Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ne zaman paralı olacak KO şimdi oynayıp ta sonra içimizde patlamasın ?[signature][hline][i]and than we can drink some ocean spray...[i]
Cagan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 agustos basinda diye biliyorum ben
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Kişiden kişiye değişiyor kayıt tarihine bağlı örneğin ben ilk 50 kullanıcıdan biri olduğumdan bana eylülün başına kadar bedava diğer kişilere ise kayıt olduğu tarihden 1 ay sonraya kadar ama sürekli sistemi değiştiriyorlar yanlış bilgi vermeyim 400 puan verip bir ay sınırsız kontür alabiliyorsun normalde her saat başı 5 kontürün gidiyor toplamda 500 kontürün var acc u açtığım zaman otomatik yükleniyor.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bu oyunda paralı olursa artık.. oha[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Niye ezdin oyunu ne eksiği var ?[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Jabba Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Olsun paralı ben sevdim dewam edicam $ahsen.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Ok gel biz seninle sonuna kadar gideriz evvelallah[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 dün itibariyle paralı oldu knight online, hayırlı uğurlu ossun.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: Apache, 15 Haziran 2004 04:02 tarihinde demiş ki: bu oyunda paralı olursa artık.. oha + ++ +++ ++++ +++++ +++ +++ +++ +++ +++ +++ + ellibinbeşyüz[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 tek şey paranıza yazık derim gidin avaturkten everquest anarchy online bilmemne offline alın oynayın daha iyidir bana güvenin böyle oyunlara para verilmez[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Gereksiz saçma bi oyun.Hiç beğenmedim. Değil bu oyunu oynamak için para vermek, üzerine para verseler oynamam. :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. The Lost Age Who is that ?[/i]
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ortalık mmrpg'den geçilmiyor ya. Forumlarda bile höydeleeeeeeeee şeklinde gidiyor, ki kesin bizim duymadığımız 86 tane daha vardır.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Wolas, 17 Haziran 2004 01:40 tarihinde demiş ki: Niye ezdin oyunu ne eksiği var ? oyunu ezmekten değil ancak yarıştığı diğer mmorpglere karşı eksiği fazla,profesyonel bir çalışmanın ürünü olmadığı belli oluyor,para verilebilitesi düşük..[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Wolas, 17 Haziran 2004 01:40 tarihinde demiş ki: Niye ezdin oyunu ne eksiği var ? oyunmu olm bu anca uocuların böyle daoc eq fln oynamayan tipleri bu oyuna süper der hehe boş oyun :)[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 eh 3d uo oynayın bedavaya daha sexidir[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek...
Öne çıkan mesajlar