Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ya gg işte, anladın sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kısaca knock back diyelim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Neyse beyler, ben yatıyorum. Midem kötü, uykum geldi çok pis. Kendinize iyi bakın. İyi troller herkese. Fazla trollemeyin, dozunda bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 İki biradan bişi olmaz piskoloji yapmayın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ne çok alkol bağlantılı başlık açılıyor burda yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 geçen arkadaşlarla bira içiyoruz 45 tane içtim bişey olmadı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Tabi neşeli gençler "bi milyon tane içsen bişe olmaz" temalı zibilyon tane başlık açtığından benim mesajla eğlenmeye çalışanda oluyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 3 bira fondip yapıp da gg olmayan adam ne kadar ara verirse versin 2 bira içince gg olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 kim bilir ne içirdiler bira diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Gerçi sizin durumla alakası yok. Sizinkinde içki muhtemelen sahte ama metanol da değil propanol falan olmasın? jalksdagdfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 tinkibinki mübarek adamsın, hangover izleyeyim sıkılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dostum i hate godzilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abi bi extranın bile sonunda kafam dumanlanmaya başlıyo benim. bira direk silkiyo fsd sadece bira yapıyo ama bunu, vodka falan içebiliyorum bayaa. ama 3. biraya geçtiysem o gece, çok güzel şeyler oluyo.çokzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 demeyeyim diyorum ama, amele gibi bira içiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 gg olur. rıdvan dilmen. hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 FromTheHell said: abi bi extranın bile sonunda kafam dumanlanmaya başlıyo benim. bira direk silkiyo fsd sadece bira yapıyo ama bunu, vodka falan içebiliyorum bayaa. ama 3. biraya geçtiysem o gece, çok güzel şeyler oluyo.çokzel. votka diye başka bişi içiriyo olmasınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bira iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 üff gidip mekanda için ya bu ne ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 böyle şeyler söylemeyelim, ama ben golden virginia içiyorum mesela şu an onu da söyleyeyim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 içki içiyorum diyene ayar vermye niye kasıyosunuz olm. adam içki içiyo lna zatn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 hangi otları tavsiye ediyosunu golden? maydonoz? karnıbahar? pırasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abi bu saatte tekel niye kapanır ya of canım çekti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Nerde oturuyodun abi izmir değil mi nasıl kapanır ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yok la bursanın kıytırık bi mahallesinde oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 DEMOKRATİK BİR PATİCİK İSTİYORUz evet hayvanlık ettim biraz sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar