Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne zaman paralı olacak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kişiden kişiye değişiyor kayıt tarihine bağlı örneğin ben ilk 50 kullanıcıdan biri olduğumdan bana eylülün başına kadar bedava diğer kişilere ise kayıt olduğu tarihden 1 ay sonraya kadar ama sürekli sistemi değiştiriyorlar yanlış bilgi vermeyim 400 puan verip bir ay sınırsız kontür alabiliyorsun normalde her saat başı 5 kontürün gidiyor toplamda 500 kontürün var acc u açtığım zaman otomatik yükleniyor.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
bu oyunda paralı olursa artık.. oha[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
Niye ezdin oyunu ne eksiği var ?[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
Ok gel biz seninle sonuna kadar gideriz evvelallah[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Brujah Ethem, 9. kuşak
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dün itibariyle paralı oldu knight online, hayırlı uğurlu ossun.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Mesaj tarihi:
Ortalık mmrpg'den geçilmiyor ya. Forumlarda bile höydeleeeeeeeee şeklinde gidiyor, ki kesin bizim duymadığımız 86 tane daha vardır.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Mesaj tarihi:
said:
Wolas, 17 Haziran 2004 01:40 tarihinde demiş ki:
Niye ezdin oyunu ne eksiği var ?

oyunu ezmekten değil ancak yarıştığı diğer mmorpglere karşı eksiği fazla,profesyonel bir çalışmanın ürünü olmadığı belli oluyor,para verilebilitesi düşük..[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
said:
Wolas, 17 Haziran 2004 01:40 tarihinde demiş ki:
Niye ezdin oyunu ne eksiği var ?

oyunmu olm bu anca uocuların böyle daoc eq fln oynamayan tipleri bu oyuna süper der hehe boş oyun :)[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
  • Yeni Oluştur...