Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar oyunuyla evlendi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/13011983.asp?gid=229
Bilgisayar oyunu aşkını farklı bir boyuta taşıyan bir adam, sonunda sevdiği oyunla nikah kıydı.

Nene Anegasaki Nintendo DS'in Love Plus adlı oyunundan bir karakter. Oldukça sevimli, güzel bir sesi var ve artık evli!

Japonya'da bulunan Guam'da bir oyun meraklısı Nene'nin bu muhteşem özelliklerine dayanamayınca Nintendo DS'ini kiliseye götürerek Nene'yle evlenmeyi tercih etti. Çiftin balayı hakkında henüz bir planı yok ama 22 Kasım'da yapacakları bir resepsiyonla mutluluklarını yakın arkadaşları ve aileleriyle paylaşacaklar.

İnternet üzerinden de yayınlanacak olan ve medyanın da davetli olduğu bu resepsiyona kız tarafından nasıl bir katılım olacağını merakla bekliyoruz. Ancak elinde Nintendo DS'iyle Nene'nin başka kocaları da resepsiyonda belirirse, hoş olmayan olaylar yaşanabilir.
Mesaj tarihi:
evlenmişken şöle eliyüzü düzgün, iyi satmış, bilinen, grafikleri hoş, süper bi oyunla evlenmek lazım bence. final fantasy'le evlenilebilir pekala o iyi baya.
Mesaj tarihi:
kesinlikle abi

save etmeden kapattım bir kere, rinko nasıl surat yapıyor bana. ikinci kez yaptım elektrikler gidince istemiyerekten tekrar oyuna geri döndüm tutturdu 1 milyon kere seni seviyorum diyceksin dedi. taktım mikrofonu dedim aishiteru bi baktım ekranın sol üstünde bir sayaç çıktı 999.999

kız dediğin böyle olur abi kesinlikle rinko (tu)
Mesaj tarihi:
Popeye said:

sakat is bu
her gun binlerce kisi avradinla oynuyor

o konuda anlayisli adamlar, kavriyabiliyorlar o kadarinida misal o karakterin eski sevgilisi filan cikarsa I DONT WANT A SECOND HAND WAIFU diye isyan edip dergileri oyunlari dvdleri filan atese veriyorlar

http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/misc-images-vi/kannagidefiled.jpg

sankakuda haberi var eski istiyen baksin ehuehu

bide herifler hukumete dilekce vermisler 2D karakterlerle yasal olarak evlenebilmek istiyoruz diye

ha garibanlarda sucu aramamak lazim, ortalama bir japon hatunu evlenicegi kisiyi secerken once magasina bakiyor, japonyada kadinalrin calisma orani dusuk birde ustune sirf leechlemek icin ayda en az 5000$ maas filan bekleyince boyle oluyor, kizlar evde kaliyor erkekler gidip oyunlarla evleniyor
Mesaj tarihi:
Japonya apayrı bir olay ya.. Sanki böyle anime gibi.. Yani en uçuk anime aslında gerçek olmuş gibi :/ Garipler, böyle yazacak bişey de bulamıyorum. Hani bu durumların normal karılanması çok saçma geiyo, nds oyunu karakteriyle evlendim ya da evlenmek istiyorum diyen adamı "böyle byrun" diye kandırıp akıl hastanesine atmak lazım. Vala allak bullak oldum abi şimdi, Japan yani.. Nuff said
Mesaj tarihi:
Sistemin kötü taraflarının şov olarak diğer insanlara empoze edilmesi aynı sistemin kurduğu feci bir savunma mekanizması.
Daha sağlıklı bir hayatı olsaydı, plastik bir kutuyla evlenmek yerine belki gerçek bir kadınla beraber olabilirmiş. Yazık
  • Yeni Oluştur...