugün sezyumda gördüm. kudret şandra diye bi adammış eskiden dans hocasıymış sonra imana gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bkz. Dans hocalığından cami hocalığına terfi eden adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar