Cermy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 netbookla takılırken gelen yemek siparişini almaya kapıya gittim. geri döndüğümde mavi ekran vardı. kapattım bilgisayarı ve tekrar açmayı denedim. casper logosundan sonra boot a geçerekn, Intel UNDI, PXE-2.1 (build 082) COPYRIGHT BLA BLA For Realtek RTL8101E/8102E PCI-E Ethernet Controller v1.06 (080222) diyip bekliyor, ethernet kartından boot etmeye calışmacamıdır nedir anlamadım. herneyse bişey takmayınca PXE-E61: Media test failure, check kable PXE-M0F: Exiting PXE ROM diyor, bir ethernet kablosu takınca da, kendi çapında bişeyler aradıktan sonra yine failure veriyor. kısaca hiç bişey anlamadım. yardım pls, asıl bilgisayarım çalındı zaten bunu da kaybedersem sıyırırım. hiç değilse içindekileri kurtarmam lazım. ps: bilgisayar patlamadan once açık olan programlar : chrome(12-13 tab), skype ve msn di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 up! help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 buna çok acil cevap lazım, up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 wake on lan gibi bisi olmasin dicem de ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 network device dan boot etmeye çalışıyormuş hakikaten. bir flash diske xp kurdum, flash diskten boot edip format atacaktım ki. boot tan sonra ,xp kurulumunda harddiski görmediğini farkettim. ne yapmak lazımdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 PXE-E61: Media test failure, check kable alette takılı tek "medya" hdd olması lazım. hani cd rom falan olsa neyse. check kable de demiş alet zaten. hdd ile bir problem yaşıyorsun gibi. yazılımsal olduğunu sanmıyorum, servis gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 harddiski görmüyor işte dediğim gibi. ne yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hdd yatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 olmaz, olamaz, bi yolu olmalı. böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Boot on LAN i kapa açılır edit: Denemissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar